Κερδίστε ένα ταξίδι στο Βερολίνο!

Dr_Michael

Member
Μηνύματα
10
Likes
2
Το Galop.gr διοργανώνει μεγάλο Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό και βραβεύει το πιο ενεργό μέλος του site! Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό αρκεί να γραφτείτε μέλος και να συμμετέχετε ενεργά στο site. Για να κερδίσετε, ψηφίστε σε όσο το δυνατόν περισσότερες δημοσκοπήσεις, δημιουργήστε χρήσιμες, σωστές και έξυπνες δημοσκοπήσεις για έγκριση, και γενικά δραστηριοποιηθείτε μέσα στο site όσο μπορείτε, πάντα με φειδώ, διαφορετικά μπορεί τα αποτελέσματα να μην είναι τα προσδοκώμενα - έξυπνος και πολύπλοκος αλγόριθμος με την επιτήρηση των διαχειριστών αυτόματα δίνει βαθμούς αλλά και αφαιρεί. Προσοχή λοιπόν...

ΕΠΑΘΛΟ

Ο νικητής θα κερδίσει ένα αεροπορικό εισητήριo για Γερμανία με επιστροφή (Αθήνα-Βερολίνο και Βερολίνο Αθήνα)* προσφορά του Galop.gr.


Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 1 Δεκεμβρίου 2008 με ημερομηνία λήξης την 31 Δεκεμβρίου 2008.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί στο www.galop.gr στις 1 Ιανουαρίου 2009.

Τα στατιστικά του Διαγωνισμού είναι δυναμικά και ανανεώνονται αυτόματα κάθε μια ώρα.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.galop.gr/index.php?topic=170.0
<sub>
* Η αεροπορική εταιρία είναι η Easyjet και οι ημερομηνίες αναχώρησης και επιστροφής είναι επιλογές του νικητή ανάμεσα σε αρκετές διαθέσιμες που θα του δωθούν, και μπορούν να είναι είτε καθημερινές, είτε Σαββατοκύριακα κατ' επιλογή του νικητή. Η ημερομηνία αναχώρησης θα είναι τουλάχιστον 3 μήνες μετά τη λήξη του διαγωνισμού και δεν μπορεί να είναι μέσα σε περιόδους υψηλής ζήτησης (Χριστούγεννα, Πάσχα, αργίες, καλοκαίρι). Σε περίπτωση που ο νικητής αδυνατεί να ταξιδέψει στις προσφερόμενες ημερομηνίες, χάνει το έπαθλο. Το έπαθλο είναι μόνο τα αναφερόμενα αεροπορικά εισητήρια και δεν περιλαμβάνει διαμονή ή διατροφή.</sub>
 
Last edited by a moderator:

CakeNet

Member
Μηνύματα
2.065
Likes
121
Επόμενο Ταξίδι
-
Φτουυυ ...τώρα που φεύγω το κάνετε και θα μείνω εκτός στατιστικών; :-D
 

taver

Member
Μηνύματα
12.490
Likes
28.990
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
έξυπνος και πολύπλοκος αλγόριθμος με την επιτήρηση των διαχειριστών αυτόματα δίνει βαθμούς αλλά και αφαιρεί.
Μπορούμε να μάθουμε συγκεκριμένες λεπτομέρειες για τον εν λόγω αλγόριθμο, καθώς και τις δεικλίδες εκείνες που διασφαλίζουν το αδιάβλητο της εν λόγω διαδικασίας?
 

Dr_Michael

Member
Μηνύματα
10
Likes
2
Μπορούμε να μάθουμε συγκεκριμένες λεπτομέρειες για τον εν λόγω αλγόριθμο, καθώς και τις δεικλίδες εκείνες που διασφαλίζουν το αδιάβλητο της εν λόγω διαδικασίας?
Όχι.
Αλλά είναι πολύ απλά τα πράγματα:
Αν συμμετέχεις στο site κανονικά και δεν κάνεις απόπειρες διπλοψηφίσματος ή άλλες ενέργειες «παράνομες», δεν υπάρχει κανένας φόβος.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.204
Μηνύματα
883.734
Μέλη
38.901
Νεότερο μέλος
udemeetim036

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom