Τουρκία Κωνσταντινούπολη πληροφορίες

AlexFocus

Member
Παρασκευη εγω μπροστα σε αλλους απο εσας αισθανομαι ενα ταπεινο γατακι απο τη στιγμη που αρκετοι απο εσας εχετε γραψει χλμ. Αν και μου αρεσαν παντα τα ταξιδια τα ειχα "ξεχασει" (λιγο αδοκιμος ο ορος ... ) για αρκετα χρονια. Ξεκινησα, λοιπον, απο περυσι ενα δυναμικο backup και πηγα Πολη. Δεν την ειχα στα πλανα μου και πολυ κακως. Τετοια πολη με τη Βυζαντινη της ιστορια, τον εκδιωγμο του Ελληνισμου και ολα αυτα που αφησε πισω του, να παταει σε δυο ηπειρους και με τη θαλασσα να τη χωριζει σε τρια μερη, την ιδιοτυπη σχεση που εχουμε με τους Τουρκους, τα τζαμια και γενικα ολη αυτη την ανατολιτικη, εστω λιγο εως πολυ μπλεγμενη με τη δυτικη, ατμοσφαιρα και τα υπεροχα φαγητα της νομιζω οτι δεν θα βρω ευκολα.

Last edited:

tatooine

Member
Αυτο το Σαββατο το πρωι αναχωρω για την Πολη οπου θα μεινω 9 ημερες. Δευτερη φορα (ειχα παει περυσι τετοια εποχη) και ειναι λες και παω πρωτη φορα. Τοση αγωνια και νοσταλγια εχω να πατησω τα ιερα χωματα της. Εχω πινεζαρει σχεδον ολη την πολη στο γκουκλ μαπς και ειμαι ετοιμος για περπατημα μεχρι τελικης πτωσεως. Οταν γυρισω θα ανεβασω φοτος, σημειωσεις, εντυπωσεις κτλ.
Δεν ζηλεύω κανένα άλλο ταξίδι σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου όσο μια επίσκεψη στην πόλη ξανά και ξανά και ξανά.
Να περάσετε όμορφα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.078
Μέλη
39.826
Νεότερο μέλος
Χρονοταξιδιώτης

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα