Γενικά Καλοκαιρινες διακοπες 2013....Help....

spaik

Member
Μηνύματα
13
Likes
6
Επόμενο Ταξίδι
νισυρος
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλια
καλησπερα σας,θα ηθελα την βοηθεια σας..Με τον συζηγο μου σκεφτομαστε για καλοκαιρινες διακοπες..(ΕΓω ειμαι 23 και ο συζηγος μου 35).....Σιγουρα αιγαιο κυκλαδες κατα προτιμηση ,,,,,η δωσεκανησα...βασικα θελουμε να βρουμε ενα νησι που να εχει ωραιες παραλιες,Οικονομικη ζωη,αρκετη εωσ πολυ νυχτερινη ζωη αλλα ασ πουμε μαγαζια που να παιζουν ελληνικα,ταβερνακια με live μουσικη ...αλλα και μπαρακια και club...καλο και Οικονομικο φαγητο,ωραια και γραφικη χωρα....(ναξο που ειχαμε παει μας αρεσε πολυ και καταφεραμε να μετακομισουμε εκει για καποια χρονια ,λογο δουλειασ ωμος φυγαμε),οποτε δεν σκεφτομαστε να ξανα παμε φετοσ ναξο ..)....περιμενω τις απαντησεισ σας... :)
 

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου

alma

Member
Μηνύματα
3.750
Likes
15.212
Από δωδεκάνησα αρκετή νυχτερινή ζωή και μπαράκια και κλαμπ μόνο Ρόδος και Κως μου έρχονται. Έχουν και πολλές παραλίες να γυρίσετε. Τώρα από Κυκλάδες αρκετή εως πολλή νυχτερινή ζωή που ζητάς, εκτός από Μύκονο,Πάρο και Ίο δεν νομίζω να έχεις και πολλές άλλες επιλογές.
 

dimitra_tg

Member
Μηνύματα
128
Likes
12
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Μήλο έχετε πάει? Ιδανικη για ζευγαρι νομιζω με φοβερές παραλίες!!!
 

spaik

Member
Μηνύματα
13
Likes
6
Επόμενο Ταξίδι
νισυρος
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλια
καπησπερα σας,ζητω τα φωτα σας..Θα παμε διακοπες την εβδομαδα του 15 αυγουστου..Μενουμε βορεια ελλαδα,ειμαστε ζευγαρι αλλα θα παμε διακοπες με μεγαλη παρεα.Σκεφτομαστε η για σκοπελο η για θασο.Βασικα θελουμε αρκετη νυχτερινη ζωη,αλλα οπως ξερω κανενα απο τα δυο δεν εχει..Τουλαχιστον ποιο εχει περισσοτερο νυχτερινη ζωη?Ποιο μας προτεινετε απο τα δυο???Σκοπελο εχω ξανα παει.αλλα για θασο δεν ξερω πληροφοριες.θελω να μαθω για Θασο Φτηνα δωματια,σε πια περιοχη να μεινουμε για να εχει ''νυχτερινη ζωη΄'',παραλιες,φαγητο σχετικα οικονομικο..
 

mourohavlos

Member
Μηνύματα
2.443
Likes
4.445
Την εβδομάδα του 15αύγουστου παραδοσιακά στη Θάσο γίνεται πανικός (κυρίως οικογένειες με μικρά παιδιά). Νομίζω πως για μεγάλη παρέα και χωρίς κουτσούβελα δεν ενδείκνυται, και πέρα απ' αυτό θα έχετε δυσκολία να βρείτε και δωμάτια για πολλά άτομα (εκτός αν φέτος είναι τόσο διαφορετικά τα πράγματα λόγω κρίσης).
Για βραδάκι θα βρείτε κάπου να πάτε, αλλά μην περιμένετε αχαλίνωτο clubbing και τα συναφή, υπάρχουν άλλα νησιά για τέτοιου είδους διακοπές...
 

spaik

Member
Μηνύματα
13
Likes
6
Επόμενο Ταξίδι
νισυρος
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλια
σε ευχαριστω για τις πληροφοριες mourohavlos.....απλα μενουμε θεσσαλονικη και ψαχνουμε τις πιο κοντινες λυσεις..οπου ειναι θασος και σκοπελος....κεκρυρα εχουμε παει αρκετες φορες,και σιαθο ειναι τσιμπημενο νησι...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.258
Μηνύματα
885.376
Μέλη
38.936
Νεότερο μέλος
alexispi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom