Ιταλία Ιταλία με Μοτο

SOTOS80

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα...

Θα μπώ κατευθείαν στο θέμα που με απασχολεί απο εχτές το απόγευμα..
Έχω όνειρο απο μικρό παιδί να κάνω κάποια στιγμή ένα ταξίδι στην Ευρώπη με μηχανή..
Σκέφτικα όμως οτι ισως αυτό αργήσει λιγάκι και επειδή η μόνη μηχανή που έχω αυτή την στιγμή είναι ένα YBR 250 ...να κανόνιζα ένα ταξιδάκι μαζί με την κοπέλα μου μέχρι την Ιταλία. Το θέμα μου είναι οτι λόγο επαγγελατικών υποχρεώσεων...μπορώ να πάρω άδεια μερικές μερούλες τα Χριστούγεννα μόνο και μετά το καλοκαίρι(Αυγουστο).

Προβληματίζομαι λοιπόν για τον καιρό στην Ιταλία και αν αξίζει να κάνω αυτό το ταξίδι τον Δεκέμβριο..! Δεν μας τρομάζει τόσο το κρύο όσο οι βροχές και ο πάγος.Σαν 1η σκέψη είναι να κινηθούμε Νότια Ιταλία μήπως είναι καλύτερα.

Έχει κάνει κανείς το συγκεκριμένο ταξιδάκι Δεκέμβριο μήνα να μας εντυπώσεις??

Ευχαριστώ πολύ...
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Γεια σου και καλώς ήρθες.

Μετέφερα το θέμα σου στην ενότητα της Ευρώπης.
 

george diver

Member
Μηνύματα
115
Likes
15
Ταξίδι-Όνειρο
Στούς βυθούς ολης της γης
καλησπερα φιλε μου. εχω κανει ταξιδι στην ιταλια και με μοτο.
η προσωπικη μου αποψη ειναι καταρχην οτι η μηχανη (250cc) ειναι 'λιγη' για τετοιο ταξιδι σε αυτους τους δρομους και οτι μαζι με την κοπελα σου και χειμωνα καλυτερα μην το δοκιμασεις. αν ησουν μονος σου οκ αλλα με δευτερο ατομο λιγο δυσκολα τα πραγματα. για μενα καλυτερα τελη αυγουστου -σεπτεμβρη. αλλα καλυτερα να σου απαντησουν αλλοι φιλοι με μεγαλυτερη πειρα στα ταξιδια με μοτο.
οπως και να εχει σου ευχομαι να περασεις καλα οποτε και αν πας
 

Sokratis

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
1.056
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Δεν νομιζωνα βρεις χιονι και παγο στη νοτια Ιταλια εκτος και αν εισαι ο σουπερ γκαντεμης. Οσο για τον κυβισμο της μηχανης, εχω δει πολλους Ιταλους στην ελλαδα με σκουτερακια. Απο θεμα οδηγησης πιστευω πως θα εισαι ασφαλεστερος απο την ελλαδα με ολους τους παρανοικους που κυκλοφορουν. Τον αυγουστο πας οπου θελεις χωρις προβλημα.
 

efi.hania

Member
Μηνύματα
624
Likes
938
Ταξίδι-Όνειρο
papua
καλως ηρθες κι εγω χτεσινη ειμαι.εμπειρια ταξιδιου με μηχανη εχω μονο εντος κρητης και ενα tour μυκονο παρο σκιαθο και οδικως βολο θεσ/νικη καλοκαιρι βεβαια.αυτο ομως που εχω να σου πω ειναι οτι ιταλια ιανουαριο που πηγα εγω ξεπαγιασα εφτασε η χαρη μου μεχρι βενετια και φαντασου γονδολα ασπρη απ το χιονι αλλα και στη ρωμη πολυ κρυο και βροχη.οι αντρες εχουν αλλη αντοχη στο κρυο αλλα για την κοπελα θα ειναι δυσκολο ας το για καλοκαιρι αν θες τη γνωμη μου
 

apnea_xaos

Member
Μηνύματα
25
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα...!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος Λ.Αμερικης
λοιπον φιλε,
εγω εκανα τον γυρο της τοσκανης τον Σεπτεμβριο με Transalp 650cc αλλα οταν ημουv σε autostrada θα ηθελα ενα fjr1400..
το πρωτο πραγμα που πρεπει να παρεις μαζι σου ειναι ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ!!!!
εμεις μειναμε 6 ημερες, σε ενα συγκροτημα αγροτουρισμου λιγο εξω απο την sienna παρα πολυ καλο και οικονομικο...
την ημερα που πηγαιναμε και την ημερα που γυρνουσαμε για το πλοιο εβρεχε σαν ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ...!!! πιστεψε με ομως δεν φοβηθηκα για κανενα λογο, οι δρομοι τους ειναι παρα πολυ καλοι αλλα και η οδηγικη συμπεριφορα των Ιταλων ηταν απιστευτη!
το gps μου με βοηθησε παρα πολυ αλλα δεν μπορω να πω οτι αν δεν το ειχα θα ειχα προβλημα καθως η σημανση στους δρομους ειναι πολυ καλη.

οσον αφορα τα κυβικα τις μηχανης σου πιστευω οτι εσυ ξερεις καλυτερα αν θα εισαι ανετα με 250cc 3βαλιτσο και συνοδηγο... (ειναι λιγα ρε γμτ...)

τωρα για τον καιρο σου ειπα οτι Σεπτεμβριο φαγαμε πολυ βροχα ευτυχως μονο στο πηγαινε-ελα, τις αλλες ημερες ηταν καλοκαιρι!!! για δεκεμβριο καλυτερα να μας πει καποιος αλλος φιλος...

παντως εγω ενα εχω να σου πω παρε τα απαραιτητα εργαλεια για την μηχανη (fast, σαμπρελες κτλ) και ΦΥΓΕ... αυτα ειναι που μενουν...!!!

τα ταξιδια με το transalp μου δεν τα συγκρινω με τιποτα αλλο στον κοσμο...!!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.901
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom