Κοπή πίτας Θεσσαλονίκη 2017

Συμμετοχή σας


  • Total voters
    18

LIDA

Member
Μηνύματα
449
Likes
229
Αν και έχασα τα καλύτερα, καθώς έφτασα τελευταία και καταιδρωμένη, είδα κάποιους παλιούς φίλους και φίλες. Κρίμα που δεν είχα την ευκαιρία να συναντήσω τους νεότερους και αυτούς που δεν τους πρόλαβα. Ιβάνα μπράβο για την άψογη διοργάνωση!Ευχαριστούμε πολύ!Άντε και του χρόνου με υγεία!α και πολλά ταξίδια...!!!
 
  • Like
Reactions: zoi

Giwrgos10

Member
Μηνύματα
219
Likes
926
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάτι ΜΗ τουριστικό

Ivana

Member
Μηνύματα
899
Likes
1.434
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Να'στε καλά παιδιά για τα ωραία σας λόγια, αλλά αν δεν ερχόσασταν να συμμετάσχετε, να παίξετε, να μας πείτε τα πρόσφατα ταξίδια σας, και σχέδια για τα μελλοντικά βεβαίως, βεβαίως και η βραδιά δεν θα ήταν επιτυχημένη!
Σας ευχαριστώ πολύ που είστε έμπνευση για τις αποψινές ιδέες!

Αυτό με το παιχνίδι πρέπει να το ξανακάνουμε (πιο οργανωμένα από την άποψη ομαδοποίησης, επεξήγησης κλπ), ήταν πολύ διασκεδαστικό!
Ευχαριστώ πολύ τον Θάνο για την πολύτιμη βοήθειά του στο παιχνίδι, θα ηταν πολύ πιο δύσκολο να το κάνω μόνη μου!

@koker καλότυχη πάντα!
Δεν μπορούσε να είναι διαφορετικά από την Αθήνα, οπότε και αυτή κέρδισε
2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Palladium της Χαλκιδικής και σε αυτό το σημείο θα θελα να ευχαριστήσω τον εργοδότη μου για την ευγενική χορηγία του δώρου αυτού!
Τα υπόλοιπα δώρα μπορεί να αγοράστηκαν από μένα, αλλά ο καθένας από τους παρευρισκόμενους επέμενε να συμμετάσχει, σας ευχαριστούμε όλοι!


Και του χρόνου παιδιά!
 

ELGEO2

Member
Μηνύματα
732
Likes
693
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
ευχαριστουμε για την οργανωση . εγινε στα γρηγορα αλλα ολα ηταν τελεια. τελικα τα κοριτσια της θεσσαλονικης ειναι τελεια σε καθε οργανωση εκδηλωσης .
 

Fenaki1981

Member
Μηνύματα
77
Likes
243
Επόμενο Ταξίδι
ΙΟΡΔΑΝΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!!
Ζητάμε συγνώμη που τελικά δεν μπορέσαμε να έρθουμε.... η υποχρέωση που είχαμε τελείωσε τελικά στις 8!!!! Κρίμα που δεν σας γνωρίσαμε...Συγχαρητήρια για την διοργάνωση, οι φωτό πολυ ωραίες... καλοτυχο κ φλουρί κ του. Ρ
 

koker

Member
Μηνύματα
252
Likes
490
Ταξίδι-Όνειρο
μαυρικιος
Χαίρομαι που για μιά ακόμη φορά βρεθήκαμε, τα είπαμε , παίξαμε και διασκεδάσαμε με όλους σας. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην @Ivana για την άψογη διοργάνωσή της σε τόσο λίγο χρόνο που διέθετε και ειδικά θέλω να την ευχαριστήσω προσωπικά για το δώρο που προσέφερε στον τυχερό της πίτας - που έτυχε να είμαι εγώ φέτος- μια διήμερη διαμονή στην όμορφη Χαλκιδική στο ξενοδοχείο Palladium το οποίο διευθύνει. Πρώτη φορά χάρηκα τόσο που κέρδισα το φλουρί λόγω του όμορφου δώρου. Ευχαριστώ @Ivana !!!!!
Σημειωτέον είχε φροντίσει και για άλλα δωράκια που πήραν οι νικητές των παιχνιδιών αλλά κυρίως και για την βασιλόπιτα hand made η οποία ήταν πεντανόστιμη.
Τώρα όσον αφορά το έθιμο που λέει ότι το πρωτοχρονιάτικο φλουρί της πίτας πρέπει να το πετάξουμε σε νερό κατά την διάρκεια μιας εκδρομής μας μέσα στον χρόνο θα φροντίσω να το τηρήσω ευλαβικά και να ανεβάσω την φωτό. Δεν ξέρω ακόμη σε ποιο μέρος θα είναι....(καλή δικαιολογία για το επόμενο ταξίδι χαχαχα)
@Dafni ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου !!
@thanosth ευχαριστούμε για την βοήθεια σου και το φωτογραφικό ρεπορτάζ

Εύχομαι σε όλους και του χρόνου με υγεία και πολλά πολλά όμορφα ταξίδια !!!!!
 

zoi

Member
Μηνύματα
146
Likes
312
Ταξίδι-Όνειρο
παντού
Ιβάνα μας, και από μένα ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας μάζεψες και διοργάνωσες τέλεια την συνάντησή μας σε τόσο μικρο διάστημα. Πολύ ωραία τα παιχνίδια που παίξαμε και εκπληκτικά νόστιμη η βασιλόπιτα σου- γλυκό. Εγώ που δεν τρελαίνομαι για γλυκά έφαγα δύο κομμάτια.:clap:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον καταπληκτικό μας press attache @thanosth για την προσφορά του.:clap:

Καλή ταξιδιάρικη χρονιά να έχουμε!!!!!
 

mariath

Member
Μηνύματα
2.219
Likes
5.731
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Αποχώρησα νωρίς από την παρέα σας, πρόλαβα όμως και να δοκιμάσω την υπέροχη βασιλόπιτα φτιαγμένη από την @Ivana και να παίξω στα παιχνίδια που ετοίμασε η οικοδέσποινα της βραδιάς (ποια ομάδα κέρδισε τελικά; ). Ιβάνα ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη τη διοργάνωση και την προετοιμασία, για τα δωράκια που ετοίμασες για τις μικρές και για την προσφορά του μεγάλου δώρου. @koker πάντα τυχερή, να απολαύσετε την απόδραση στη Χαλκιδική.
 

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
@Ιβάνα μου να σ'ευχαριστησω και γω προσωπικά γιατί έκοψες την πίτα πιο νωρίς ώστε να προλάβω λόγω δουλειάς (η πίτα ήταν καταπληκτική!!!) για την άρτια οργάνωση σου τον προσωπικό χρόνο που διεθεσες και τα δώρα που προσφερες απλόχερα. @koker σου εύχομαι πάντα τύχη φέτος να είναι η χρονια σου! Τέλος σε όλους εύχομαι υγεία δουλειά σε όσους τη χρειάζονται και φυσικά ταξίδια πολλά μικρά μεγάλα εξωτικά συναρπαστικα! Σας αγαπώ όλους!! Και του χρόνου!!
 

Ivana

Member
Μηνύματα
899
Likes
1.434
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Φιλιά στις πάντα παρούσες Γιαννούλα, Ζωή και Μαρία!!!

Η ομάδα που νίκησε ήταν του Αρη (μαζί του Φένια, Φιλιππία και Ελένη)
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.189
Μηνύματα
883.390
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom