Αίγυπτος Κάϊρο- Αλεξάνδρεια- Ασουάν- Λούξορ- Σινά

travel_lover

Member
Μηνύματα
156
Likes
89
Επόμενο Ταξίδι
ΙΝΔΙΑ -
Πολύ εναλλακτικό σε βρίσκω πατριώτη. Παρόλο αυτά ευχομαι ο Θεός να σε φυλάει και η Παναγιά μαζί σου...
Δεν είναι ότι είμαι εναλλακτικός φίλε ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, αλλά μετά από κάποια χρόνια φιλοσοφώντας , νομίζω πως οι δυνατοί άνθρωποι πρέπει να πιστεύουμε όχι σε θεούς και παραμύθια αλλά στον ίδιο μας τον εαυτό και μόνο!
Θεωρώ ότι οι θρησκείες δημιουργήθηκαν για τους αδύναμους μεταφορικά ανθρώπους που δεν μπορούν να διαχειριστούν σαν ιδέα τον θάνατο και το οριστικό τέλος που αυτός επιφέρει!!
Αποδέχομαι τον θάνατο και τον συγκρίνω με την προ-γεννησιμιού μου περίοδο, δεν υπάρχει κόλαση παράδεισος, επόμενη ζωή και κουραφέξαλα! Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν , ο καθένας μας μπορεί να πιστεύει σε ότι θέλει ή και να μη πιστεύει σε τίποτα, εγώ πάντα όταν θα με ρωτάνε θα λέω ότι πιστεύω στον εαυτό μου!!
 

travel_lover

Member
Μηνύματα
156
Likes
89
Επόμενο Ταξίδι
ΙΝΔΙΑ -
Θα βάλεις ακόμα και Abu Sibel, Edfu, Philae και θα σου βγεί 10-11-12-13 μέρες ανάλογα με τους ρυθμούς σου. Μην παραλείψεις το Ισλαμικό κομμάτι στο Κάιρο. Μοναστήρια ούτε γω πήγα, αλλά μπορεί να πάω μια επόμενη φορά.

Υ.Γ. Τα Βουδιστικά μοναστήρια είναι και μνημεία καταπίεσης και φεουδαλισμού. Δε θα τα είχα σε τόσο υψηλή εκτίμηση...
Έχω ήδη ταξιδέψει σε Ταϊλάνδη, Καμπότζη, Κίνα και δηλώνω ερωτευμένος με την Ασία!!!
Ίσως η ομορφότερη ήπειρος! Αυτό που είπες για τα βουδιστικά μοναστήρια δεν το ήξερα, δεν το είχα ψάξει τόσο αλλά δεν δίνω βάση και σε αυτό γιατί εμένα αν αρέσει κάτι σαν εικόνα, σαν αξιοθέατο κτλ, δεν θα με επηρεάσει καθόλου το παρελθόν ή και το παρών του!!!
Δεν μου λέει κάτι μια ελληνικού τύπου εκκλησία και μοναστήρι, μεγαλωμένος στην Ελλάδα ήμουν τις βαρέθηκα, αντιθέτως με ελκύουν πάρα πολύ οι καθολικές εδώ στα ξένα που ζω, μ αρέσει να τις επισκέφτομαι να της φωτογραφίζω χωρίς όμως να πιστεύω πλέον κάπου! Και αυτό ισχύει και για τους βουδιστικούς ναούς απλά αυτούς ίσως τους "αγαπώ" λίγο παραπάνω γιατί δεν πίστευα ποτέ μου ότι θα τους επισκεφτώ αλλά επίσης βρίσκω πιο ενδιαφέρον αυτό που πρεσβεύουν!
Συγνώμη αν βγήκαμε εκτός θέματος, πρώτος θα μας επαναφέρω ξανά στην ..αιγυπτιακή τάξη!! ::bleh:

Το Αμπού Σίμπελ φαίνεται φοβερό, το Edfu πολύ όμορφο , κάτι τέτοια γενικά με φτιάχνουν!
Θα τα βάλω όλα κάτω , θα διαβάσω κι άλλες πληροφορίες και θα αποφασίσω. Παρόλα αυτά επειδή θα έχω 3 εβδομάδες στην διάθεση μου, θα ήθελα οπωσδήποτε να επισκεφθώ και Ιορδανία!!
Σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες, άμα σας έρθει και τίποτα άλλο πείτεεε!!
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.799
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom