Κοπή πίτας Θεσσαλονίκης: Κυριακή15-2-2026 Utopia 17:30

Πότε θα κόψουμε την πίτα στη Θεσσαλονίκη;

• Total voters
    23
  • Poll closed .

thalia tsif

Member
Εσυ πρώτον να έρθεις να το πάρεις μόνος σου και δεύτερον να ξέρεις ότι ο λαος παραπονιέται που κόψαμε τις εκπομπές. Αν το έχεις μετανιώσεις σου έχω έτοιμο θέμα, Κίνα κι επαρχία αυτής από την μεταδιδακτορικη καθηγήτρια κινολογίας @thalia tsif . Ειδάλλως πετάω σκυτάλη στο αγόρι με το σβαροφσκι.
Θελω θελω...χαχαχαχα

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά όπως μόνο εμείς ξέρουμε να φτιάχνουμε. :)

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τα μέλη που μας τίμησαν από μακριά, όσους ήρθαν πρώτη φορά, αλλά κυρίως τους @Dr Snoopy @fenia42 & @connosp που έτρεξαν όλα τα διαδικαστικά καθώς και τα παιδιά που ευγενικά πρόσφεραν τα δώρα που κληρώθηκαν.
Ήμουν δεύτερη σερί χρονιά στους τυχερούς, μακάρι να πάει τόσο καλά όσο η προηγούμενη.

Να είμαστε υγιείς και ν' ανταμώνουμε με τέτοιες αφορμές, του χρόνοι όλοι κι ακόμη περισσότεροι!

thalia tsif

Member
Να εχουμε μια υπέροχη ταξιδιωτική χρονια με υγεία.. χάρηκα τοσο πολυ που γνώρισα την @evi01 και ανταλλάξαμε ταξιδιωτικους στόχους και προσωπικούς και που είδα όλους τους τραβελοφιλους μου ..μια υπέροχη βραδιά, μιλώντας και γελώντας χαλαρά οπως μόνο εμείς οι θεσσαλονικεις ξέρουμε..να ανταμωνουμε συχνότερα, να ταξιδεύουμε περισσότερο ..τα εύσημα στους διοργανωτές @fenia42 ,@Dr Snoopy kai @connosp

mariath

Member
Επόμενο Ταξίδι
Napule
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Κατ' αρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους έτρεξαν για τη διοργάνωση @fenia42 @Dr Snoopy @connosp και φυσικά σε όσους πρόσφεραν τα υπέροχα δώρα. Ως μία από τους τυχερούς της βραδιάς ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στην @Tracer για το δώρο της που μου έτυχε.
Ακόμη μία ωραία συνάντηση απ' αυτές που ξέρουμε να φτιάχνουμε, με παλιό και νέο κόσμο, με την @evi01 που μας ήρθε από μακριά, με πεντανόστιμη βασιλόπιτα, με φοβερές ιδέες για ταξίδια...
Και του χρόνου παιδιά!

Dr Snoopy

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία
Μετά την όμορφη και παρεΐστικη χθεσινή βραδιά θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω αυτούς που βοήθησαν για το στήσιμο της,αυτούς που μας τίμησαν και ήρθαν είτε από κοντά είτε από μακριά (ιδιαίτερα την γλυκιά @evi01) και φυσικά τους αγαπημένους φίλους που πρόσφεραν τα δώρα στους τυχερούς της βραδιάς.Να είμαστε υγιείς,να ταξιδεύουμε και πάντα τέτοιες συναντήσεις....................

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.410
Μέλη
40.045
Νεότερο μέλος
Babis83

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα