Κοπή πίτας Θεσσαλονίκης: Κυριακή15-2-2026 Utopia 17:30

Πότε θα κόψουμε την πίτα στη Θεσσαλονίκη;

• Total voters
    23
  • Poll closed .

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εάν είσαι από Σαλονίκη και έχεις έρθει σε travelstoriko μασλατι, σερβίρουν μόνο μπύρες. Χωρίς παρεξηγήσεις. Google Search
Μιας και κάνουμε οτι δεν γνωριζόμαστε, να σε ενημερώσω οτι έχω παρευρεθεί σε όλες τις πίτες που έχουν κοπεί στη Θεσσαλονίκη απο το 2017 εως και το 2020. Τότε, πριν την συγκέντρωση υπήρχε ψηφοφορία (κάτι που το θεωρώ κουραστικό και προτιμώ να υπάρχει σταθερή ημερομηνία όπως στης Αθήνας) και αποφασίζονταν απο τα μέλη και όχι απο τον οργανωτή ποια μέρα θα γίνονταν η συνάντηση. Μετά ο οργανωτής έψαχνε και έβρισκε μαγαζί για την ημερομηνία αυτή, κάτι που απαιτεί χρόνο και κόπο για να γίνει! Η πίτα δεν ήταν του οργανωτή, αλλά του φόρουμ.

Αυτό που βλέπω πλέον είναι οτι τα μαγαζιά καθορίζουν πλέον το πότε θα γίνει η συνάντηση του φόρουμ και όχι τα μέλη του φόρουμ, για τα οποία γίνεται άλλωστε αυτή η συνάντηση. Προσωπικά η Κυριακή για μένα είναι η πιο ξενέρωτη και άβολη μέρα. Ούτε μπορώ να κάτσω μέχρι αργά ούτε μπορώ να πιώ, γιατί εργάζομαι την άλλη μέρα αρκετά νωρίς. Δεν έχω παρευρεθεί σε καμία συνάντηση που να έγινε Κυριακή, δεν μου αρέσει το τσάι! Αφού εσείς οι διοργανωτές έχετε βολευτεί και είστε και πλειοψηφία καλά να περνάτε στη πίτα του φόρουμ.

Και κάτι τελευταίο. Στον παρεξηγημένο να μη μιλάς για παρεξήγηση.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Όπου για να καταναλώσει κανεις όλες τις ποικιλιες πρέπει να κοπούν αρκετές πίτες ακόμα καθώς και αρκετές συναντήσεις
Ααααα.... γι' αυτό ξεκινάμε από τις 17:30 (όπως οι Γερμανοί ή οι Βέλγοι, ας πούμε), για να προλάβουμε να τις δοκιμάσουμε όλες. Εντάξει, τώρα εξηγείται...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
+1 κι εγώ και μάλλον φέτος θα υπάρξει δωράκι και από μένα και από το έτερον ημισι! Θα φέρω και το μαγνητάκι μου. Σας χαρίζουμε που σας χαρίζουμε γάιδαρο , ας εξασφαλίσουμε και έναν καθαρισμό δοντιών να σας κοιτάμε κι εμείς στα δόντια.
Όσο για την ώρα είχε αποφασιστεί ότι βολεύει από τις δυο προηγούμενες κοπές πίτας αφού έτσι είχαν ενημερώσει οι Αθηναίοι και υπόλοιποι φίλοι που μας τιμούν από μακριά. Να θυμίσω ότι πρόπερσι κάποιοι έφυγαν μετά τη μια, όποτε μη σκάτε για το ποσο νωρίς είναι, αφού πάντα το τραβάμε ως αργά.

Dr Snoopy

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία
Βρε παιδιά,τα πράγματα είναι απλά,έγινε ψηφοφορία,βγήκε η ημέρα που ήθελαν οι περισσότεροι και κάποιοι εθελοντικά φρόντισαν για την οργάνωση.Από κει και πέρα όσοι θέλουν και μπορούν έρχονται όσοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν δεν έρχονται,να μην χαλάμε τις καρδιές μας.Αρκεί να δηλώσουν εδώ όσοι θα έρθουν.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Βρε παιδιά,τα πράγματα είναι απλά,έγινε ψηφοφορία,βγήκε η ημέρα που ήθελαν οι περισσότεροι και κάποιοι εθελοντικά φρόντισαν για την οργάνωση
Με συγχωρείς αλλά τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι. Ρωτήσατε το μαγαζί (αυτό είναι δεδομένο απο πριν) και κανέναν άλλον και σας είπε ποιες ημερομηνίες μπορεί να σας το δώσει. Φυσικά το μαγαζί βολεύεται Κυριακές, κάτι που δεν είναι καθόλου παράξενο, να το γεμίσουν θέλουν οι άνθρωποι σε μια μέρα "άκυρη", και είναι οι δύο ημερομηνίες που υπάρχουν προς ψηφοφορία στο παρόν νήμα. Να λέμε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως μας βολεύει. Εσείς διοργανώνετε εθελοντικά, εσείς αποφασίζετε.

Από κει και πέρα όσοι θέλουν και μπορούν έρχονται όσοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν δεν έρχονται,να μην χαλάμε τις καρδιές μας.
Αλίμονο, αυτό εννοείται. Να φανταστώ οτι σαν μέλος του φόρουμ μπορώ να εκφέρω γνώμη για την πίτα του φόρουμ. Εκτός αν απαγορεύεται να μιλάμε ή η συγκεκριμένη συνάντηση δεν είναι πίτα του φόρουμ. Και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ανεχθώ επιθετικές συμπεριφορές απο κανέναν, όταν δεν έχω βρίσει και δεν έχω προσβάλει κανέναν! Να μην χαλάμε και τις καρδιές μας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.394
Μέλη
40.026
Νεότερο μέλος
Konstantina 1992

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom