Δες αν υπάρχει ήδη δέσμευση ποσού στην κάρτα σου, η χρέωση γίνεται πριν την αποστολή του e-mail. Δες και το διαθέσιμο υπόλοιπο, στην περίπτωση που υπάρχει δέσμευση που δεν έχει φανεί. Αν όχι, μάλλον τη γλύτωσες (αν και η λήξη μιας κάρτας δεν συνεπάγεται ότι αχρηστεύεται, ενώ το CCV αφορά εσένα ως κάτοχο της κάρτας, δεν γνωστοποιείται σε τρίτους και δεν μπορεί να κάνει χρήση του κανένας τρίτος). Το ποσό είναι το διοικητικό τέλος για να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία σου στην αρμόδια αρχή, μία φορά χρεώνεται και καλά είναι 30€, πλέον χρεώνεται 50€ και 60€. Αναρωτιέμαι αν ο αρμόδιος για την είσπραξη του προστίμου επικοινωνήσει εν τέλει μαζί σου με κάποιον τρόπο.Είχα δώσει μια κάρτα που έληγε τον Δεκέμβριο οπότε η εταιρεία ενοικιάσεων δεν μπορεί να με χρεώσει το 30ρι μόνο αν το καταθέσω από μόνος μου για αυτό άλλωστε και μου έστειλαν κ τα στοιχεία της τράπεζας τους....Για την ακρίβεια έχουν τον αριθμό της κάρτας μου αλλά έχουν αλλάξει το τριψήφιο και η ημερομηνία λήξης οπότε δεν μπορούν να με χρεώσουν..Το πρόστιμο στη Πολωνία για +16 είναι 48 ευρώ νομίζω αν είχαν κάποιο site θα το πλήρωνα αλλά αυτοί θέλουν πρώτα να παραδεχθώ ότι ήμουν εγώ και μετά σε δεύτερη φάση να μου στείλουν το πρόστιμο...Να δεις που όταν αποφασίσουν το πρόστιμο θα μου ζητήσει το γραφειο ενοικιάσεων άλλα 30 ευρώ για το δεύτερο μαιλ που θα μου στείλουν..