gioannis13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου πετάει αεροπλάνο...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Για μένα σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε εσείς να κάνετε και τι όχι....Όλα αξίζουν και όλα δεν αξίζουν.Ο καθένας θα σας γράψει διαφορετική γνώμη ..Άλλος γράφει δεν αξίζει η ιστορική Αλεξάνδρεια ούτε για μια μονοήμερη (είπαμε κάποιοι δε ξέρω γιατί βασανίζονται και ταξιδεύουν),άλλος γράφει κάτι άλλο...Η κρουαζιέρα στον Νείλο αξίζει;
Τι εννοεις; Σαν δραστηριότηταστο οσο θα εισαι στο Κάιρο ή την κρουαζιερα με το ποταμόπλοιο Λουξορ-Ασουαν;Η κρουαζιέρα στον Νείλο αξίζει;
Εγώ δεν παίζω ρόλο θα δω το νεο μουσειο κι ειμαι παραπανω απο πανετυχης. Πάμε να το θέσω αλλιως:Τη μία μέρα θα την αφιέρωνα για να πάω κάπου που δεν έχω πάει και εγώ. Τις άλλες δύο μέρες θα τις οργάνωνα σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα του άλλου. Αν έχεις δει εσύ όλα όσα θα ήθελες τότε πες μας καλύτερα τι ενδιαφέροντα έχει ο συνταξιδιώτης.
Χόρχε, κράτα μικρό καλάθι για το καινούργιο μουσείο. Είδα τη προηγούμενη βδομάδα και τα 3 μουσεία με αυτή τη σειρά Grand New-Civilization-Egyptian museum και εν τέλει το καινούργιο ήταν αυτό που μου άρεσε λιγότερο.Εγώ δεν παίζω ρόλο θα δω το νεο μουσειο κι ειμαι παραπανω απο πανετυχης. Πάμε να το θέσω αλλιως:
Τι πρόγραμμα θα κάνατε για κάποιον που πάει πρώτη φορά στο Καιρό κι έχει τρεις μερες; Δεν πολυγουσταρει βρώμα, της αρέσει πολυ η σύγχρονη τέχνη.