Καθηστέρηση άφιξης αποσκευών

m-stam

Member
Μηνύματα
300
Likes
90
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
Φίλοι μου μόλις επέστρεψα από Βιέννη και Σάλτσμπουργκ και είμαι καταενθουσιασμένος,ήταν υπέροχα, ειδικά το Σάλτσμπουργκ έχοντας και την τύχη με το μέρος μας, μιας και ο καιρός για αυτή την εποχή ήταν πολύ καλός.
Όταν πηγαίναμε για Βιέννη μέσω Ζυρίχης με την swiss, η αποσκευή μας δεν έφτασε μαζί μας δηλαδή Σάββατο πρωί αλλά την Δευτέρα πρωί.
Όταν κάναμε την αίτηση στο αεροδρόμιο μας είπαν ότι αν καθυστερήσει πάνω από 24 ώρες θα δικαιούμαστε να αγοράσουμε είδη πρώτης ανάγκης μέχρι 1000 ευρώ με 50% συμμετοχή.
Δυστυχώς την επομένη που δικαιούμασταν να κάνουμε κάποιες αγορές ήταν Κυριακή και τα πάντα ήταν κλειστά,έτσι την Δευτέρα το πρωί ήρθε η βαλίτσα και δεν υπήρχε λόγος να πάρουμε κάτι.
Αλήθεια σε αυτή την περίπτωση τι μπορεί να γίνει ? μιας και αναγκαστίκαμε να μην κάνουμε πολλά από τα πραγματα που θέλαμε λόγω ρούχων γιατί την Δευτέρα το βράδυ φύγαμε .
 

muya

Member
Μηνύματα
207
Likes
71
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Δεν το εχω ψαξει αλλα προσωπικα δε νομιζω οτι μπορει να γινει τιποτε. Εμενα μου ετυχε μια φορα να αργησει μια ολοκληρη εβδομαδα (ενω θα καθομουν τρεις εβδομαδες) και ετυχε τοτε να μην εχω μονιμη διευθυνση στην Ισπανια και καθε μερα τους επαιρνα τηλεφωνο αλλα τιποτα... Και δεν ηταν Alitalia! Η Ολυμπιακη ηταν που ελεγε οτι δεν φταιει αυτη αλλα ο χειρισμος που εκανε η Iberia στο αεροδρομιο. Τρεχα γυρευε δηλαδη, για μια μερα δε νομιζω να μπορεις να διεκδικησεις τιποτα. :( Αλλα μπορει καποιος αλλος να γνωριζει περισσοτερα και να σου πει...
Χαιρομαι παντως που περασατε καλα! :)
 

taver

Member
Μηνύματα
12.490
Likes
29.011
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Πρώτη φορά ακούω για καθυστερημένη αποσκευή με τη Swiss (μετά την εξαγορά από τη Lufthansa) - πως κι έτσι?

Κατά τα άλλα, η εταιρία σου έδινε το δικαίωμα να αγοράσεις κάποια είδη, αλλά δε σε υποχρέωνε. Θα τα αγόραζες με συμμετοχή δική σου 50%. Επέλεξες να μην το κάνεις, και μάλιστα δεν το έκανες ούτε το Σάββατο που τα καταστήματα ήταν ανοικτά, που σημαίνει ότι τα εν λόγω είδη δεν ήταν πρώτης ανάγκης. Δε νομίζω ότι μπορείς να διεκδικήσεις κάτι.
 

m-stam

Member
Μηνύματα
300
Likes
90
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
Φίλε taver το Σάββατο δεν μπορούσα να αγοράσω γιατί έπρεπε να περιμένω να περάσει το 24ωρο και αυτό με το 50% συμμετοχή δεν μου άρεσε και δεν το βρίσκω και δίκαιο.
Ας βάζανε λιγώτερο ποσό (200-300 ευρώ)και να ήταν 100% δικά τους.
Πάντος σε μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε πιο νωρίς μας είπαν να τους στείλουμε ένα email και θα εξετάσουν την υποθεσή μας.
 

m-stam

Member
Μηνύματα
300
Likes
90
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
Τελικά να που κάτι κέρδισα..
Μετά από πολιτισμένη τηλεφωνική επικοινωνία, μας χαρίζουν για την επόμενη πτήση μας με την swiss το fuel surcharge που είναι 58 ευρώ το άτομο.
 

LULLU

Member
Μηνύματα
3.524
Likes
7.775
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
...εμεις παλι που οι βαλιτσες μας δεν ηλθαν στη Λιβυη ουτε λογος για συγνωμη που τις παραβιασαν...!!!:(
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.895
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom