Κινηματογραφική κουβέντα....

Nikos86

Member
Μηνύματα
547
Likes
4.011
Ταξίδι-Όνειρο
Στον χρονο!
Ενταξει ο Ντι Καπριο εχει τρομερο σκαουτινγκ (αδοκιμος ορος αλλα οκ καταλαβαινετε). Ειναι εγγυηση αν παιζει ο Ντι Καπριο οτι η ταινια θα ειναι τουλαχιστον μέτρια προς καλη. Σε πατατες δεν παιζει και αυτο ειναι πολυ δυνατο χαρτι για εναν ηθοποιο. Ο Ντε Νιρο εχει παιξει πολλα χρυσα βατομουρα αλλα σαν ταλεντο δεν συγκρινονται για μενα. Εγω πιστευω πως υπαρχουν κι αλλοι ηθοποιοι ακομα και στο σημερα που θα μπορουσαν να παιξουν ισαξια και ισως και καλυτερα απο τον Ντι Καπριο καποιους ρολους. Βοηθησε οσο να 'ναι και ο ερωτας του Σκορτσεζε με τον Ντι Καπριο να απογειωθει η καριερα του. Εγω παντως ας πουμε ακομα και απο της ιδιας γενιας τον Εντουαρντ Νορτον τον προτιμω σαν ηθοποιο απο τον Ντι Καπριο.
 
Last edited:

Señor_Nada

Member
Μηνύματα
1.538
Likes
8.501
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Εχετε δει τα τελευταία 30 χρόνια τον Ντε Νίρο σε κάποιο καλό ρόλο?

Στην δεκαετία του 90 έπαιξε σε πολύ καλές ταινίες. Από αυτές που έχω δει cape fear, sleepers και Jackie brown είναι πολύ καλές κι έχει κι άλλες γνωστές.

Μιας και λέτε για ερμηνείες πάντως, η ερμηνεία του στο raging bull είναι ότι καλύτερο έχω δει. Σε κάποια σημεία δυσκολευομουν να καταλάβω ότι είναι αυτός. Συγκλονιστικη ερμηνεία.
 

Nikos86

Member
Μηνύματα
547
Likes
4.011
Ταξίδι-Όνειρο
Στον χρονο!
Και σε πολλες αλλες εχει παιξει καλα! Και στην ενταση και στο καζινο καi στον ταξιτζη και στο Once upon a time in America , Godfather 2, Great expectations, men of honor . Το Oργισμενο ειδωλο οντως θεωρειται η καλυτερη ερμηνεια του, εμενα μου αρεσε και στο cape fear που ανεφερες!

Στο αγεφυρωτες σχεσεις εχουν παιξει και μαζι με τον Ντι Καπριο, πολυ ωραια ταινια! Εχουν παιξει και σε καμμια αλλη μαζι?
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.384
με τα δυόμισυ λεπτά που αντέχω να δω κάθε φορά θα χρειαστώ ακόμα λίγο καιρό για να έχω εικόνα
Κοιτα ..αμα ψάξουμε λίγο παραπάνω κάτι θα βρούμε αλλά οσκαρικές ερμηνείες λίγο δύσκολο.. Ειναι πιθανόν και αυτός ένας "μύθος" .. απο την άλλη για τον Ντι Κάπριο όταν εμφανίστηκε δεν μου πολυέκανε κλικ αλλά στη συνέχεια οι ταινίες "Catch me if you can" , "The Departed", "Aviator", "Shutter Island", "Blood Diamond", "Inception", "Ο λύκος" .. και κυρίως το "The Revenant" μου άλλαξαν άποψη..
 

Thalassaki

Member
Μηνύματα
767
Likes
4.751
Επόμενο Ταξίδι
........
Το βρίσκω κανονικά με συνδρομή και σύνδεση από Ελλάδα.Με τον Αγγλικό τίτλο.Τώρα όμως παρατήρησα ότι δεν είναι διαθέσιμοι Ελληνικοί υπότιτλοι.Αγγλικά και άλλες γλώσσες.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά χρειάστηκε να κάνω αλλγή γλώσσας στο profile μου σε Αγγλικά απο Ελληνικά που το είχα και μου την εμφάνισε. Μπήκε ήδη στην λίστα μου για προσεχή θέαση!
 

Thalassaki

Member
Μηνύματα
767
Likes
4.751
Επόμενο Ταξίδι
........
Παρόλο που η φετινή 93η Τελετή Απονομής των βραβείων Όσκαρ θα διεξαχθεί στις 25 Απριλίου του 2021 αντί της 28ης Φεβρουαρίου που είχε αρχικά προγραμματιστεί εδώ και μέρες έχω μπει σε οσκαρικό mood αναζητώντας να δω όσο περισσότερες υποψηφιότητες .

Σε αυτό το σαφάρι αναζήτησης των υποψήφιων ταινιών πολύ καλός σύμμαχος αναδεικνύεται και το netflix στο οποίο ανεβαίνουν πολλές από τις υποψήφιες ταινίες για φέτος αλλά ανακαλύπτω παράλληλα και μικρά διαμαντάκια από συμμετοχές παλαιότερων υποψηφιοτήτων.

Χθες λοιπόν είδα την πρώτη υποψηφιότητα της Γκάνα
Azali: (Το Αναπόφευκτο) του Kwabena Gyansah .

feature-azali.jpg


Μία από τις 93( αριθμός ρεκόρ) ταινίες που διαγωνίστηκαν και διεκδίκησαν το Όσκαρ καλύτερης διεθνούς ταινίας κατηγορία που αντικατέστησε την προηγούμενη καλύτερη ξενόγλωσση.
Την είχα ακούσει και από το .φεστιβάλ Θεσσαλονίκης αλλά δεν είχα προλάβει να την δω.
Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω για αυτή την ταινία !
Με κόλλησε στον τοίχο, καρφώνοντάς με μέσα στην ψυχή με τα θεόρατα μάτια της πρωταγωνίστριας Αμίνα.
Ενός δεκατετράχρονου κοριτσιού από μια πάμφτωχη οικογένεια στη Βόρεια Γκάνα, που "πωλείται" από την μητέρα της σε μεσάζοντα διακίνησης παιδιών στη Μπουρκίνα Φάσο με σκοπό να αποτρέψει την μοναδική προοπτική της για "καλύτερη" ζωή παντρεύοντας της με έναν ηλικιωμένο ως 4η σύζυγο του. Το "αναπόφευκτο" της Αμίνα την οδηγεί να δραπετεύσει από τον τόπο συγκέντρωσης μαζί με μια μικρή ομάδα παιδιών και να βρεθεί στην Άκρα όπου καλείται εντελώς μόνη πλέον να δώσει τον δικό της αγώνα επιβίωσης με μοναδικό της στόχο να επιστρέψει στην αγκαλιά της μητέρας της.

Καθηλωτική ταινία με έντονο αφρικανικό άρωμα και πλούσιες εικόνες μέσα από την εξαιρετική φωτογραφία και σκηνοθεσία σε συνδυασμό με το φρικιαστικό φινάλε!
Να την δείτε οπωσδήποτε!

Άλλη μία ταινία που είδα στο netflix την περασμένη εβδομάδα και με ενθουσίασε
Η ζωή μπροστά σου "The Life Ahead"

Στην παραθαλάσσια Ιταλία, μία ηλικιωμένη Εβραία,(Sofia Lorren) επιζήσασα του Ολοκαυτώματος, εργάζεται σε ένα κέντρο φροντίδας μικρών παιδιών. Εκεί, γνωρίζει ένα 12χρονο αγόρι από την Σενεγάλη και αποφασίζει να το βοηθήσει να βρει την οικογένειά του και την πίστη του- μαζί και τη δική της.


Το παιδί υποδύεται ο πρωτοεμφανιζόμενος Ibrahima Gueye, ενώ την γυναίκα μία ηθοποιός-ζωντανός θρύλος του κινηματογράφου, η Sophia Loren που επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη έντεκα χρόνια μετά την ταινία του Rob Marshall, Nine και μάλιστα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του γιου της, Edoardo Ponti (ο δεύτερος γιος της 86χρονης ηθοποιού με τον σκηνοθέτη Carlo Ponti, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 1966 μέχρι τον θάνατό του το 2007).


Τα προγνωστικά λένε ότι η Loren θα είναι υποψήφια για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου και το δράμα για εκείνο της Διεθνούς Ταινίας (πρώην Ξενόγλωσσης).

 
Last edited:

James

Member
Μηνύματα
1.001
Likes
5.328
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
όχι η αναφορά προφανώς γίνεται με τον Ντε Νίρο στα" νιάτα "του στις ταινίες του προ 20ετιας τουλάχιστον, συγκρινόμενος ηλικιακά με τον Ντι Κάπριο,
και να το προχωρήσω μιά και μου δίνεις την πάσα θλίβομαι που τον βλέπω σε κάτι χαζοταινίες κάτι σαχλαμάρες και έτσι απαξιώνει και χάνει αυτό που είχε κερδίσει στις καρδιές μας με το παίξιμο του σε πολύ καλές ταινίες στα νιάτα του(οργισμένο είδωλο,τα καλά παιδιά ,νονός !κλπκλπ}
και καθόλου τυχαίο που ο Σκορτσέζε τον ανέδειξε και έκανε πόσες ταινίες μαζί του και μετά επέλεξε τον Ντι Κάπριο( 4 η 5 ταινίες έχουν κάνει μαζί) για τον οποίο λέει τα καλύτερα!
Αυτό ακριβώς. Δεν αλλάζω ούτε κόμμα!

Και το γεγονός ότι και αυτός ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ στα χέρια του Σκορσέζε, μας οδηγεί εύκολα στο συμπέρασμα ότι ο Μάρτιν είναι ότι πιο κορυφαίο έχει περάσει πίσω από τις κάμερες! Ξανά πέστε να με φάτε!! Μέχρι και τον Κέιτζ έκανε να παίξει ανθρωπινά!

Υ.Γ. ('Σχωράτε με Στάνλεϊ και Άλφρεντ, σας αγαπώ εξίσου!)
 
Μηνύματα
2.487
Likes
3.194
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
στην ΕΡΤflix

"Σαββατοκύριακο στο Σκάρμπορο"

Αγγλική ταινία του 2018 που καταπιάνεται με το θέμα σχέσεων με διαφορά ηλικίας ...με ανήλικα άτομα.
Μαθήτρια με τον καθηγητή της και καθηγήτρια με τον μαθητή της!
Καθόλου επίκαιρο έ??Αυτόματα μούρθε στο μυαλό η σχέση της καθηγήτριας με τον 13χρονο που ορυόταν ότι τον αγαπάει και κάνανε και σχέδια μαζί για κοινό μέλλον!
Ερωτες κι αγάπες και σούρχεται να ρίχνεις φάπες μπας και συνέλθουν {φυσικά και αναφέρομαι στους μορφωμένους υποτίθεται ενήλικες}.
Ενώ σε πολλές περιπτώσεις ταινιών λέμε ε η ταινία έχει στοιχεία υπερβολής,δεν είναι και τόσο ρεαλιστική κλπστη συγκεκριμένη το ΑΝΤΙΘΕΤΟ συμβαίνει,ένα μικρό δείγμα της ψυχανωμαλίας βλέπουμε στην ταινία ενώ στην πραγματικότητα αυτά που ζούμε και στην χώρα μας ακόμα, ειδικά με τον καταιγισμό πληροφοριών τις τελευταίες μέρες,είναι πολύ περισσότερα.....
 
Μηνύματα
2.487
Likes
3.194
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Παιδιά δεν ήξερα ότι είναι δωρεάν το ΕΡΤflix, μόλις χτες το ανακάλυψα. @romantic woman εσύ φταις που θα ψάχνομαι κι εκεί τώρα :bleh:
ε πόσες φορές τόχουμε πεί...και οι ταινίες είναι στην πλειονότητα τους πάρα πολυ καλές και τις κρατάει μεγάλο χρονικό διάστημα
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.767
Μέλη
38.882
Νεότερο μέλος
aggelostzava

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom