Γαλλία ο καιρος στο Παρισι

chrisbd

Member
Οι θερμοκρασίες μέχρι τις 31/5 θα κυμαίνονται απο 22-23 μέγιστη με 11-12 ελάχιστη..Κυρίως ηλιο με ελαφρυές συννεφιές και πιθανότητα ελαφράς βροχόπτωσης στις 26/5 ...Η πιο ζεστή μέρα θα είναι στις 25/5 που θα φθάσει τους 27 βαθμούς ...
Επειδή όμως η μετεορολογία είναι προφητική επιστήμη μην πολυεμπιστεύεσαι 100% ότι θα είναι έτσι αλλά κυρίως για τις επόμενες 48 ώρες....αυτά;)

ikarialover

Member
Α! Ξέχασα να πω ότι στη Γαλλία τις θερμοκρασίες τις νιώθεις λίγο πιο ζεστές από ότι στην Ελλάδα, π.χ. 21 βαθμοί Γαλλίας τους νιώθεις πιο ζέστη από ότι τους αντίστοιχους στην Ελλάδα. Ίσως για αυτό ευθύνεται η υγρασία, δεν ξέρω...

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Αντιστοιχα νοιωθεις πιο πολυ και το κρυο θα ελεγα.Συνηθως ειναι 3 με 5 βαθμους πιο κατω απο εδω.Το βραδυ χρειαζεται μπουφαν σιγουρα.Θυμαμαι ενα βραδυ στη Μονμαρτη που μπαινοβγαιναμε στα μαγαζια γιατι εξω δεν στεκοσουν με τιποτα.
Οπως και να ναι,το Παρισι ειναι ομορφο και για μενα η πιο ομορφη πολη που εχω δει.
Αν χρειαστεις και κατι,το αγοραζεις,ομπρελλα πχ αν και οι μπορες εκει δεν κρατανε συνηθως πολυ.
Να περασεις αξεχαστα.

chrisbd

Member
Α! Ξέχασα να πω ότι στη Γαλλία τις θερμοκρασίες τις νιώθεις λίγο πιο ζεστές από ότι στην Ελλάδα, π.χ. 21 βαθμοί Γαλλίας τους νιώθεις πιο ζέστη από ότι τους αντίστοιχους στην Ελλάδα. Ίσως για αυτό ευθύνεται η υγρασία, δεν ξέρω...
Η υγρασία φταίει σίγουρα και μάλιστα αν είσαι στο Παρίσι με 33-35 βαθμούς ο δείκτης δυσφορίας είναι στο κόκκινο και τα ρούχα σου κολλάνε στο σώμα σου....

flying

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!
Απλα απογοητευτηκα λιγο γιατι πρωτη φορα παω (και γενικα πρωτη φορα βγαινω εκτος) και εχω σκοπο να δω οσο πιο πολλα πραγματα μπορω και δεν θα θελα να μας τα χαλασει ο καιρος.

ikarialover

Member
Μην ανησυχείς, οπλίσου με υπομονή, έχε πάντα και μια ομπρέλα μαζί σου και όλα θα πάνε καλά! Απλά πάρτο απόφαση από πριν ότι ο καιρός μπορεί να μην είναι ιδανικός... Εγώ έχω τελειοποιήσει το εξής: με το ένα χέρι κρατάω την ομπρέλα και με το άλλο τραβάω φωτογραφίες!!! :D:D:D

flying

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Μην ανησυχείς, οπλίσου με υπομονή, έχε πάντα και μια ομπρέλα μαζί σου και όλα θα πάνε καλά! Απλά πάρτο απόφαση από πριν ότι ο καιρός μπορεί να μην είναι ιδανικός... Εγώ έχω τελειοποιήσει το εξής: με το ένα χέρι κρατάω την ομπρέλα και με το άλλο τραβάω φωτογραφίες!!! :D:D:D
:p Θα πρεπει να την εχεις πατησει πολλες φορες με τον καιρο για να εχεις φτασει στο σημειο να το κανεις αυτο!!!

ikarialover

Member
Χαχαχα! Όχι τόσες πολλές, απλά δεν θέλω να αφήσω τίποτα να με εμποδίσει να δω όλα αυτά που θέλω να δω! Και επειδή έχω ζήσει στο Παρίσι, κάναμε και δίμηνο να δούμε ήλιο!!

flying

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Τωρα δεν ξερω αν μπορω να ρωτησω κατι εδω η θα πρεπει να ανοιξω καινουργιο θεμα.
Σχετικα με το ταξιδι μας εχω ψαχτει και εχω βρει καποιες πληροφοριες αλλα δεν εχω βρει κατι συγκεκριμενο για την περιοχη που θα μενουμε η οποια ειναι λεγεται Montparnasse.Ελπιζω τουλαχιστον σ'αυτο να εκανα καλη επιλογη γιατι απο θεμα εποχης μαλλον ητανε λιγο λαθος:rolleyes:.
Μηπως ξερει κανεις να μου πει κατι για την συγκεκριμενη περιοχη...

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Ειναι νοτιοδυτικα στο 14 διαμερισμα του Παρισιου,σε νοητη ευθεια κατω απο τον πυργο του Αιφφελ.Εχει μεγαλο σιδηροδρομικο σταθμο για Βερσαλλιες και γενικα Δυτικη περιοχη,πολλες στασεις μετρο και περιφεριακο τρενο.Πολλα θεατρα και καμπαρε,εστιατορια και καφε.Ειναι πολυ ζωντανη και κουλτουριαρικη περιοχη,τουλαχιστον στην κεντρικη μερια του.Οσες φορες εχω παει δεν ειδα κατι το ζορικο απο αποψη ασφαλειας.Αν αντεχεις ποδαροδρομο,πολλα αξιοθεατα περπατιουνται ανετα απο εκει.Ακομα εκει βρηκα απιθανους φουρνους,ασε τη μυρωδια να σε οδηγησει.
ΕΤΑ να μην παραλειψεις επισκεψη στον μοντερνο Πυργο του Μοντπαρνας,εχει εστιατοριο στον τελευταιο οροφο με θεα ολο το Παρισι.Τιμες ολιγον αλμυρες..

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Τωρα δεν ξερω αν μπορω να ρωτησω κατι εδω η θα πρεπει να ανοιξω καινουργιο θεμα.
Σχετικα με το ταξιδι μας εχω ψαχτει και εχω βρει καποιες πληροφοριες αλλα δεν εχω βρει κατι συγκεκριμενο για την περιοχη που θα μενουμε η οποια ειναι λεγεται Montparnasse.Ελπιζω τουλαχιστον σ'αυτο να εκανα καλη επιλογη γιατι απο θεμα εποχης μαλλον ητανε λιγο λαθος:rolleyes:.
Μηπως ξερει κανεις να μου πει κατι για την συγκεκριμενη περιοχη...
Αγαπητή ιπτάμενη,

νομίζω ότι εκανες καλή επιλογή. Έχει δυνατή γραμμή μετρό, είναι κοντά στο μουσείο του Μπουρντέλ, στο Σελέκτ(και πάει λέγοντας), στους κήπους του Λουξεμβούργου(και την πινακοθήκη: πιθανώς να τρέχει ακόμα κι αυτή η εξαιρετική έκθεση Κράναχ). Είναι σαν να λέμε κάτω από Οντεόν, Λατέν και πάει λέγοντας. Πάτε, δηλαδή, και περπατώντας. Ελπίζω μόνο να μην έχεις κλείσει πολύ χαμηλά στο Μονπαρνάς...:shock:

flying

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Λεει οτι το ξενοδοχειο βρισκεται στο κεντρο της περιοχης Montparnasse.Το θεμα αποστασεων θα ειναι προβλημα για μας?Δηλαδη θελουμε να δουμε οσα απο τα "βασικα" αξιοθεατα του Παρισιου μπορουμε.Απο το ξενοδοχειο που θα ειμαστε θα μπορουμε να το κανουμε ποδαρατο ή θα πρεπει να χρησιμοποιησουμε συγκοινωνιες?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.060
Μέλη
39.807
Νεότερο μέλος
ArgyroTrigka

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom