• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Αίγυπτος Κάϊρο - Πληροφορίες & Ερωτήσεις

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Η κρουαζιέρα στον Νείλο αξίζει;
Για μένα σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε εσείς να κάνετε και τι όχι....Όλα αξίζουν και όλα δεν αξίζουν.Ο καθένας θα σας γράψει διαφορετική γνώμη ..Άλλος γράφει δεν αξίζει η ιστορική Αλεξάνδρεια ούτε για μια μονοήμερη (είπαμε κάποιοι δε ξέρω γιατί βασανίζονται και ταξιδεύουν),άλλος γράφει κάτι άλλο...

Στην κρουαζιέρα τώρα εγώ την βαζω πολύ χαμηλά σε προτεραιότητα,έχει άπειρα πράγματα το Κάιρο να δεις και να κάνεις πολύ καλυτερα κατά τη γνώμη μου..Μου φαινεται πολύ φασαρία ,μέτριο φαγητό ,μια αδιάφορη παράσταση..Εχω μείνει συνολικά στο Κάιρο γύρω στους 2 μήνες τα τελευταία χρόνια δεν το έκανα ακόμα,τους εβλεπα,δεν τους ζηλευα...Έχουν γραφτεί πολλά μέσα στο φόρουμ και για μαγαζιά και για μουσεια και για γειτονιές,για όλα νομίζω....

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Τη μία μέρα θα την αφιέρωνα για να πάω κάπου που δεν έχω πάει και εγώ. Τις άλλες δύο μέρες θα τις οργάνωνα σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα του άλλου. Αν έχεις δει εσύ όλα όσα θα ήθελες τότε πες μας καλύτερα τι ενδιαφέροντα έχει ο συνταξιδιώτης.
Εγώ δεν παίζω ρόλο θα δω το νεο μουσειο κι ειμαι παραπανω απο πανετυχης. Πάμε να το θέσω αλλιως:

Τι πρόγραμμα θα κάνατε για κάποιον που πάει πρώτη φορά στο Καιρό κι έχει τρεις μερες; Δεν πολυγουσταρει βρώμα, της αρέσει πολυ η σύγχρονη τέχνη.

Last edited:

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Εγώ δεν παίζω ρόλο θα δω το νεο μουσειο κι ειμαι παραπανω απο πανετυχης. Πάμε να το θέσω αλλιως:

Τι πρόγραμμα θα κάνατε για κάποιον που πάει πρώτη φορά στο Καιρό κι έχει τρεις μερες; Δεν πολυγουσταρει βρώμα, της αρέσει πολυ η σύγχρονη τέχνη.
Χόρχε, κράτα μικρό καλάθι για το καινούργιο μουσείο. Είδα τη προηγούμενη βδομάδα και τα 3 μουσεία με αυτή τη σειρά Grand New-Civilization-Egyptian museum και εν τέλει το καινούργιο ήταν αυτό που μου άρεσε λιγότερο.

Εάν θες σου στέλνω το τηλέφωνο της κοπέλας που μας έκανε τις ξεναγήσεις (στα Αγγλικά) και μείναμε υπερευχαριστημένοι και θα σας φτιάξει το πρόγραμμα με βάση τα ενδιαφέροντα σας.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εγώ δεν παίζω ρόλο θα δω το νεο μουσειο κι ειμαι παραπανω απο πανετυχης.
Να λοιπόν κάτι που θα ικανοποιήσει εσένα. Αυτό εννοούσα.
της αρέσει πολυ η σύγχρονη τέχνη.
Για σύγχρονη τέχνη δες αυτό Townhouse και αυτό Gypsum Gallery μήπως θα της άρεσε κάτι τέτοιο. Απο κει και πέρα νομίζω οτι ένας άνθρωπος που αρέσκεται στη σύγχρονη τέχνη σίγουρα θα εκτιμήσει την θέα των πυραμίδων αρκεί να μην την βάλεις να σέρνεται μέσα στις πυραμίδες. Οι υπόλοιποι που έχουν επισκεφτεί τη πόλη θα σε βοηθήσουν περισσότερο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.330
Μέλη
39.989
Νεότερο μέλος
Morocco inclusive

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom