Ισπανία Ισπανια για πρωτη φορα...που και πως;

MasterX

Member
Μηνύματα
15
Likes
0
Γεια στη παρεα..
εχω ιδιαιτερη σχεση με λατιν χορους και λατιν μουσικη..προσφατα ξεκινησα και μαθηματα Ισπανικων και θα ηθελα να παω Ισπανια..
χτες πληροφορηθηκα οτι θα εχω αδεια απο Σαββατο 9 εως και Κυριακη 17 Αυγουστου και σκεφτηκα, οτι επειδη δεν εχω αδεια τον υπολιπο χρονο, αντι να παω καπου Ελλαδα ειναι μοναδικη ευκαιρια να παω Ισπανια..
Θα παω με ενα κολλητο και δεν ξερω αν θα μας ακολουθησει αλλος..

Το θεμα ειναι καταρχην αν ειναι καλυτερα να κοιταξω να παμε με καποιο γκρουπ οργανωμενα ή να ψαξω να παμε ανεξαρτητα.. 3 μιση εβδομαδες πριν την ημερομηνια φανταζομαι ειναι αργα να βρω αεροπορικα σε καλες τιμες, οποτε η ιδεα της οργανωμενης εκδρομης σε πρακτορειο μαλλον ειναι πιο λογικη.
Δεν με ενδιαφερουν ιδαιτερα τα μουσεια, αλλα σιγουρα η Ισπανια εχει αρκετα αξιοθετα να δουμε..οποτε ισως δεν ακολουθουμε το προγραμμα συνεχως.

Και το δευτερο ερωτημα ειναι που να παει κανεις την πρωτη φορα στην Ισπανια..
Μαδριτη, Βαρκελωνη, Ανδαλουσια (Μαλαγα) και στα γυρω μερη απο το καθενα;
Μαλαγα μου ειπαν οτι εχει κοντα το Μαρπεγια που ειναι θερετρο της Ανδαλουσιας με beach bar και καθημερινα λτιν παρτυ που μας ενδιαφερουν..

Για δωστε τις συμβουλες σας..
 

sif.....

Member
Μηνύματα
366
Likes
1.690
Επόμενο Ταξίδι
Κιργιστάν - Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Κίνα
Οσον αφορα τη Μαδριτη και τη Βαρκελωνη υπαρχουν διαφορες αποψεις για το ποια ειναι ποιο ομορφη!!!Εχω επισκεφτει και τις 2 και προσωπικα μου αρεσαν παρα πολυ αλλα περασα πιο καλα Μαδριτη και εχω να σου συστησω και ενα κουβανεζικο εστατοριο με ζωντανη λατιν μουσικη που θα σου αρεσει πολυ,λεγεται La negra Tomasa!!!!Προτεινω να πατε μονοι σας οπου και να πατε γιατι ετσι θα μαθετε καλυτερα και την πολη!
 

geopnd

Member
Μηνύματα
268
Likes
121
Επόμενο Ταξίδι
Ναπολη Σικελια
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
φιλος ψηφιζω βαρκελωνη.φοβερη πολη,με ωραιο κοσμο για ολα τα γουστα.μαλαγα ειναι μακρια και θελεις αυτοκινητο για να πας.εκτος αν κανεις ταξιδι στην ανδαλουσια.μαλαγα,γραναδα,σεβιλλη.και εγω παντα ειμαι της αποψης οτι κανω ολα τα ταξιδια μονος.ουτε γκρουπ ουτε τιποτα.βεβαια τσεκαρε αν βρεις φθηνα εισητηρια.για βαρκελωνη πεταει και η vueling η οποια ειναι φθηνη και μια χαρα εταιρια.βεβαια μπορεις να κανεις και το αλλο.3-4 μερες και μαδριτη και βαρκελωνη.σκεψου το
 

MasterX

Member
Μηνύματα
15
Likes
0
βασικα βλεπω να παιζουν κατι απο αυτα τα 3:
Μαδριτη,
Βαρκελωνη,
Ανδαλουσια (Μαλαγα)
και στα γυρω μερη απο το καθενα;

θα μπορουσε και 3-4 μερες και μαδριτη και Βαρκελωνη... βεβαια ειναι σχεδον 650 χιλιομετρα δρομος... η καλυτερα εσωτερικη μετακινηση με αεροπλανο;

Μαλαγα θα πηγαινα ξεχωριστα και θα κινηθεις στις γυρω πολεις γραναδα, σεβιλλη και Μαρπεγια που μου ειπαν για την λατιν κινηση..
 

geopnd

Member
Μηνύματα
268
Likes
121
Επόμενο Ταξίδι
Ναπολη Σικελια
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
μαδριτη-βαρκελωνη νομιζω με το τραινο ειναι ενα 3ωρο.ειναι παντος καλη περιπτωση να κανεις το μαδριτη-βαρκελωνη μαζι
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035
Κατα τη γνωμη μου,επειδη δεν ειναι και πολλες οι μερες,θα πρεπει να κανεις επιλογη...
1.Μαδριτη,Τολεδο,Βαρκελωνη η
2.Ανδαλουσια
Αν μετα απο ερευνα που θα κανεις εχει πιο ενδιαφερον η Ανδαλουσια για τα λατιν,μεινε εκει...εχει πολλες επιλογες...Σεβιλη,Γραναδα,Κορδοβα και Μαλαγα....απο 2 μερες σε καθε πολη"εφαγες"τις μερες σου...
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.288
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αύγουστο ,Ανδαλουσία;
Κόλαση.
Τυγχανει πολυ καλοι φιλοι να εχουν κανει την ιδια επιλογη. Δεν εχει αλλη αδεια για ολο το ετος. Αρα καλυτερα δεν ειναι απο Μαδριτη? Ενδιαφερεται και για μπιτς μπαρ κ παρτυ..θα προτεινα περα απο Marbella κ Cadiz. Πολυ ζωη, υπεροχο κεντρο και φαγητο.
 

demie

Member
Μηνύματα
409
Likes
795
να παμε με καποιο γκρουπ οργανωμενα ή να ψαξω να παμε ανεξαρτητα..
Δες πόσο θα κοστίσει με γκρουπ κ πόσο αν πάτε μόνοι σας, συγκρίνετε κ αποφασίζετε. Κ γω έτσι την είχα πάθει ένα Πάσχα τελευταία στιγμή αποφασίσαμε κ με γκρουπ μάς βγήκε πολύ πιο οικονομικά. Τελικά ήταν σαν να είχαμε πάει μόνοι μας γιατί εκτός από μία μέρα που πήγαμε όλοι μαζί στο μουσείο του Νταλί, όλες οι άλλες μέρες ήταν ελεύθερες.

Από Ισπανία έχω πάει μόνο Βαρκελώνη κ το μόνο που μπορώ να σού πω είναι πως τόσες μέρες είναι πάρα πολλές μόνο για Βαρκελώνη, οπότε οπωσδήποτε να το συνδυάσεις με κάτι άλλο
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.666
Likes
50.513
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Βαρκελώνη πολύ πιο party city από τη Μαδρίτη. Ανδαλουσία ούτε να το σκέφτεσαι. Τέτοια ζέστη, τέτοια πολυκοσμία και τόση κάλτσα με σανδάλι ούτε στο χειρότερό μου εχθρό.
 

MasterX

Member
Μηνύματα
15
Likes
0
λετε οτι θα εχει πολυ ζεστη Ανδαλουσια ε;
δεν ειναι το καλυτερο μου η ζεστη... :(
για τα λατιν θα ηθελα να παω εκει..
δυσκολη η αποφαση..
δευτερη επιλογη η Μαδριτη και τα γυρω μερη..
Βαρκελωνη μαλλον τελευταια επιλογη..

μερικα πακετα που ειδα παιζουν στα 700-800 με τους φορους αεροδρομιου.. ειναι λογικες αυτες οι τιμες;
τι πρακτορεια προτεινετε ως αξιοπιστα;
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.453
Μέλη
38.897
Νεότερο μέλος
Ρεκομπα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom