Ιόνιο ...αλλά σε ποιό;

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.288
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Οι παραλιες της Κεφαλονιας εμενα μου φανηκαν απο μετριες (Σκαλα) ως κακες (Ασος
Ο καθενας με τα γουστα του. Σαν τη Χαλκιδικη ως γνωστον και τη λουτσα πουθενα.
Τουλαχιστον να αναφερεις παραλιες της Κεφαλονιας. Αυτες που ανεφερες δεν ειναι παραλιες αλλα χωρια. Παραλιες ειναι ο Μυρτος, η Αντισαμος, οι Πετανοι κλπ. Οταν πας με το καλο τα ξαναλεμε.
 

NIKOLETA05

Member
Μηνύματα
555
Likes
439
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Ο καθενας με τα γουστα του. Σαν τη Χαλκιδικη ως γνωστον και τη λουτσα πουθενα.
Τουλαχιστον να αναφερεις παραλιες της Κεφαλονιας. Αυτες που ανεφερες δεν ειναι παραλιες αλλα χωρια. Παραλιες ειναι ο Μυρτος, η Αντισαμος, οι Πετανοι κλπ. Οταν πας με το καλο τα ξαναλεμε.
Εννοειται ο καθενας με τα γουστα του... Οσο για το σαν τη Χαλκιδικη δεν εχει....δεν με βρισκει καθολου συμφωνη το εχω ξαναπει. Εξισου ωραιες και καλυτερες παραλιες υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα. Εγω προσωπικα ομως, δεν τις ειδα στην Κεφαλονια. Τις εχω δει στην Ελαφονησο στα Κυθηρα στην Κρητη στην ευρυτερη περιοχη των Συβοτων και φυσικα στη Λευκαδα.

Οσο για την Σκαλα και την Ασο ok γραψε παραλειψη τις παραλιες τους εννοουσα οχι τα χωρια νομιζω ειναι ευνοητο.
 

Action

Member
Μηνύματα
117
Likes
411
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
OTE="NIKOLETA05, post: 595939, member: 12603"]Εννοειται ο καθενας με τα γουστα του... Οσο για το σαν τη Χαλκιδικη δεν εχει....δεν με βρισκει καθολου συμφωνη το εχω ξαναπει. Εξισου ωραιες και καλυτερες παραλιες υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα. Εγω προσωπικα ομως, δεν τις ειδα στην Κεφαλονια. Τις εχω δει στην Ελαφονησο στα Κυθηρα στην Κρητη στην ευρυτερη περιοχη των Συβοτων και φυσικα στη Λευκαδα.

Οσο για την Σκαλα και την Ασο ok γραψε παραλειψη τις παραλιες τους εννοουσα οχι τα χωρια νομιζω ειναι ευνοητο.[/QUOTE]
Από οτι κατάλαβα εισαι λατρης των τιρκουαζ νερών αυτο όμως δε σημαίνει ότι οτιδήποτε άλλο σε πράσινο δεν είναι και όμορφο. Υπάρχουν παραλίες και παραλίες πχ στη σκαλα της Κεφαλονιας το χαλικακι που έχει είναι σκούρο ως προς το χρώμα του. Αυτό κάνει τη παραλία να φαίνεται μαύρη ειδικά προς το απόγευμα. Εχει πεντακάθαρο νερό όμως και βαθαίνει απότομα. Στη Σαντορίνη επίσης η αντίστοιχη "μαύρη" παραλία λόγω της μορφολογίας του εδάφους οπως επισης και η κόκκινη. Δε νομιζω οτι χάνουν σε ομορφιά επειδή ο βυθός τους αντανακλά άλλο χρώμα προς τα εξω. Η Χαβαη για παράδειγμα στο μεγαλύτερο μέρος της ειναι άγρια στις παραλίες εξωτικό νερό με την έννοια που το εννοούμε εμείς διαθέτει σε λίγες νομίζω. Δεν έχω πάει για να έχω άποψη από ότι βλέπω στα ντοκιμαντέρ όμως είναι έτσι και έχει και απίστευτη ενδοχώρα με καταρακτες και οργιωδη βλάστηση που εγώ προσωπικά αν το έβρισκα όντως έτσι θα μου άρεσε πολύ. Τελοσπαντων σίγουρα αυτά είναι γούστα άρα δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης όμως καλό είναι να κατέχουμε κάτι πριν σχηματισουμε αποψη, αυτό λέω μόνο! :-D
 
Μηνύματα
1.992
Likes
6.323
Ο καθένας έχει μία ...γνώμη εννοώ:D Γι' αυτό είμαστε εδώ, να παίρνουμε ιδέες και να βλέπουμε και τα γούστα των άλλων. Άλλωστε, αν όλοι γουστάραμε μόνο Χαλκιδική, δε θα είχε πλάκα:cool:
Τώρα όσον αφορά το μεγάλο ερώτημα του εν λόγω topic, για πρώτη φορά και με 7 μέρες διαθέσιμες, θα πρότεινα Λευκάδα. Αν την επιλέξετε, ανεβείτε μια βόλτα μέχρι την παλιά αμερικάνικη βάση με τα εγκαταλειμμένα ραντάρ και λοιπές εγκαταστάσεις, κάναμε μέρος φωτογράφισης εκεί και η θέα είναι καθηλωτική, όπως και το περιβάλλον.Και πηγαίνετε και στην παραλία Γυαλός, περπατήστε όσο αντέχετε νότια και απολαύστε χιλιόμετρα παραλίας μόνο για εσάς;)
 

Action

Member
Μηνύματα
117
Likes
411
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Να συμπληρώσω τους καταρακτες στα ορεινα που αξιζουν μια επισκεψη και αν θελετε τοσο να δειτε λιγο απο Κεφαλονια απο τη Βασιλικη της Λευκαδος υπαρχει φεριμποουτ για το Φισκαρδο, για μονοημερη εκδρομη αξιζει επισης. Δεν ειναι μεγαλο σε μια ωρα και κατι το ειδατε ολο, κατεβαινοντας απο το πλοιαριο και πηγαινοντας ολο δεξια μετα το πενταστερο ξενοδοχείο υπαρχει μια μικρη παραλια με παγωμενο αλλα υπεροχο νερο .... γυριστε για καφεδακι η γλυκο (μη φατε στης Τασιας, τουριστικο και οχι καλο κατα τη γνωμη μου παντα φαγητο) μεσα στο χωριο και επιστροφη στη Βασιλικη. :-D
 
Μηνύματα
1.992
Likes
6.323
Δεν ειναι μεγαλο σε μια ωρα και κατι το ειδατε ολο, κατεβαινοντας απο το πλοιαριο και πηγαινοντας ολο δεξια μετα το πενταστερο ξενοδοχείο υπαρχει μια μικρη παραλια με παγωμενο αλλα υπεροχο νερο ....
Εννοείς την παραλία Έμπλυση;; Αν ναι, προσυπογράφω και με τα πόδια!!! Αν όχι, προσυπογράφω ξανά, χεχε! Κεφαλλονιά είναι αυτή..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.191
Μηνύματα
883.456
Μέλη
38.897
Νεότερο μέλος
Ρεκομπα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom