Κινηματογραφική κουβέντα....

thanosth

Member
Μηνύματα
3.356
Likes
6.701
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Happy Slam, AO
For the Love of Spock (2016) - IMDb στο Νετφλιξ

Ενα πολύ αξιόλογο κατ εμέ ντοκιμαντέρ για τον γνωστό σε πολλούς μίστερ Σποκ, τον τηλεοπτικό και αργότερα κινηματογραφικο ήρωα από την σειρά επιστημονικής φαντασίας Σταρ Τρεκ.
Στη σκηνοθεσία είναι ο γιος του Λέοναρντ Νιμόι
Στο δίωρο περίπου και καθόλου κουραστικό κατ εμέ αυτό ντοκιμαντερ παρακολουθούμε την πορεία μιας καλλιτεχνικής προσωπικότητας που ξεκίνησε από πωλητής και μάστορας ενυδρείων και μετά έγινε ηθοποιός.
Στο ντοκιμαντέρ μιλούνε όλοι όσοι έζησαν και συνεργάστηκαν μαζί του.
Μέλη της οικογένειας έως συνάδελφοι ηθοποιοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί κα.
Ο σκηνοθέτης δεν περιορίζει την παρουσίαση του πατέρα του μόνο ως μίστερ Σποκ, ένας ρόλος που τον έκανε φυσικά παγκοσμίως γνωστό. Μας τον παρουσιάζει πως ήταν και ως πατέρας που στην αρχή της πετυχημένης καριέρας του η οικογένεια του ερχόταν σε δεύτερη μοίρα.
Μας τον παρουσιάζει και από την ανθρώπινη πλευρά του με τις αδυναμίες του όπως ο εθισμός του στο αλκοόλ και ποια ήταν η στάση του απέναντι σε συναδέλφους του αλλά και στα παιδιά του.
Ώρες ώρες θύμιζε ένα κοινωνικό ντοκιμαντέρ παρα μια κλασσική βιογραφία
Μαθαίνουμε φυσικά φυσικά και αρκετά μυστικά για τον μίστερ Σποκ όπως το πως προέκυψε ο θρυλικός βουλκανιος χαιρετισμός του μίστερ σποκ
Και όπως θα έλεγε ο ηθοποιός Λέοναρντ Νιμόϊ

Υ. Γ. :η θέαση του ντοκιμαντέρ έχει ως... προαπαιτουμενο την θέαση επεισοδίων της σειράς σταρ τρεκ 😎. Ευτυχώς στο Νετφλιξ υπάρχει όλη η ορίτζιναλ σειρά με τις 3 σεζόν για να φρεσκάρει την μνήμη όλων όσων τις είχαν παρακολουθήσει ως παιδιά.
 
D

Delmem38110

Guest
Οταν ο ριβς (είναι απελπιστικά κουραστικός) και η μοςς (υπάρχει ακόμα αυτή) δεν έχουν τίποτε να δώσουν
Η ανάσταση γίνετε μόνο το Πάσχα.

 

evaT

Member
Μηνύματα
1.558
Likes
12.635
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία
Don't look up....με τον Λήο και την εκπληκτική Τζένιφερ Λόρενς η οποία υποδύεται μια διδακτορική φοιτήτρια που ανακαλύπτει έναν τεραστίων διαστάσεων κομήτη που έρχεται ολοταχώς προς τον πλανήτη μας και θα αφανίσει τα πάντα.
Μαζί με τον Ντι Κάπριο αναλαμβάνουν να ενημερώσουν κυβερνήσεις κ λαούς μόνο που έρχονται αντιμέτωποι με τους... ειδικούς των καναλιών , των σόσιαλ μήντια και τα μεγάλα συμφέροντα με κωμικοτραγικά αποτελέσματα.
Δε γίνεται να μην ταυτιστείς με ότι ζούμε σήμερα, το αίμα μου πάγωσε! Πρώτη φορά βλέποντας μια ταινία καταστροφής ένιωσα πως το σενάριο αυτό δεν το λες και απίθανο.
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.554
Likes
12.363
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ν. Αμερική
Την είδα κι εγώ.
Κατ αρχάς παρέλαση κορυφαίων ηθοποιών. Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Μέριλ Στριπ και Μπλανσετ και Λορεντζ και και Πολύ καλός και ο Τζονα Χιλ και οι υπόλοιποι στους μικρότερους ρόλους.
Θηγει πολλά ζήτημα σε πολλά επίπεδα, με αμερικανική γλώσσα, αλλά κάτι γίνεται. Από τα πρόσωπα στο τιμόνι της ηγεσίας των ΗΠΑ (πανέξυπνος παραλληλισμός με περίοδο Τραμπ), μέχρι τη δικτατορία της χαράς και τα social.
Βλέπεται πολύ ευχάριστα, είναι γρήγορη και προβληματίζει και λίγο. Συστήνεται.
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.699
Την είδα και γέλασα πολύ, δεν προβληματίστηκα καθόλου καθώς η καθημερινότητα στην Ελλάδα μου φαίνεται ότι ξεπερνάει πολύ την αμερικάνικη που περιγράφει. Τζένιφερ γύρνα στο μελαχρινό ή έστω στο ξανθό, το κόκκινο ήταν ένα από τα λίγα αρνητικά της ταινίας
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.554
Likes
12.363
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ν. Αμερική
κάτι που πρέπει να ειπωθεί για το ντοντ λουκ απ, ΜΗ σηκωθείτε όταν αρχίσουν να πέφτουν οι τίτλοι τέλους!!! θα χάσετε το καλύτερο!!!
Και μάλιστα δυο φορές. ;)
 

evaT

Member
Μηνύματα
1.558
Likes
12.635
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία
Μαρέσει που το έπαιξα και έξυπνος, άντε τώρα να το ξαναψάχνω.. θενκς
Είπα κ γω 12 λεπτά διάρκεια οι υπότιτλοι!!!
Τώρα την ξαναέβαλα κ δε το σταμάτησα μέχρι που ξεκίνησε άλλη ταινία αυτόματα από το νετφλιξ :haha:
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.089
Likes
44.965
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Peru, Japan, Iceland
Είδα κι εγώ το περιβόητο Don't look up, που γίνεται χαμός τελευταία.
Ταινία με στυλ Netflix ξεκάθαρα, νομίζω πάρα πολύ εύστοχη στα μηνύματα που περνάει, θίγοντας με άμεσο τρόπο την Αμερικανική πραγματικότητα, που ναι παρόμοια στο δυτικό κόσμο.
Το βλέπουμε παραλληλίζοντας τη με τη δική μας καθημερινότητα άλλωστε, όχι μόνο στη περίπτωση της πανδημίας αλλά γενικά, ο κόσμος επιλέγει βάσει αυτού που τον βολεύει ν' ακούσει και είναι πιο έυκολο χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
Ίσως είναι λίγο μεγάλη σε διάρκεια αλλά δεν ενοχλεί αυτό. Να τη δείτε.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.780
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom