katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Ψάξε κι από άλλα κοντινά αεροδρόμια πχ. Πίζα.αλλά δεν νομίζω να υπάρχει βολική πτήση προς Γένοβα
Ψάξε κι από άλλα κοντινά αεροδρόμια πχ. Πίζα.αλλά δεν νομίζω να υπάρχει βολική πτήση προς Γένοβα
Είχα κανονίσει να πάω το Γενάρη συνδυαστικά με Βερονα αλλά λογω φόρτου εργασιας το ανέβαλα. Δυστυχώς ψάχνω κάτι να έχει και το στοιχείο της θάλασσας καθώς η σύντροφος είναι μεγάλη φαν. Είναι δεδομένο ότι δεν ψάχνουμε για παραλίες ελληνικού τύπου δεν έχουμε αυταπάτες, αλλά και μια βουτιά να κάνουμε κάπου ωραία θα ναιΑν αποφασιζα καλοκαιρινες διακοπες στην Ιταλια θα ψηφιζα δαγκωτο υην λιμνη Garda . Εχει υδατινα παρκα , adventure park , camping ,νεροτσουληθρες , θεματικα παρκα . Απο Bergamo σχεδον μια ωρα αποσταση .
Καλή ιδέα, έχει από σοφίαΨάξε κι από άλλα κοντινά αεροδρόμια πχ. Πίζα.
. Η λυγουρια μου φαίνεται όμορφη αλλά δεν νομίζω να υπάρχει βολική πτήση προς Γένοβα
Εμεις πηγαμε απο Μιλανο με τρενο. Ειναι κοντα. Οχι Μπεργκαμο, αεροδρομιο Μιλανου.Καλή ιδέα, έχει από σοφία
Από Θεσσαλονίκη το αεροδρόμιο σοφιας ειναι 3.5 ώρες, 2 φορές που το έκανα μου φάνηκε βολικόΕμεις πηγαμε απο Μιλανο με τρενο. Ειναι κοντα. Οχι Μπεργκαμο, αεροδρομιο Μιλανου.
Τα τρενα ειναι τοσο γρηγορα εντος Ιταλιας που ειναι κριμα να φατε διαδρομη μεχρι Σοφια για Ιταλια.
Όντως πιο βολικό από άποψη κούρασηςΑπο Μιλανο πας Γενοβα σε 1 ωρα με το γρηγορο, 2 με το αργο αν θυμαμαι καλα.
Εσεις ξερετε.