tol_pap
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αγγλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Πανόραμα Β. Αμερικής!!!
2 μέρες Κάλυμνο είναι πολύ λιγες. Καλύτερα να μείνεις στο αρχικό σου σχεδιο
Μείνετε στον αρχικό σας σχεδιασμό 4+4. Εξάλλου και η Κως έχει αρκετά ωραία μέρη, αξιοθέατα και παραλίες, και θέλει γενικά τον χρόνο της. Τώρα εάν νομίζετε ότι δεν θα ξαναπάτε σύντομα στα Δωδεκάνησα τότε απλά κάντε μια μονοήμερη από την Κω στην Κάλυμνο για να πάρετε μια γεύση της, αλλά κατά τη γνώμη μου ίσως θα ήταν καλύτερα να δείτε την Κάλυμνο αυτόνομα σε ένα άλλο ταξίδιΚαλημέρα! Σχεδιάζουμε τις καλοκαιρινές διακοπές. Πάμε αεροπορικώς Κω και από εκεί κατευθείαν Νίσυρο. 8 βράδια συνολικά , 4 στη Νίσυρο και τα υπόλοιπα 4 στην Κω .Σκέφτομαι όμως μήπως θα ήταν καλύτερα να μοιράζαμε τα 4 τελευταία ,2 στην Κάλυμνο και 2 στην Κω. Βγαίνει νομίζετε ένα τέτοιο πρόγραμμα;
Ευχαριστώ. Πρόταση διαμονής στην πόλη της Κω;Μείνετε στον αρχικό σας σχεδιασμό 4+4. Εξάλλου και η Κως έχει αρκετά ωραία μέρη, αξιοθέατα και παραλίες, και θέλει γενικά τον χρόνο της. Τώρα εάν νομίζετε ότι δεν θα ξαναπάτε σύντομα στα Δωδεκάνησα τότε απλά κάντε μια μονοήμερη από την Κω στην Κάλυμνο για να πάρετε μια γεύση της, αλλά κατά τη γνώμη μου ίσως θα ήταν καλύτερα να δείτε την Κάλυμνο αυτόνομα σε ένα άλλο ταξίδι
Ευχαριστώ επειδή όμως δεν θα έχουμε αυτοκίνητο σκεφτήκαμε να ψάξουμε μέσα στην πόλη.Γενικά στην Κώ νομίζω πως αξίζει να μείνεις σε κάποια καλη ξενοδοχειακή μονάδα (4 η κ 5 αστέρων). Οι τιμές τους είναι καλύτερες από πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδος. Μάλιστα μετά τη "νιλα" που είχε πάθει το νησί με το προσφυγικό κ το σεισμό περσι έχουν αυξηθεί κ οι υπηρεσίες που προσφέρουν (καλύτερη ακόμα επομενως σχέση ποιότητας/τιμής). Προσωπικά μου άρεσαν κ εμεινα ευχαριστημενος απο τα ξενοδοχεία του ομίλου kypriotis! Βρίσκονται στον οικισμό Ψαλίδι λίγο έξω από την πόλη (3χλμ). Τσεκαρε τα στο booking για να πάρεις μια εικόνα
Τσέκαρε το maritina hotel καθώς κ το kos akti art hotel (λίγο πιο ακριβό αλλά βραβευμένο)Ευχαριστώ επειδή όμως δεν θα έχουμε αυτοκίνητο σκεφτήκαμε να ψάξουμε μέσα στην πόλη.
Χμμμ....γνωρίζω καλά την Κω κ εντούτοις με έβαλες σε δίλημμα γενικά. Νομίζω πως εξαρτάται από το πως περνάς γενικά τις διακοπές σου-δηλαδή το πόσες ωρες γενικα περνας στη θάλασσα- και από το πόσο ο μικρός είναι Οκ με το ΚΤΕΛ. Γενικά θα έλεγα πως οι παραλίες κοντά στην πόλη δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αν κ σε καποιες από αυτές (πχ Αγιος Φωκάς) υπαρχει σωστή οργάνωση με συμπαθεστατα beach bar. Επομένως - και δεδομένου ότι οί μέρες σου δεν θα είναι πολλές- θα πρότεινα κάποιο κατάλυμα κοντά στην πόλη κ ενοικίαση αυτοκινήτου ώστε να γυρίσεις κ να απολαύσεις το νησί όπως θέλεις. Εάν όμως θέλετε να περνάτε όλη την ημερα στην παραλία, ίσως θα ήταν καλύτερα να τσεκάρετε ξενοδοχεία σε Μαρμαρι η έξω από ΚαρδαμαιναΚαλημέρα. Θα ήθελα παρακαλώ την βοήθεια σας. Φτάνουμε αεροπορικός μέσα Ιουνίου 2 ενήλικες και ο μικρός μας 10 χρόνων. Τι θα προτείνατε ? Να μείνουμε μέσα στην πόλη έχει καλές παραλίες? Η πρέπει να νοικιάσουμε αυτοκίνητο για να μετακινούμαστε ? Θα μείνουμε 4 βράδια. Και αν μείνουμε εκτός πόλης σε πια περιοχή θα προτείνατε να κοιτάξω για κατάλυμα ?Ψάχνω κάτι οικονομικό και αξιοπρεπές αν είναι δυνατόν μπροστά ή κοντά σε παραλία. Ευχαριστώ!
Με ιντρίγκαρε και το έψαξα. Μάλλον εννοείς το Ρωμαϊκό Gümüşkesen της Μύλασας (Milas). Πολλά αρχαία η περιοχή, πως θα τα προλάβουμε...Καθ οδον συναντησαμε εναν ταφο που οι πινακιδες εγραφαν οτι ηταν αντιγραφο του ταφου του Μαυσωλου.Δυστυχως δεν θυμαμαι την ακριβη ονομασια του μερους αλλα θα το ψαξω...
Συμφωνω για την Νισυρο,νησι με ηφαιστειο αποτελει εγγυηση