Κίμωλος Σίκινος Φολέγανδρος Κάμπινγκ και λοιπές πληροφορίες για Κίμωλο, Σίκινο, Φολέγανδρο

Παιδιά το νησί δεν υπάρχει. Τελείως διαφορετική ατμόσφαιρα. Απίστευτη χαλάρωση. Ούτε εγώ λιώνω ξάπλα στις παραλίες απλά προτιμώ να παίρνω το χρόνο μου, να γνωρίζομαι και λίγο με τους ντόπιους κλπ. @Evavoul νομίζω η χώρα αξίζει περισσσότερο για διαμονή!

Evavoul

Member
Παιδιά το νησί δεν υπάρχει. Τελείως διαφορετική ατμόσφαιρα. Απίστευτη χαλάρωση. Ούτε εγώ λιώνω ξάπλα στις παραλίες απλά προτιμώ να παίρνω το χρόνο μου, να γνωρίζομαι και λίγο με τους ντόπιους κλπ. @Evavoul νομίζω η χώρα αξίζει περισσσότερο για διαμονή!
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις συμβουλές! Δείτε εδώ δωματιο που βρήκα στην Σίκινο 😍 😍 😍

Airbnb: Holiday Rentals, Cabins, Beach Houses, Unique Homes & Experiences

tol_pap

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Αγγλία
Ταξίδι-Όνειρο
Πανόραμα Β. Αμερικής!!!
Όντως μόνο 2 είναι; Γιατί ψάχνοντας για Σίκινο είχε βρει παραλίες όπως Αλοπρόνοια, Άγιος Γεώργιος, Διαλισκάρι, Μάλτας, Σαντοριναίικα, Άγιος Γιάννης, Άγιος Παντελεήμων....

Ή δεν είναι εύκολα προσβάσιμες οι περισσότερες;
Με όχημα θα πας αλοπρονοια (λιμάνι) αγ.γεωργιο και διαλοσκάρι.

Οι λοιπές μόνο με περπατημα ή βαρκάρη απο το λιμανι

katkarak

Member
Γνωρίζει κανείς αν πέρα των μεγάλων καραβιών υπάρχουν και μικρά για τη Σίκινο από Σαντορίνη;Γιατί φτάνουμε πρωί πρωί αεροπορικώς στη Σαντορίνη και δεν θέλουμε να περιμένουμε ως τις 18:30 για τη Σίκινο...

katkats

Moderator
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Γνωρίζει κανείς αν πέρα των μεγάλων καραβιών υπάρχουν και μικρά για τη Σίκινο από Σαντορίνη;Γιατί φτάνουμε πρωί πρωί αεροπορικώς στη Σαντορίνη και δεν θέλουμε να περιμένουμε ως τις 18:30 για τη Σίκινο...
Διάβασε τη συζήτηση από αυτό το μήνυμα και κάτω.

mchortis

Member
Καλησπέρα ! Θελώ κ γω να ρωτήσω σχετικά με ελευθερο καμπινκ στην κιμωλο. Υπάρχουν παραλίες που μπορείς να κάνεις και αν ναι, είσαι ήσυχος ; Ποια ειναι η κατάσταση γενικά στο νησί ;

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλησπέρα ! Θελώ κ γω να ρωτήσω σχετικά με ελευθερο καμπινκ στην κιμωλο. Υπάρχουν παραλίες που μπορείς να κάνεις και αν ναι, είσαι ήσυχος ; Ποια ειναι η κατάσταση γενικά στο νησί ;
Καλώς ήρθες.
Ελεύθερο κάμπινγκ (μικρών διαστάσεων) γινόταν στη παραλία της Μπονάτσας.
Βέβαι δε ξέρω τι παίζει τα τελευταία χρόνια.
Προσωπικά δε θα ήμουν και πολύ σίγουρος, μιας και το ελεύθερο καμπινγκ την εποχή κοβιντ κυνηγιέται αρκετά και παντού. Ψάξτο μη βρεθείς προ εκπλήξεως.

Sofia Manta

Member
Καλησπέραααα σε όλους!

έχουμε καθόλου εικόνα για ελεύθερο στη Κίμωλο; έχει δοκιμάσει κανείς τα τελευταία δύο χρόνια;

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Καλησπέραααα σε όλους!

έχουμε καθόλου εικόνα για ελεύθερο στη Κίμωλο; έχει δοκιμάσει κανείς τα τελευταία δύο χρόνια;
Πριν 2 χρόνια είχα πάει, δεν είχα δει πουθενά...κ δεν νομίζω ότι ταιριάζςι ατο στυλ που προσπαθουν να δώσουν στο νησί

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Πριν 2 χρόνια είχα πάει, δεν είχα δει πουθενά...κ δεν νομίζω ότι ταιριάζςι ατο στυλ που προσπαθουν να δώσουν στο νησί
Προ 11 ετών που είχα πάει στο νησί είδα ελεύθερο κάμπινγκ στην παραλία Καλαμίτσι, κάτι που είναι λογικό να μην υφίσταται πλέον με το κυνήγι που έχει πέσει, χωρίς να 'μαι και σίγουρος. Προφανώς σε κάτι τέτοιο αποσκοπούσε η πιο πάνω ερώτηση.

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Προ 11 ετών που είχα πάει στο νησί είδα ελεύθερο κάμπινγκ στην παραλία Καλαμίτσι, κάτι που είναι λογικό να μην υφίσταται πλέον με το κυνήγι που έχει πέσει, χωρίς να 'μαι και σίγουρος. Προφανώς σε κάτι τέτοιο αποσκοπούσε η πιο πάνω ερώτηση.
Αυτό εννοούσα και εγώ. Οι ντόπιοι αποσκοπούν σε άλλο στυλ τουριστών τα τελευταια χρόνια, οποτε θεωρώ για να μην είδα, μάλλον τους τους κυνηγανε.

Sofia Manta

Member
Αυτό εννοούσα και εγώ. Οι ντόπιοι αποσκοπούν σε άλλο στυλ τουριστών τα τελευταια χρόνια, οποτε θεωρώ για να μην είδα, μάλλον τους τους κυνηγανε.
ευχαριστώ πολύ παιδιά! Αν το ρισκάρω θα ενημερώσω :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.224
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
βασια2121

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom