Κούβα Κούβα 2018 - Ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή... Μην σου τύχει!!!!

sinefoula

Member
Μηνύματα
451
Likes
1.677
Επόμενο Ταξίδι
;;;;;;;;;;;;;;;
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
Γραφεις τοσο ωραια φιλε μου,μπραβο,γελασα και ηταν σαν να βλεπω σε ταινια οτι μας περιεγραφες.........μακαρι να μπορουσα γμτ να παω κι εγω κουβα καποτε αλλα ειναι πολλα τα λεφτα...........καλα ταξιδια,παντα με χαμογελο και χαρα,μας αρεσες πολυ,σου ευχομαι οτι καλυτερο!
 

tzenipan

Member
Μηνύματα
252
Likes
1.033
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υορκη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αργεντινη
πολύ ωραία ιστορία και φυσικά οι φωτογραφίες με ταξίδεψαν! Κούβα-ένα όνειρο για εμένα που εύχομαι να πραγματοποιήσω.
Να είσαι καλά και πάντα να ταξιδευεις!
 

Antonios86

Member
Μηνύματα
9
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Cuba
Ονειρεμένο Ταξίδι
Nassau
Φοβερη, φαντασμαγορικη και ακρως ενδιαφερουσα εμπειρια.Συγχαρητηρια για την αφηγηση
Προκειται να ταξιδεψω στην Κουβα απο αρχες μεχρι τα μεσα Ιανουαριου.
Λαμβανοντας υποψιν τις δραστηριοτητες και τις επισκεψεις σου εχω 2 ακομα αποριες.
1) Απο γυναικες και νοοτροπια τι παιζει ?? Αξιζει να παει κανεις μονος του ?? Και ποια μερη αξιζει να επισκεφτω απο θεμα διασκεδασης ?
2) Η ισοτιμια απο ευρω σε cuc ποσο ειναι ??
 

makeup.elias

Member
Μηνύματα
103
Likes
214
1) Απο γυναικες και νοοτροπια τι παιζει ?? Αξιζει να παει κανεις μονος του ?? Και ποια μερη αξιζει να επισκεφτω απο θεμα διασκεδασης ?
2) Η ισοτιμια απο ευρω σε cuc ποσο ειναι ??
1) Απο γυναίκες ... Και την νοοτροπία τους δεν ασχολήθηκα να σου πω τη αλήθεια, αλλα γενικα ο κόσμος πολυ φιλόξενος, φίλικος και ανοιχτός...!! Αξίζει με τα 1000 να πάει και μόνος του να κάποιος... Περνώ και μόνη μου καλα όπως λέει και η Βανδή!! Γενικά για διασκέδαση βράδυ και τρελά ξενύχτια δεν έκανα, γιατί γυρνούσα πολυ την μερα. Αλλα θα βρεις μπαράκια και αυτό που μου άρεσε πολυ στην obispo, ενα με ζωντανή μουσική, πολυ κόσμο, στην μέση του δρόμου!! Υπήρχε και ενα αλλο κάπου ανοιχτό με ντόπιους και μουσική live αλλα δεν έτυχε να πάω!
2) Περίπου 1€ ειναι 1,14cuc

Να περάσεις τέλεια!!!
 

kitsos!

Member
Μηνύματα
356
Likes
1.447
Επόμενο Ταξίδι
αζορες
Ονειρεμένο Ταξίδι
περου
Απιιιιιιιιιστευτες φωτό!!!!! Δεν έχω λόγια!!!
 

Doritta

Member
Μηνύματα
9
Likes
7
-4-Για την σημερινή μερα είχα σκοπό να πάω εκδρομή στο cayo blanco. Δεν πήγα ποτέ! Δεν μπήκα καν στην διαδικασία να ρωτήσω, με κράτησε η παραλία και οι... δραστηριότητες της!
Και δεν ειχα διάθεση να ξοδέψω cuc για cuc!!! Βουτιές στα τιρκουάζ νερά, ηλιοθεραπεία στην κατάλευκη άμμο, με θέα τους φοίνικες και τους λουόμενους, μοχίτο, πίνα κολάντα κ τα σχετικά. Πιο απόγευμα έβαλε λίγο κυματάκι και φύσαγε γενικα αλλα ήταν κ πάλι ... χαλαρά!!! (Όχι δεν είμαι απο Θεσσαλονίκη). Όμορφα ανέμελα ηλιοβασιλέματα εδω στην παραλία και στα νερά της καραιβικης καθώς ο ήλιος βυθίζεται και χάνεται μέχρι την επόμενη μερα....
Γεια σου!!!Ετοιμαζόμαστε για Κούβα!Σε ποιο ξενοδοχείο έμεινες στο Βαραδέρο? Πολλυ οικονομικό all inclusive
 

athens8

Member
Μηνύματα
127
Likes
464
-14-Συνοπτικά:
Σίγουρα εσυ που έχεις πάει μπορεί να πήγες σε περισσότερα μέρη, σε περισσότερα αξιοθέατα και να έκανες περισσότερες δραστηριότητες, όμως ίσως να θέλαμε να δούμε διαφορικά πράγματα... Εσυ που θες να πας ενημερώσου με το τι πραγματικά θες να κανεις και τι θες να δεις απο την Κούβα και φτιάξε το πρόγραμμα σου στα δικά σου θέλω και στις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Λάθος ερώτηση τι να δω και τι κάνω στην Κούβα, ψάξε και ότι σου κάνει κλικ βάλτο στην λίστα σου.
Θα εμενα περισσότερο Cienfuegos. Θα εμένα περισσότερο Βαραδερό εάν ειχα κλείσει ενα απλό δωμάτιο και όχι το ξενοδοχείο που σου τα παρέχει όλα, γιατί δεν βλέπεις ετσι την περιοχή κ είναι πολυ όμορφη να την περπατήσεις! Αβάνα και Τρινιδάδ ηταν οκ οι μέρες που έμεινα. Αν και η Αβάνα ήταν έρωτας και θα μπορούσα να μείνω πολύ περισσότερο... Σε αλλα μέρη δεν πήγα και δεν εχω άποψη αν κ σίγουρα θα ήθελα να μείνω μια νύχτα σε αυτά τα χωριουδάκια που έβλεπα στην διαδρομή με viazul και θα ήθελα να πάω στους καταρράκτες με άλογο απο Cienfuegos αλλα δεν ειχα χρόνο.. Την επόμενη φορά!
Κάρτες Ίντερνετ να προμηθευτείς απο το κιόσκι που είναι δίπλα στο ΚΤΕΛ, για να αποφεύγεις τις πολύωρες ουρές!
Ρισκάρετε και δοκιμάστε φαγητό του δρόμου και σε παμθηνα στέκια που τα θεωρείς πενταβρωμικα ... Δεν έπαθα τίποτα ούτε καμία στομαχική διαταραχή ούτε στην Κούβα ούτε στο Μεξικό, πρόσεχα ως ενα μετρο, έπινα πολυβιταμίνες ενα χάπι και ενα αναβραζον, μια εβδομάδα πριν φύγω κατα την διάρκεια και μια εβδομάδα αφότου γύρισα.
Περπάτησε όσο μπορείς με τα πόδια, αν έχεις την δυνατότητα και ρισκάρεις νοίκιασε αμάξι και σταματα και σε αυτά τα πανέμορφα χωριουδάκια που πετυχαίνεις, αλλιώς κλείσε τα εισιτήρια σου με viazul.
Να έχεις gps που να λειτουργεί χωρίς Ίντερνετ, οι Έλληνες που γνώρισα είχαν ενα καλό app θα τους ρωτήσω κ θα σας ενημερώσω. Και είχαν και μια εφαρμογή για μετάφραση χωρίς Ίντερνετ!!!
Εχε μαζι σου ενα αδιάβροχο, μια ομπρέλα, μια θήκη αδιάβροχη για το κινητό και αντιηλιακό!
Συνάλλαγμα κάνε μια φορά στο αεροδρόμιο μην χάνεις τον χρόνο σου ... Συμφέρει νομίζω και πιο πολυ απο παντού! Δεν μπήκα στην διαδικασία να ρωτήσω αλλού, ότι χρήμα ήθελα να ξοδέψω το άλλαξα μονομιάς στο αεροδρόμιο.
Γενικά όλο αυτό που πέρασα έκανε το ταξίδι μου ακόμα πιο συναρπαστικό, δεν φρικαρα πολυ... Αλλα καλύτερα να μην σας τύχει!!! Είναι τραγικό να μην σου δίνουν ενα τηλ να πάρεις ενα τηλέφωνο σε ώρα ανάγκης, στις Μαλδίβες 10 λεπτά άργησε το ταχύπλοο που θα με πήγανε στο ξενοδοχείο μου κ πήγα στις πληροφορίες κ αμέσως μου δώσανε το τηλ να τους καλέσω!
Η χώρα είναι πολυ ασφαλής και είναι πανέμορφη!!!! Σίγουρα θα ξανά πήγαινα χωρίς δεύτερη σκέψη!!!

Είμαι ο @makeup.elias και κάπως ετσι τελείωσε αυτό το απρόβλεπτο ταξίδι μου στην Κούβα και έλαβε αίσιο τέλος η ιστορία μου..
Να είστε όλοι καλά και ότι κάνετε να το κάνετε με πάθος!! Όμορφα και ασφαλή ταξίδια σε όλους!!
[/quote] υπέροχες οι φωτο σου ... και με την ιστορια σου γέλασα σε πολλά σημεία!!!! Μπραβοοοο!!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.115
Μηνύματα
880.694
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom