ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.969
Likes
9.385
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Το αρθρο απο Φιλιππινεs ειναι ακομα στην δυτερη μερα :lol: δεν εχει ολοκληρωθει..

Επειδη βλεπω οτι προσανατολιζεσαι προs Σευχελλεs , να σου πω οτι δυσκολα θα βρειs κατι πολυ οικονομικο και για διαμονη και για φαγητο. Υπαρχουν καποια self catering στα νησια , αλλα και παλι ειναι ακριβα.

Καλυτερα θα εβλεπα για την ηλικια σαs ενα πιο περιπετειωδεs ταξιδι του στυλ Τουλουμ-Μεξικο με cabanas πανω στην αμμο , υπνο σε αιωρεs το βραδυ και πυρσουs για φωτισμο.
Ριξε μια ματια στο αρθρο του Μεξικο http://www.travelstories.gr/showthread.php?t=181
και παλι οτι χρειαστειs εδω ειμαστε :)
 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗS

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ΝΤΟΥΜΠΑΪ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
μολις πληροφορηθηκα για την συγκεκριμενη ιστοσελιδα και το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να σπευσω να κανω εγγραφη.ειμαι της αποψης οτι οι ανθρωποι εχουμε γεννηθει για να ψαχνουμε.να ψαχνουμε που ανηκουμε.δεν ειναι απαραιτητο επειδη γεννηθηκαμε στην ελλαδα, να ανηκουμε σε αυτον τον τοπο.ταξιδευοντας συνηδειτοποιεις πως υπαρχουν χωρες που θα σε τραβηξουν περισσοτερο απο την χωρα σου.θα νιωσεις πως ισως καποτε ειχες βρεθει εκει ξανα.το εχω νιωσει.ειναι πολυ ασχημο οι ανθρωποι να αναλλωνονται στα ιδια πραγματα και να ξοδευουν τα λεφτα τους σε βλακειες και οχι στο να γνωρισουν νεους τοπους. οκ ειναι διαφορετικη αντιληψη.απλα εγω δεν το καταλαβαινω.με λενε θανο, ειμαι 23,εχω ταξιδεψει σχεδον σε ολη την ευρωπη, συρια, μικρα ασια.δεν μπορω να πω...ειναι αρκετα μερη για την ηλικια μου και γι'αυτο ευγνωμονω τους γονεις μου. ετοιμαζομαι τωρα με τη κοπελα μου για εναν μακρυνο προορισμο,μαλλον εξωτικο.το κεφαλι μου εχει σπασει γιατι δεν ξερω που να παμε.καλο και το αραγμα στην παραλια αλλα και λιγο δραση δεν βλαπτει.οπως επισης και επαφες με ντοπιους ανθρωπους. οποιος μπορει να βοηθηδει θα του ημουν υποχρεος.

λοιπον αν θες εναν μακρυνο ξοτικο προορισμο τοτε διαλεξε η μπαλι η παναμα η χαβαι και 8α με θυμηθεις:bleh:......
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.222
Μηνύματα
884.205
Μέλη
38.914
Νεότερο μέλος
daglas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom