XristinaK
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Στο Κουφονησάκι φτάνετε από Πειραιά με 85 ευρώ περίπου σε 4-5 ώρες με Hellenic Seaways ή Seajets ή με Blue Star ως Νάξο και μετά από λίγο επιβίβαση στον θρυλικό Σκοπελίτη με 60 ευρώ περίπου και 7 ώρες ταξίδι στη θάλασσα. Υπάρχει και blue star που φτάνει στο νησί στις 03.55 κάποια μέρα. Είναι ακριβό ταξίδι.. αλλά τα αξίζει τα λεφτά του!
Σκοπελίτης από το δωμάτιο στο Apollon studios...
Η παραλία Άμμος είναι η πρώτη που αντικρίζει κανείς και στην οποία θα βουτήξει άπειρες φορές! Από τις αγαπημένες μου, αν και δεν ξέρω αν οι παραλίες στα 2 Κουφονήσια μπορούν να μπουν σε κάποια σειρά, περισσότερο αγαπημένη, λιγότερο αγαπημένη... Λατρεύω και τα δύο νησιά και δεν ξέρω αν έχω αγαπημένα μέρη σε αυτά ή αν όλα είναι απλά μαγικά για εμένα!

Μην τυχόν και δε βουτήξετε εκεί στο ξημέρωμα ή στο σούρουπο ή το βράδυ! Εσείς θα χάσετε...

Η παραλία Άμμος είναι η πρώτη που αντικρίζει κανείς και στην οποία θα βουτήξει άπειρες φορές! Από τις αγαπημένες μου, αν και δεν ξέρω αν οι παραλίες στα 2 Κουφονήσια μπορούν να μπουν σε κάποια σειρά, περισσότερο αγαπημένη, λιγότερο αγαπημένη... Λατρεύω και τα δύο νησιά και δεν ξέρω αν έχω αγαπημένα μέρη σε αυτά ή αν όλα είναι απλά μαγικά για εμένα!

Μην τυχόν και δε βουτήξετε εκεί στο ξημέρωμα ή στο σούρουπο ή το βράδυ! Εσείς θα χάσετε...