Ηνωμένο Βασίλειο Καλοκαίρι στο LoNdOn!

Demetrius

Member
Μηνύματα
32
Likes
24
Επόμενο Ταξίδι
ΛΟΝΔΙΝΟ
Ονειρεμένο Ταξίδι
Australia-N.Zealand
όπως οι Ιάπωνες ψάχνουν να αποθανατίσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια με τις ψηφιακές τους, έτσι και μεις οι Έλληναράδες ψάχνουμε στο εξωτερικό να φάμε το φαγητό των ονείρων μας χεχε. Για τον συναγωνιστή που ρώτησε για πτήσεις της αιγαίου στο Χίθροου εκτελούνται κανονικά απο τωρα μέσω Φρακφούρτης και Μονάχου και απο 25/10 θα πηγαίνουν απ'ευθείας και μόνον εκεί.
 

toula

Member
Μηνύματα
29
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
????
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Διαβάζω την αφήγηση σου και σκέφτομαι πόσο ωραία πέρασα και εγώ αν μπορούσα θα έφευγα ξανά για Λονδίνο και αύριο αν γινόταν! Όσο για το θέμα φαΐ και εμείς όπου βρίσκαμε καθόμασταν με αποτέλεσμα να τρώμε όλο σαβούρες ! μόνο στο zizzi που ανέφερες φάγαμε καλά!
 

MARIAMUSIC

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία
Η αλήθεια είναι ότι δεν πας στο Λονδίνο για να φας καλό φαγητό εκτός αν πας σε πολύ καλά αλλά και με ανάλογες τιμές εστιατόρια. Γενικά καλό είναι να δοκιμάσεις κινέζικο στην τσαινα ταουν, όπως και ινδικό και λιβανέζικο. Η πίτσα δεν είναι το καλύτερο τους ούτε βέβαια τα σουβλάκια τους. Αν δεν σου αρέσει το κινέζικο την πάτησες. Επίσης πολύ όμορφη περιοχή με καλό μεξικάνικο εστιατόριο είναι στο Γρινουιτσ δίπλα στο πλοίο Cutty Sark, πολύ γραφικό μέρος με πολύ μεγάλο και με φανταστική θέα πάρκο, και τη νύχτα απο κεί μοιάζει η βόρεια όχθη του Τάμεσυ με τους ουρανοξίστες σαν Νέα Υόρκη.
 

danichro

Member
Μηνύματα
44
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
Amsterdam
Ονειρεμένο Ταξίδι
American Dream...
Η αλήθεια μου κατσε ακριβή τιμή για την εποχή που έκλεισα τα εισιτήρια..μετά μειώθηκαν αλλά την είχα ήδη πατήσει..στο τέλος κλασικά στα ύψη.
Ένας σουβλακοφάγος τελικά δύσκολα να μείνει χωρίς σουβλάκι..αφού ζήλεψα και το Λονδρέζικο..καλά να πάθω!

τι να πω κι εγω που ειχα κλεισει εισητηρια για βαρκελωνη με 430 ευρω και επειδη δεν μπορουσα να παω και τελικα απφασισα να ταξιδεψω για οξφορδη σε συγγενη πληρωσα συν 290 τα αλλακτικα για Λονδινο φετος το καλοκαιρι!Συνολο 720 δυο ατομα!!!
 

maraki86

Member
Μηνύματα
168
Likes
102
Διάβασα την ιστορία σου και θέλω να σε ρωτήσω για να δεις μια παράσταση στο Λονδίνο όπως είναι το φάντασμα της όπερας, τα εισητήρια τα κλείνεις από πριν ή πας κατευθείαν εκεί και τα αγοράζεις; και επίσης πόσο κοστίζει ένα εισητήριο θεάτρου; Στο ίντερνετ είδαν ότι είναι σε εξωφρενικές τιμές!!
 

tripakias

Member
Μηνύματα
7.988
Likes
12.053
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ονειρεμένο Ταξίδι
Εκεί
maraki δες λιγο εδω κι αν δεν σου λυθει η απορια ξαναρωτα...
 

kousouna

Member
Μηνύματα
15
Likes
11
Επόμενο Ταξίδι
Aμστερνταμ ή Πράγα?
Ονειρεμένο Ταξίδι
να δω το Βόρειο Σέλλας
Λίγο καθυστερημένα το ξέρω... αλλά ετοιμάζω μια μικρή απόδραση Λονδίνο και χρειάζομαι τα φώτα σου στο θέμα Phantom of the opera. Τα εισητήρια χρειάζεται να τα βλάλεις νωρίτερα μέσω ιντερνετ από Ελλάντα ή βρίσκεις άνετα εκεί?

ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.115
Μηνύματα
880.691
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom