Κοπή πίτας 2020 στη Θεσσαλονίκη

Πότε θέλετε να γίνει η κοπή της πίτας στη Θεσσαλονική;


  • Total voters
    23
  • Poll closed .

thaliaper

Member
Μηνύματα
43
Likes
105
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Babaduma για την όμορφη αυτή συνάντησή. πρώτη φορά συναντήθηκα με μέλη του forum και ομολογώ ότι δεν θα ξαναχασω άλλη συνάντησή . Τι όμορφο να συναντάς ανθρώπους που έχουν πάθος για ταξίδι !!
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.703
Likes
11.140
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ανταρκτική
Πολύ ευχάριστη η χθεσινή βραδιά, είδα κόσμο που είχα να συναντήσω καιρό, γνώρισα δια ζώσης άτομα με τα οποία επικοινωνούσα για χρόνια διαδικτυακά και φυσικά είχα τη χαρά να γνωρίσω και πολλούς ζεστούς ανθρωπους με τους οποίους δεν είχε τύχει να αλληλεπιδράσουμε ποτέ στο παρελθόν. :)
Η φιλοξενία και η ζεστασιά των Θεσσαλονικιών είναι απαράμιλλη και ένιωσα τόσο ευπρόσδεκτη! Σας ευχαριστω πολύ! :)
Ευχαριστούμε τον @babaduma για την όλη διοργάνωση και τον κόπο του και το beer station για τη φιλοξενία και την ευγενική εξυπηρέτηση! Να είμαστε καλά να ταξιδεύουμε!
 

evaT

Member
Μηνύματα
1.558
Likes
12.635
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία
Περάσαμε πολύ ωραία κ κάναμε και καινούργιους φίλους! Συγχαρητήρια κ στα κορίτσια που κέρδισαν το φλουρί τις περιμένω να δώσω το δώρο που έταξα! :clap:
 

vikara

Member
Μηνύματα
474
Likes
3.967
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησί του Πάσχα
Χάρηκα τόσο πολύ που σας γνώρισα και από κοντά!!!Αν και ειμασταν αρκετοί και δεν μπόρεσα να συνομιλήσω με όλους,η αρχή έγινε,οπότε ελπίζω και σε μελλοντικές συναντήσεις με "φευγατες"συζητήσεις!!! Μπράβο στον @babaduma για τη διοργάνωση της χτεσινής βραδιάς και πάντα τυχερές οι νικήτριες των 3 φλουριων!!!
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.714
Likes
14.782
Επόμενο Ταξίδι
Βενετία,Λουμπλιάνα,Μπλέντ
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησιά Φίτζι
Ήταν μια υπέροχη βραδιά. Ευχαριστούμε τον @babaduma για την ιδέα και την διοργάνωση της βραδιάς. Συνάντησα παλιούς φίλους και φίλες και γνώρισα νέα μέλη. Ευχαριστούμε τα μέλη που ήρθαν από μακριά και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και να ταξιδεύουμε και με κάθε ευκαιρία να συναντιόμαστε. :)
 

thalia tsif

Member
Μηνύματα
584
Likes
1.944
Και γω με την σειρά μου να πω ότι χάρηκα πολύ που γνώρισα όλους εσάς που διαβάζω κ συνομιλώ διαδικτυακά από κοντά..γνώρισα υπέροχους ανθρώπους που έχουμε κοινό πάθος ..σε κάθε συνάντηση θα είμαι παρούσα.. γεροί να είμαστε να ταξιδεύουμε
 

Sassenach77

Member
Μηνύματα
7.077
Likes
20.118
Επόμενο Ταξίδι
Τατζικιστάν
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γη του Πυρός
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @babaduma και τη @Bahari για την πρωτοβουλία που παίρνουν να διοργανώσουν την συνάντηση και τη πάντα ζεστή υποδοχή τους! Φέτος δυσκολεύτηκα, αλλά τελικά κατάφερα να έρθω, και όχι μόνο κατάφερα να έρθω αλλά μου έπεσε και το ένα απο τα 3 φλουριά :)
Το φλουρί το "έταξα" κιόλας και θα το εναποθέσω, που αλλού, σε κάποιο βουνό! Οι επιλογές είναι δύο και είναι μεταξύ της οροσειράς των Ιμαλαΐων και του Κιλιμάντζαρου, όταν με το καλό αποφασίσουμε πιο απο τα δύο ταξίδια θα κάνουμε πρώτο.
Ένα, επίσης, μεγάλο ευχαριστώ στην @Tracer και την @evaT για τα δώρα που προσέφεραν και θα τα τιμήσω δεόντως! :)
Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα απο κοντά και άλλους συμφορουμίτες και ξαναείδα τους ήδη γνωστούς και κάποιους απο αυτούς πλέον φίλους! Και τέλος, ήταν πολύ ευχάριστο οτι μπόρεσαν να έρθουν αρκετά μέλη εκτός Θεσ/νίκης και έτσι είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε!
Εύχομαι σε όλους πολλά, καλά και ασφαλή ταξίδια!!!
 

Ivana

Member
Μηνύματα
899
Likes
1.432
Ονειρεμένο Ταξίδι
οχ.....όλος ο κόσμος
IMG_20200208_200252.jpg
IMG_20200208_200353.jpg
IMG_20200208_200754.jpg


Επιτέλους μαζεύτηκαν πολλά μέλη μετά από καιρό και περασαμε τέλεια!!

Ευχαριστούμε τον @babaduma και την @Bahari για την διοργάνωση και κόπο, πρέπει να ηταν η πιο πολυάριθμη συνάντηση ως τωρα!!

Και του χρονου!!!
 

Attachments

koker

Member
Μηνύματα
252
Likes
490
Ονειρεμένο Ταξίδι
μαυρικιος
Οπως πάντα οι συνάξεις των μελών είναι μια ευχάριστη συνάντηση, έτσι και χθές ήταν μια όμορφη βραδιά με αφορμή την κοπή της πίτας !! Ευχαριστούμε @babaduma και @Bahari για την άψογη οργάνωση!! Και του χρόνου παιδιά με υγεία !!!
 

babaduma

Member
Μηνύματα
5.052
Likes
7.801
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ονειρεμένο Ταξίδι
α του Κενταύρου
Για να πετύχει μια εκδήλωση δεν χρειάζονται πολλά πράγματα - βασικά, δύο είναι οι παράγοντες επιτυχίας:

1) Αυτός που την διοργανώνει να δείξει ενδιαφέρον και να διαθέσει λίγο από τον χρόνο του.
2) Αυτοί για τους οποίους γίνεται η εκδήλωση να δείξουν ενδιαφέρον και να διαθέσουν λίγο από τον χρόνο τους (για να συμμετάσχουν).

Στην χθεσινή επιτυχή εκδήλωσή μας και οι δύο παράγοντες ήταν παρόντες - για την ακρίβεια, 41 "παράγοντες" ήταν εκεί... μια από τις πολυπληθέστερες εκδηλώσεις για κοπή τραβελστορικής πίτας στη Θεσσαλονίκη. Και γι αυτό - σαν άτυπος "διοργανωτής" - ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου όλους όσους βοήθησαν με την παρουσία τους.

Χάρηκα που είδα παλιούς φίλους/μέλη που είχα αρκετό καιρό να δω και να μιλήσω μαζί τους. Αλλά χάρηκα ακόμη περισσότερο που γνώρισα πολλά καινούργια μέλη που συμμετείχαν για πρώτη κι ελπίζω όχι για τελευταία φορά.

Αυτοί που - πιστεύω - χάρηκαν λίγο περισσότερο ήταν όποιοι κέρδισαν τα "φλουριά", δηλαδή οι @FRIDA08 , @Sassenach77 και η κόρη της @thaliaper. Οι τυχερές, μάλιστα, θα "εξαργυρώσουν" δύο φορές τα κέρδη τους:
  • Μια φορά "εξαγοράζοντας" μια συμμετοχή σε ημερήσια εκδρομή της επιλογής τους, από εκείνες που διοργανώνει το Trace your Eco , προσφορά της @Tracer
  • Μια δεύτερη φορά "εξαγοράζοντας" μια συμμετοχή σε όποια από τις επερχόμενες εκδρομές του Συναυλιοτουρισμού το επιθυμούν, προσφορά της @evaT που μας εξέπληξε ευχάριστα με την ανακοίνωσή της πριν την κοπή της πίτας.
Ευχαριστούμε τις γλυκύτατες κυρίες για τις προσφορές τους. Είναι σίγουρο ότι οι τυχερές της χθεσινής βραδιάς (αλλά και όσοι άλλοι από τα μέλη μας) συμμετάσχουν στις εκδρομές αυτές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το κλίμα που επικρατεί, να κάνουν νέες γνωριμίες με κοινά ενδιαφέροντα και - γιατί όχι - να δημιουργήσουν νέες φιλίες.

Να σημειώσω εδώ ότι αγνοούσα ότι υπήρχε τέτοια ομάδα που έκανε εκδρομές για παρακολούθηση συναυλιών στην Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια και σε άλλους επιλεγμένους προορισμούς - και μάλιστα από το 2012. Το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον και - απ'ό,τι φαίνεται - δεν είμαι ο μόνος, αφού, απ'ό,τι διαβάζω στη σελίδα τους στο Facebook, έχουν πιστούς ακολούθους που στα χρόνια που πέρασαν εξέδραμαν μαζί τους σε πολλές συναυλίες. Η @evaT έχει γράψει ένα όμορφο κείμενο, μαζί με φωτογραφίες από την χθεσινή μας εκδήλωση και το έχει αναρτήσει στη σελίδα της ομάδας.

Αυτά τα ... ολίγα (όπως πάντα :p ) από μένα. Ελπίζω να τα ξαναπούμε από κοντά (με τους ίδιους αλλά και όχι μόνον) σε κάποια επόμενη μεγάλη εκδήλωση που μπορεί να μας προκύψει. Ο σπόρος έπεσε, αν φυτρώσει, θα βγάλει ωραίους καρπούς. Ανακοινώσεις (ελπίζω όχι πολύ) προσεχώς...
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.780
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom