duty_free
Member
δεν γινεται (νομιζω).Αντικατάσταση σε νέου τύπου μέσω gov;
όλο λαμακίες είμαι.
δεν γινεται (νομιζω).Αντικατάσταση σε νέου τύπου μέσω gov;
Εγώ με τέτοιο πάντως νοίκιασα αυτοκίνητο πέρυσι στη Σαρδηνία και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Μη γελάσετε... Ξέρετε αν με αυτό το διπλωμα , μπορώ να ενοικιασω τουτού, έξω;
View attachment 452229
γινεται , αλλα χρειαζεται 2-3 εβδομαδες, αν εχεις χρονο καντο...δεν γινεται (νομιζω).
όλο λαμακίες είμαι.
Και μέσω ΚΕΠ γίνεται σίγουρα.Αλλά δεν ξέρω πόσο χρόνο θέλει.δεν γινεται (νομιζω).
όλο λαμακίες είμαι.
δεν γινεται (νομιζω).
Γίνεται, το έκανα πρόσφατα με κόστος 30€ για παράβολο +3€ στην υπηρεσία της περιφέρειας για παραλαβή μετά από είκοσι και πλέον μέρες.γινεται , αλλα χρειαζεται 2-3 εβδομαδες, αν εχεις χρονο καντο...
το ροζ διπλωμα γραφει σε πολλες γλωσσες "διπλωμα οδηγησης" και βλεποντας την φωτογραφια ταυτοποιουν με διαβατηριο, που τα γραφει λατινικα...Αν δεν έχεις χρόνο να περιμένεις το νέο δίπλωμα , το διεθνές της ελπα βγαίνει αυθημερόν …..
Απορία το έχω πως μας νοικιάζουν αυτοκίνητο με το παλιό δίπλωμα από την στιγμή που δεν έχει λατινικούς χαρακτήρες …
Δεν βγάζει πολύ νόημα γιατί οι φωτογραφίες μπορεί να έχουν κ 20 χρόνια διαφορά μεταξύ τους …. Anyway, 2024 έχουμε , βγάλτε νέα διπλώματα και ταυτότητεςτο ροζ διπλωμα γραφει σε πολλες γλωσσες "διπλωμα οδηγησης" και βλεποντας την φωτογραφια ταυτοποιουν με διαβατηριο, που τα γραφει λατινικα...
ειναι στην κριση του γραφειου να σου δωσει , επειδη αν γινει ατυχημα και δεν αναγνωρισει η τροχαια η η ασφαλιστικη το ροζ διπλωμα , τα πληρωνεις απο την τσεπη σου...
Εάν πρόκειται για χώρα της ΕΕ είναι υποχρεωμένοι και η τροχαία επίσης: Αντικατάσταση και αναγνώριση άδειας οδήγησης στην ΕΕ - Your EuropeΑπορία το έχω πως μας νοικιάζουν αυτοκίνητο με το παλιό δίπλωμα από την στιγμή που δεν έχει λατινικούς χαρακτήρες …
Και αν θέλεις να οργανώσεις ένα οδικό ταξίδι, βασίζεσαι στη κρίση της κάθε εταιρείας ενοικιάσεως αν θα δεχτεί ή όχι το "αρχαίο" χαρτί που υπάρχει ακόμα ως ελληνικό δίπλωμα οδήγησης και αναγράφει στα αγγλικά μόνο ότι είναι δίπλωμα οδήγησης στη μπροστινή σελίδα και τίποτα άλλο στα αγγλικά.ειναι στην κριση του γραφειου να σου δωσει
Εντός και χωρίς δίπλωμα είσαι οκ, αρκεί να έχεις μέσο στη τροχαία ή δεν ξερω κι εγώ που αλλού.Sassenach77 ..... εεεεε ! έχουμε και το wallet για εντός, να τα λέμε και αυτά, Πιερρακάκης