Ισπανία Ισπανία (βοήθεια)

kofidenia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία, Μέλανας Δρυμός
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλληνική Πολυνησία
Καλημέρα. Σε λίγους μήνες θα πάω στη Βαλένθια και σκεφτόμουν να την συνδύαζα και με μια δεύτερη Ισπανική πόλη , ποια θα μου προτείνατε ως πιο εύκολο συνδυασμό με τη Βαλένθια; Οι συνολικές μέρες που θα καθίσω θα διαμορφωθούν ανάλογα με τον δεύτερο προορισμό, στην Βαλένθια θα είμαι σίγουρα για 3 μέρες.
Μια κοντινή επιλογή είναι το Αλικάντε. Επίσης αν θες μπορείς να πας και Ίμπιζα που είναι περίπου 3 ωρες με καράβι.

bellaGeo

Member
Ταξίδι-Όνειρο
singapore!
Καλησπέρα !Θελω τα φώτα σας . Είμαι έτοιμη να κλείσω τα εισιτήρια για τον οκτωμβριο για τις παραπάνω πόλεις αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι θα ταξιδέψουμε μαζί με τα παιδιά μας 6 και 8 ετών . Πιστεύετε ότι θα βγει σε 6 μέρες ; Σκέφτομαι να αλλάξουμε αεροπορικώς πόλη από Σεβίλλη - Βαρκελώνη .

varioAthens

Member
Δηλαδη 3 μερες στην μια πολη και 3 στην αλλη; Ταλαιπωρια μου φαινεται…
Με τις μερες που διαθετεις ή κανε τουρ στην Ανδαλουσια ή αν σου φαινεται κουραστικο λογω παιδιων μεινε Βαρκελωνη και κανε και 1-2 ημερησιες σε κοντινες πολεις.
* Οκτωβριος ειναι με το συμπάθειο ε;

I love NY

Member
Επόμενο Ταξίδι
new york-montreal ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υόρκη-Καλιφόρνια οδικώς
Θα τα γράψω να τα ξεκαθαρίσω και γω στο κεφάλι μου και για να μην σας μπερδέψω🙂
Δυόμιση μέρες Μαδρίτη και 3 μέρες Βαρκελώνη. Με Aegean τα βασικά της άφιξης στη Μαδρίτη και αναχώρησης από Βαρκελώνη και με Iberia Μαδρίτη Βαρκελώνη. Θα μείνω plaza del callao Μαδρίτη και plaza de Catalunya Βαρκελώνη. Θα χρειαστώ μεταφορά Μαδρίτη από και προς αεροδρόμιο (t4 λόγω Iberia λογικά) και Βαρκελώνη μόνο προς αεροδρόμιο διότι έχω δωρεάν μεταφορά όταν φτάσω εκεί.
1) Προτείνετε για Μαδρίτη aerobus για πιο εύκολη και γρήγορη λύση?
2) Είμαστε πολυ του περπατήματος,θα χρειαστεί να βγάλω κάποια κάρτα πολλαπλών διαδρομών για τις μετακινήσεις Μαδρίτη ή θα τα καταφέρουμε περπατώντας?😁
3) Απο plaza de Catalunya ή από εκεί κάπου κοντά προς αεροδρόμιο λογικά περνάει το aerobus έτσι? Λέω να βγάλω t familiar ή casual μιας και θα το ρίξουμε στο περπάτημα και θα έχουμε και δωρεάν μεταφορά στο ξενοδοχείο κατά την άφιξή μας Βαρκελώνη, τι λέτε?

Κάθε πρόταση δεκτή, σας ευχαριστώ πολύ για τον κόπο να απαντήσετε!🙂
@panpan περιμένω την πολύτιμη βοήθειά σας!!!

panpan

Member
Απο plaza de Catalunya ή από εκεί κάπου κοντά προς αεροδρόμιο λογικά περνάει το aerobus έτσι?
Σωστά.
Λέω να βγάλω t familiar ή casual μιας και θα το ρίξουμε στο περπάτημα και θα έχουμε και δωρεάν μεταφορά στο ξενοδοχείο κατά την άφιξή μας Βαρκελώνη, τι λέτε?
t- familiar είναι 8 διαδρομές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από πολλά πρόσωπα/
t-casual είναι 10 διαδρομές , προσωπικό.
Και τα δυο δεν κάνουν για το aerobus που θέλει ξεχωριστό εισιτήριο. Αλλά ούτε για το μετρό
που πάει αεροδρόμιο.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
1) Προτείνετε για Μαδρίτη aerobus για πιο εύκολη και γρήγορη λύση?
Σίγουρα. Εκκινεί και τερματίζει έξω από τον σταθμό Atocha, όπου και τα υπόλοιπα ΜΜΜ της πόλης είναι προσβάσιμα, εκτός αν είστε τυχεροί και μένετε κάπου κοντά.
Είμαστε πολυ του περπατήματος,θα χρειαστεί να βγάλω κάποια κάρτα πολλαπλών διαδρομών για τις μετακινήσεις Μαδρίτη ή θα τα καταφέρουμε περπατώντας?😁
Είναι καλό σκεπτικό μιας και θα χρειαστεί για τα πιο απομακρυσμένα. Η πόλη κατά τη γνώμη μου περπατιέται πολύ ευχάριστα, άμα σας αρέσει κιόλας θα το απολαύσετε.

NIKELEN_2012

Member
Καλησπέρα!
Σε 3 βδομαδες θα επισκεφτούμε για 3 ημερες με τη σύζυγο τη Μαδρίτη. Έχω κλείσει για διαμονή Hotel Francisco C. del Arenal, 15, Centro. Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη.
Ευχαριστώ

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλησπέρα!
Σε 3 βδομαδες θα επισκεφτούμε για 3 ημερες με τη σύζυγο τη Μαδρίτη. Έχω κλείσει για διαμονή Hotel Francisco C. del Arenal, 15, Centro. Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη.
Ευχαριστώ
Έχετε επιλέξει πάρα πολύ κεντρική τοποθεσία, πολλά αξιοθέατα είναι δίπλα σας, προσβάσιμα μάλιστα με τα πόδια. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε και μετρό για τα υπόλοιπα, καθώς και για τη μετακίνηση σας από/προς τον κεντρικό σταθμό Atocha για σύνδεση με το λεωφορείο του αεροδρομίου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.278
Μέλη
39.961
Νεότερο μέλος
bigtraveller1992

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom