Ιταλία Καλοκαιρινές διακοπές στην Ιταλία

vstromini

Member
Αν αποφασιζα καλοκαιρινες διακοπες στην Ιταλια θα ψηφιζα δαγκωτο υην λιμνη Garda . Εχει υδατινα παρκα , adventure park , camping ,νεροτσουληθρες , θεματικα παρκα . Απο Bergamo σχεδον μια ωρα αποσταση .

Αν αποφασιζα καλοκαιρινες διακοπες στην Ιταλια θα ψηφιζα δαγκωτο υην λιμνη Garda . Εχει υδατινα παρκα , adventure park , camping ,νεροτσουληθρες , θεματικα παρκα . Απο Bergamo σχεδον μια ωρα αποσταση .
Είχα κανονίσει να πάω το Γενάρη συνδυαστικά με Βερονα αλλά λογω φόρτου εργασιας το ανέβαλα. Δυστυχώς ψάχνω κάτι να έχει και το στοιχείο της θάλασσας καθώς η σύντροφος είναι μεγάλη φαν. Είναι δεδομένο ότι δεν ψάχνουμε για παραλίες ελληνικού τύπου δεν έχουμε αυταπάτες, αλλά και μια βουτιά να κάνουμε κάπου ωραία θα ναι

paefstra

Member
. Η λυγουρια μου φαίνεται όμορφη αλλά δεν νομίζω να υπάρχει βολική πτήση προς Γένοβα
Καλή ιδέα, έχει από σοφία
Εμεις πηγαμε απο Μιλανο με τρενο. Ειναι κοντα. Οχι Μπεργκαμο, αεροδρομιο Μιλανου.
Τα τρενα ειναι τοσο γρηγορα εντος Ιταλιας που ειναι κριμα να φατε διαδρομη μεχρι Σοφια για Ιταλια.

Last edited:
Εμεις πηγαμε απο Μιλανο με τρενο. Ειναι κοντα. Οχι Μπεργκαμο, αεροδρομιο Μιλανου.
Τα τρενα ειναι τοσο γρηγορα εντος Ιταλιας που ειναι κριμα να φατε διαδρομη μεχρι Σοφια για Ιταλια.
Από Θεσσαλονίκη το αεροδρόμιο σοφιας ειναι 3.5 ώρες, 2 φορές που το έκανα μου φάνηκε βολικό

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.047
Μέλη
39.767
Νεότερο μέλος
KaterinaVr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom