Ικαρία Ικαρία ελεύθερο camping

anastasia5383

Member
Μηνύματα
6
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
ΙΚΑΡΙΑ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Eπειδή θα είναι η πρωτη μου φορα στην Ικαρία,μηπως έχει κανεις να προτείνει καποιο κατάλυμα στον Εύδηλο/Αρμενιστή ή καπου κοντά,που εμεινε ευχαριστημενος,για να μη βρεθουμε προ εκπληξεως?ή οποια τελοςπαντων προταση για διαμονη,δεκτη!!Θα παμε μεταξυ 18 και 28 Αυγουστου..ας μου πει καποιος οτι τοτε δεν εχει πολλους βοριαδες!!Ευχαριστω πολυ..
 

dim kyr

Member
Μηνύματα
2.064
Likes
6.294
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μπαγκλαντες
!Θα παμε μεταξυ 18 και 28 Αυγουστου..ας μου πει καποιος οτι τοτε δεν εχει πολλους βοριαδες!!Ευχαριστω πολυ..
Πόσο χρονών είσαι? Σίγουρα κάτω των 20. ΑΡΑ ως εκ τουτου το τελευταίο πράγμα που πρέπει να σε ενδιαφέρει είναι "οι βοριάδες"! Πόσες φορές πρέπει να το ρωτήσεις? Το έχεις ποστάρει/ρωτήσει 4 φορές! Κορίτσια (αλλοδαπά) της ηλικίας σου ταξιδεύουν με ένα σάκο στην πλάτη σε όλο τον κόσμο. Δεν ξέρουν που θα φάνε , πως θα πάνε, τι θα κάνουν, πως θα κλείσουν εισιτήρια, τι θα συναντήσουν, και παρόλα αυτά πάνε. Εσύ έχεις ποστάρει 4 φορές λες και πάσχεις απο ρευματισμούς σαν γριά 80 χρονών , αν έχει βοριάδες στο νησί όταν θα πας! Μα αυτή είναι η ταξιδιωτική πληροφορία που θελεις να πάρεις? Βούτα το τσαντάκι σου και πήγαινε! Κι αν έχει, κι αν δεν έχει, κανείς δεν μπορεί να σε διαβεβαιωσει , γιατί είναι καιρικό φαινόμενο ανεξελεγκτο! Πάντως -χωρίς παρεξήγηση- τετοιου είδους ερώτηση θα μου την έκανε η γιαγιά μου που κυκλοφορεί με Π.

(Πάει ο μύθος του ταξιδευτή αρχαίου Ελληνα Οδυσσέα.... δεν υπάρχει πια...)
 

North66

Member
Μηνύματα
4.297
Likes
5.032
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία
anastasia5383 said:
Θα παμε μεταξυ 18 και 28 Αυγουστου..ας μου πει καποιος οτι τοτε δεν εχει πολλους βοριαδες!!Ευχαριστω πολυ..
Οι αρχαίοι ονόμασαν αυτούς τους καλοκαιρινούς βοριάδες ετήσιους για προφανή λόγο.
 

athbi

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
γεια σας!!

Θέλω την βοήθειά σας όσον αφορά το ελεύθερο camping στην ικαρία. Όπως διάβασα παραπάνω αλλά και σε άλλα φόρουμ υπάρχει θέμα αστυνομίας στον Να. Βέβαια το ίδιο έχω ακούσει και για άλλες περιοχές που κάνει κανείς ελεύθερο (π.χ Καβουρότρυπες, Σαμοθράκη) αλλά έχω πάει αρκετές φορές και δεν έχω δει καμία φορά αστυνομία. Γι αυτό ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την αστυνομία ή απλά εμφανίζεται μία φορά όλο το καλοκαίρι και γράφει έναν δύο άτυχους...Δεύτερη ερώτηση είναι αν μπορεί κάποιος να στήσει σκηνή σε μέρος στον Να που να μην υπάρχει περίπτωση να πάει εκεί ασυνομία (π.χ πιο βαθιά στο δάσος ή σε περιοχή που δεν έχει τόσες πολλές σκηνές). Τρίτον θέλω να ρωτήσω κάποιον που πήγε τα προηγούμενα χρόνια αν όντως έχει πολύ κόσμο...Άκουσα ότι ο κόσμος μειώθηκε πολύ λόγω αστυνομίας.
Λέμε με τον φίλο μου να πάμε σε μία εβδομάδα γιατί όλοι μας λένε τα καλύτερα για το νησί και τα τέλεια πανηγύρια του αλλά το σκεφτόμαστε λίγο για τους παραπάνω λόγους που ανέφερα. Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας???

Ευχαριστώ!!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.671
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom