Τουρκία Κωνσταντινούπολη πληροφορίες

EnKay

Member
Μηνύματα
91
Likes
389
Επόμενο Ταξίδι
Αιγαίο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καλησπέρα σε ολους!
Χρειάζομαι αμεσα τη βοηθεια σας. Έχουμε κλείσει για Κωνσταντινούπολη το σκ αλλα με ολα αυτα που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες έχω ανησυχήσει αρκετά... Σκεφτόμαστε το ενδεχομενο να το ακυρώσουμε. Πιστευετε ότι ειναι υπερβολή η μπορεί οντως να συμβούν διαφορα τις επόμενες μέρες? Ευχαριστώ!
 

Pierre_1976

Member
Μηνύματα
518
Likes
858
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Σεληνη
Σαν τι θα μπορούσε να συμβεί; Οι Τούρκοι έχουν υποστεί πανωλεθρία σε τοπικό νόμισμα με σκοπό να γίνουν όλο και πιο ανταγωνιστικοι σε βιομηχανια και τουρισμο. Δυστυχώς δεν τους πάει καλά το.τελευταιο οπότε ποντάρουν σε όλα τα άλλα.
Εγώ σκέφτομαι να κλείσω για Πρωτοχρονιά.
Αν δεν φοβάσαι τον ιό και την κατάσταση με κορονοιο τότε είναι μια χαρά περίοδος να πας από οικονομικής άποψης....μη αναβάλει τίποτα και στείλε μας και καμία πληροφορία ανταπόκριση
 
D

Delmem38110

Guest
Το σκ που μας πέρασε ήμουν εκεί και πέρασα θαυμάσια.
να πας. Όλα ειναι μια χαρά. να έχεις πολλά λεφτά στις κάρτες για ψώνια.
και μάσκα παντού.
 

EnKay

Member
Μηνύματα
91
Likes
389
Επόμενο Ταξίδι
Αιγαίο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καποια αναταραχή... Συνέχεια διαδηλώνουν και εχουμε κλείσει κοντα στη ταξιμ
 

DimiBiri

Member
Μηνύματα
295
Likes
950
Επόμενο Ταξίδι
Pending...
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
D

Delmem38110

Guest
Με την ευκαιρία, εξαιτίας της ολίσθησης της λίρας ακούω παράπονα από τουρίστες που επιτήδειοι τους χρεώνουν όσο θέλουν στα εστιατόρια και στις καφετέριες στην παλιά κυρίως πόλη, λέγοντας ότι δεν ισχύουν οι τιμές που αναγράφονται στα μενού. Ρωτήστε από πριν, ή προτιμήστε αλυσίδες και μαγαζιά εκτός τουριστικών περιοχών.
στο τέλος σχεδόν της ιστικλαλ, θέτοντας σαν αρχή την πλατεία ταξιμ υπάρχει το παρολε, με εξαιρετικό φαγητό, (τιμή για μοσχαρίσιο φιλέτο κανονικό μέγεθος θα έλεγα, 7 ευρώ περίπου) προσφέρει και οινοπνευματώδη (κρασί 3 με 5 ευρώ το ποτήρι) σε καλές τιμές, και ακριβώς δίπλα το μαντο για επίσης πολύ Καλό φαγητό και γλυκά (τιμή για κουνεφε με παγωτό και τσάι στο τέλος 50 λίρες, 3,5 ευρώ περίπου). πληρώνεις και με κάρτα. έχουν εξωτερικό χώρο με θερμάστρες.
Parole Cafe | Restaurant
Μαντο English
μαντό υπάρχει και στην Θεσσαλονίκη επίσης αλλά όχι σε επίπεδο Τουρκιάς. επίσης αν κάποιος πάει στην Τιφλίδα έχει ένα στην Πλατεία ελευθέριας με εξαιρετικό σέρβις και φαγητό.
 

rev26

Member
Μηνύματα
195
Likes
119
Για πείτε προτάσεις για φαγητό στην Κωνσταντινούπολη ,ωραία μπριζόλαδικα και μαγαζιά για γλυκό καφέ,μακριά από τουριστικά μέρη όπως Ταξίμ και παλιά πόλη.Στο Nistantasi ,Besiktas ,Karakoy ,Kadikoy,Bebek

Günaydın Butcher & Steakhouse. Μήπως έχει πάει κανεις σε αυτό το μαγαζί ;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.220
Μηνύματα
884.137
Μέλη
38.912
Νεότερο μέλος
Aza

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom