Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Μιας και κάνουμε οτι δεν γνωριζόμαστε, να σε ενημερώσω οτι έχω παρευρεθεί σε όλες τις πίτες που έχουν κοπεί στη Θεσσαλονίκη απο το 2017 εως και το 2020. Τότε, πριν την συγκέντρωση υπήρχε ψηφοφορία (κάτι που το θεωρώ κουραστικό και προτιμώ να υπάρχει σταθερή ημερομηνία όπως στης Αθήνας) και αποφασίζονταν απο τα μέλη και όχι απο τον οργανωτή ποια μέρα θα γίνονταν η συνάντηση. Μετά ο οργανωτής έψαχνε και έβρισκε μαγαζί για την ημερομηνία αυτή, κάτι που απαιτεί χρόνο και κόπο για να γίνει! Η πίτα δεν ήταν του οργανωτή, αλλά του φόρουμ.Εάν είσαι από Σαλονίκη και έχεις έρθει σε travelstoriko μασλατι, σερβίρουν μόνο μπύρες. Χωρίς παρεξηγήσεις. Google Search
Αυτό που βλέπω πλέον είναι οτι τα μαγαζιά καθορίζουν πλέον το πότε θα γίνει η συνάντηση του φόρουμ και όχι τα μέλη του φόρουμ, για τα οποία γίνεται άλλωστε αυτή η συνάντηση. Προσωπικά η Κυριακή για μένα είναι η πιο ξενέρωτη και άβολη μέρα. Ούτε μπορώ να κάτσω μέχρι αργά ούτε μπορώ να πιώ, γιατί εργάζομαι την άλλη μέρα αρκετά νωρίς. Δεν έχω παρευρεθεί σε καμία συνάντηση που να έγινε Κυριακή, δεν μου αρέσει το τσάι! Αφού εσείς οι διοργανωτές έχετε βολευτεί και είστε και πλειοψηφία καλά να περνάτε στη πίτα του φόρουμ.
Και κάτι τελευταίο. Στον παρεξηγημένο να μη μιλάς για παρεξήγηση.