Κίνδυνοι από κράτηση αεροπορικών μέσω Etraveli sites (gotogate/booking/mytrip).

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Θα πρότεινα να μετονομαστεί το τοπικ σε προσοχή αγορές εισιτηρίων μόνο από τις αεροπορικές και να γίνει και sticky.
Κάνε μια προσπάθεια να αγορασεις εισιτήριο σε πτήση εσωτερικού της Biman Bangladesh Airlines ή της Air Algerie να δώ κάτι....

georgi d

Member
Last edited:

bandit650

Member
Συνήθως οι εταιρείες αυτές είναι για εισητηρια τελευταίας στιγμής και για άμεση χρήση. Τις έχω χρησιμοποιήσει σε ακύρωση πτήσης η για άλλους λόγους όπου η κανονική εταιρεία ζητάει ότι θέλει.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ξαναδιόρθωσα τον τίτλο του θέματος. Υπάρχουν σοβαρές επιχειρήσεις που προσφέρουν χρήσιμες υπηρεσίες και υπάρχουν και απατεώνες αεριτζήδες. Το να τους τσουβαλιάζουμε όλους μαζί ευνοεί τελικά τους τελευταίους.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Κάνε μια προσπάθεια να αγορασεις εισιτήριο σε πτήση εσωτερικού της Biman Bangladesh Airlines ή της Air Algerie να δώ κάτι....
Σε αυτές τις περιπτώσεις όταν και αν θα τις χρησιμοποιήσω. Μέχρι τότε μαύρο σε όλες.

paefstra

Member
Νομιζα οτι το trip.com κανει εκπτωση 12 ευρω ανα εισιτηριο στους νεους πελατες της εφαρμογης. Τελικα κανει σε καθε εισιτηριο που κλεινεται χωριστα, αρα πετυχαινεις εκπτωση 24 ευρω. Με τα ρισκα του, ναι.
Αλλα εχω εκνευριστει που δεν το ειδα νωριτερα. Εχω κλεισει Πασχα Ιταλια με επιστροφη στα 60 ευρω με low cost και θα το κατεβαζα στα 36 για δυο πτησεις!

Στις πτησεις της sky express που ειναι ηδη σε εκπτωση πεφτει παρα παρα πολυ η τιμη (με το ρισκο του παντα).

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Νομιζα οτι το trip.com κανει εκπτωση 12 ευρω ανα εισιτηριο στους νεους πελατες της εφαρμογης. Τελικα κανει σε καθε εισιτηριο που κλεινεται χωριστα, αρα πετυχαινεις εκπτωση 24 ευρω. Με τα ρισκα του, ναι.
Αλλα εχω εκνευριστει που δεν το ειδα νωριτερα. Εχω κλεισει Πασχα Ιταλια με επιστροφη στα 60 ευρω με low cost και θα το κατεβαζα στα 36 για δυο πτησεις!

Στις πτησεις της sky express που ειναι ηδη σε εκπτωση πεφτει παρα παρα πολυ η τιμη (με το ρισκο του παντα).
Off topic όμως. Το trip.com μπορεί να έχει τα θέματά του, αλλά τουλάχιστον δεν υποκλέπτει την αλληλογραφία σας (προς ένα call center στην Ινδία, όπως φαίνεται) με κίνδυνο να μείνετε εντελώς στον αέρα σε περίπτωση στραβής...

paefstra

Member
Ειχα κλεισει πτηση με τη wizz μεσω trip.com.
H κλασικη ανεκδιηγητη wizz αλλαξε κατα 8 ωρες την πτηση με αποτελεσμα το διημερο να γινει μονοημερο, αρα ακυρο.
Σημερα μου ηρθε μειλ απο το trip.com να ζητησω δωρεαν ακυρωση μεσω αυτων και ειδα οτι δρομολογουν refund.
Δηλαδη θα επιστρεψουν το ποσο στην καρτα χωρις καποιο fee γι αυτους?
Ομολογω οτι τα ειχα για χαμενα τα λεφτα.

kostas19821

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Από Μεξικό έως Κολομβία
Ειχα κλεισει πτηση με τη wizz μεσω trip.com.
H κλασικη ανεκδιηγητη wizz αλλαξε κατα 8 ωρες την πτηση με αποτελεσμα το διημερο να γινει μονοημερο, αρα ακυρο.
Σημερα μου ηρθε μειλ απο το trip.com να ζητησω δωρεαν ακυρωση μεσω αυτων και ειδα οτι δρομολογουν refund.
Δηλαδη θα επιστρεψουν το ποσο στην καρτα χωρις καποιο fee γι αυτους?
Ομολογω οτι τα ειχα για χαμενα τα λεφτα.
Τελικά επιστράφηκαν; Είχα το θέμα διότι ψάχνω για μακρινές και πολλαπλές πτήσεις και με βγάζει μέσω trip.com
Χρηματικά να κλείσω από τις αεροπορικές είναι τεράστια διαφορά. Μέσω trip.com είναι κάπου στα 1500€ και ανεξάρτητα πάει 3.000+
Έχουμε κάποια άλλη πληροφορία για trip com ;
Η απορία μου είναι σε τυχόν ακύρωση/ καθυστέρηση μιας πτήσης, τι γίνεται με την επόμενη (ανταπόκριση βλέπω είναι με την ίδια εταιρεία)

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Έκλεισα με trip την επιστροφή του αδερφού μου από Πεκίνο για Αθήνα και από κει για Θεσσαλονίκη, δεν έχει συμβεί ακόμη αλλά δε μου φαίνεται κακό. Έχει και αππ που μπορείς να κατεβάσεις και να διαχειριστείς την κράτηση από εκεί.
Με travelfrom υπάρχει εμπειρία;
Έκλεισα το δικό μου πήγαινε για Κίνα και μετά διάβασα κριτικές, ελπίζω να μη μείνω ξεμπαρκη στη Μαδρίτη ή ακόμη χειρότερα, στο Πεκίνο. Φαγητό δε με αφήνει να διαλέξω αλλά μάλλον αυτό είναι θεμα αεροπορικής

paefstra

Member
Τελικά επιστράφηκαν; Είχα το θέμα διότι ψάχνω για μακρινές και πολλαπλές πτήσεις και με βγάζει μέσω trip.com
Ναι κανονικοτατα.
Αλλα μιλαμε για μια απλη πτηση για Ευρωπη. Δεν εχω αποψη για μακρινες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.368
Μέλη
40.014
Νεότερο μέλος
nloalgjs12

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom