Ισπανία Ισπανία (βοήθεια)

paefstra

Member
Γιώργο με Prado 3-4 ώρες, Reina sofia μόνο για λίγο στο δωρεάν να δούμε τη guernica και παλάτι εσωτερικά ποσες μέρες θέλει? Να δούμε και την πόλη χωρίς ξενύχτια σε μπαρ.
Βγαλε το παλατι, μονο σερβιτσια και σκαλιστα σαλονακια θυμαμαι. Στο Prado 4 ωρες φτανουν για τα βασικα μονο. Να ξενυχτισετε λιγο, Ισπανια ειστε.

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Βγαλε το παλατι, μονο σερβιτσια και σκαλιστα σαλονακια θυμαμαι. Στο Prado 4 ωρες φτανουν για τα βασικα μονο.
Τι προτείνεις για Prado? Τι αξίζει να δω και Πόσες ώρες?
Και άλλη μια ερώτηση για την alsa. Είναι πολύ νωρίς βέβαια αλλά βλέπω εισιτήρια super flex τα οποία και ακυρώνονται και μπορείς να αλλάξεις την ώρα αλλά σου διασφαλίζουν θέση στο δρομολόγιο που θα επιλέξεις?
Για παράδειγμα Μαδρίτη Τολέδο δεν σου δίνει συγκεκριμένη ώρα αναχώρησης, λέει ότι μπορείς να πας με όποιο δρομολόγιο θέλεις. Εμφανιζεσαι στο σταθμό και βρίσκεις θέση να επιβιβαστεί ή θα τις έχουν κλείσει με άλλο τύπο εισιτηρίων?

paefstra

Member
Τι προτείνεις για Prado? Τι αξίζει να δω και Πόσες ώρες?
Εξαρταται απο τα ενδιαφεροντα του καθενα. Μπορεις να βρεις τα παντα στο ιντερνετ και να διαλεξεις περιοδο η καλλιτεχνες.
Το ποσες ωρες εξαρταται απο τις αντοχες σας.
Ακομη και το Ρεινα Σοφια εχει πολυ περισσοτερα να δει κανεις απο τη Γκουερνικα στα γρηγορα.

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Εξαρταται απο τα ενδιαφεροντα του καθενα. Μπορεις να βρεις τα παντα στο ιντερνετ και να διαλεξεις περιοδο η καλλιτεχνες.
Το ποσες ωρες εξαρταται απο τις αντοχες σας.
Ακομη και το Ρεινα Σοφια εχει πολυ περισσοτερα να δει κανεις απο τη Γκουερνικα στα γρηγορα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είμαι φαν της μοντέρνας τέχνης! Θα το ψάξω διεξοδικά το prado πάντως

Travelena

Member
Αν 3 μέρες στη Μαδρίτη εννοείτε 3 διανυκτερεύσεις, δηλαδή τη μέρα που φτάνετε που είναι μισή, η επόμενη μέρα που είναι γεμάτη και μια διανυκτέρευση πριν τη μέρα που πετάτε. Θα το άφηνα έτσι εκτός αν δεν θέλετε να δείτε καθόλου τη Μαδρίτη.

Σεγκοβια και Αβιλα, για τους δικούς μου ρυθμούς (που είναι πολύ αργοί), είναι πόλεις των 5-6 ωρών. Η Σαλαμανκα είναι καλύτερη περίπτωση θα της έδινα σίγουρα διανυκτέρευση.
Λέω 4 διανυκτερεύσεις, δηλαδή Σάββατο φτάνουμε 12 το μεσημέρι, μένουμε Σάββατο βράδυ, Κυριακή βράδυ, Δευτέρα βράδυ, Τρίτη βράδυ Μαδρίτη. Είναι εντάξει για να δεις Μαδρίτη χωρίς τα μουσεία; (εκτός από το γήπεδο της Ρεαλ και τα ανάκτορα που θα πάω σίγουρα). Μετά έχω Τετάρτη από πρωί μέχρι Σάββατο πρωί να πάω Αβιλα Σαλαμανκα, Βαγιαδολιδ, Σεγοβια, δηλαδή 3 ολόκληρες μέρες για να δω αυτές τις πόλεις (αν φυσικά αξίζουν, δεν το γνωρίζω για αυτό σας ρωτάω) όπου σε 3 από τις 4 θα μείνω για βράδυ. Δεν ξέρω όμως σε ποιες 3 από τις 4 αυτές πόλεις αξίζει να μείνω. Αν δηλαδή μία από αυτές δεν έχει πολλά πράγματα να δεις, και φτάνουν μερικές ώρες ή αν δεν λέει τίποτα για βράδυ. Και από Σάββατο πρωί να πάω Τολέδο, μέχρι την Κυριακή το απόγευμα που φεύγω από Μαδρίτη.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Λέω 4 διανυκτερεύσεις, δηλαδή Σάββατο φτάνουμε 12 το μεσημέρι, μένουμε Σάββατο βράδυ, Κυριακή βράδυ, Δευτέρα βράδυ, Τρίτη βράδυ Μαδρίτη. Είναι εντάξει για να δεις Μαδρίτη χωρίς τα μουσεία; (εκτός από το γήπεδο της Ρεαλ και τα ανάκτορα που θα πάω σίγουρα). Μετά έχω Τετάρτη από πρωί μέχρι Σάββατο πρωί να πάω Αβιλα Σαλαμανκα, Βαγιαδολιδ, Σεγοβια, δηλαδή 3 ολόκληρες μέρες για να δω αυτές τις πόλεις (αν φυσικά αξίζουν, δεν το γνωρίζω για αυτό σας ρωτάω) όπου σε 3 από τις 4 θα μείνω για βράδυ. Δεν ξέρω όμως σε ποιες 3 από τις 4 αυτές πόλεις αξίζει να μείνω. Αν δηλαδή μία από αυτές δεν έχει πολλά πράγματα να δεις, και φτάνουν μερικές ώρες ή αν δεν λέει τίποτα για βράδυ. Και από Σάββατο πρωί να πάω Τολέδο, μέχρι την Κυριακή το απόγευμα που φεύγω από Μαδρίτη.
Αν δεν σας αγχώνει το να μην κλείσετε από πριν τις διανυκτερεύσεις και να κουβαλάτε τα πράγματα από πόλη σε πόλη, θα έκλεινα μόνο τις 2 πρώτες βραδιές στη Μαδρίτη και όλα τα άλλα θα τα κανονιζα βλέποντας και κάνοντας. Μπορεί να εξαντλησετε γρήγορα τη Μαδρίτη ή κάποιες πόλεις να σας περάσουν αδιάφορες. Αβιλα και Σεγκοβια μετάνιωσα τις διανυκτερεύσεις είναι η αλήθεια. Η Σαλαμανκα μου άρεσε και το βράδυ.

Επειδή έχετε μέρες πάντως θα κοίταγα την περίπτωση της Caceres, που είναι απίστευτη, μετά τη Σαλαμανκα και θα της έδινα και διανυκτέρευση σίγουρα.

Travelena

Member
Αν δεν σας αγχώνει το να μην κλείσετε από πριν τις διανυκτερεύσεις και να κουβαλάτε τα πράγματα από πόλη σε πόλη, θα έκλεινα μόνο τις 2 πρώτες βραδιές στη Μαδρίτη και όλα τα άλλα θα τα κανονιζα βλέποντας και κάνοντας. Μπορεί να εξαντλησετε γρήγορα τη Μαδρίτη ή κάποιες πόλεις να σας περάσουν αδιάφορες. Αβιλα και Σεγκοβια μετάνιωσα τις διανυκτερεύσεις είναι η αλήθεια. Η Σαλαμανκα μου άρεσε και το βράδυ.

Επειδή έχετε μέρες πάντως θα κοίταγα την περίπτωση της Caceres, που είναι απίστευτη, μετά τη Σαλαμανκα και θα της έδινα και διανυκτέρευση σίγουρα.
Γενικά θέλω να έχω ένα πρόγραμμα στα ταξίδια που κάνω, δηλαδή που θα μείνω και πόσες μέρες. Γι'αυτο ρωτάω πόσες μέρες χρειάζεται να μείνω Μαδρίτη και αν αξίζουν οι Αβιλα, Σεγοβια, Βαγιαδολιδ και Σαλαμανκα. Να ξέρω από πριν, θα μείνω ή θα είναι ένα πέρασμα μερικών ωρών. Επίσης είναι και οικονομικό το θέμα. Όσο νωριτερα κλείσεις ξενοδοχεία, τόσο πιο φθηνά θα βγουν.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Το παλάτι όντως ειναι μεγάλη μουφα, τσάμπα την ουρά.

jimp

Member
Γενικά θέλω να έχω ένα πρόγραμμα στα ταξίδια που κάνω, δηλαδή που θα μείνω και πόσες μέρες. Γι'αυτο ρωτάω πόσες μέρες χρειάζεται να μείνω Μαδρίτη και αν αξίζουν οι Αβιλα, Σεγοβια, Βαγιαδολιδ και Σαλαμανκα. Να ξέρω από πριν, θα μείνω ή θα είναι ένα πέρασμα μερικών ωρών. Επίσης είναι και οικονομικό το θέμα. Όσο νωριτερα κλείσεις ξενοδοχεία, τόσο πιο φθηνά θα βγουν.
Βάλε δυο βράδια Μαδρίτη αν δες πας στα μουσεία και μην πας στο παλάτι, μην πας Βαγιαδολίδ και μοίρασε τις μέρες στα υπόλοιπα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.290
Μέλη
39.966
Νεότερο μέλος
Νομός Δράμας - Χ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom