• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Aegean Airlines Γενικά Λάθος Καταχώριση Στοιχείων

Katerina p

Member
Νομίζω θα καταλάβουν αφού στο εξωτερικό έτσι το λένε το όνομα Κατερίνα. Έχουν και την Μονή της Αγίας Αικατερίνης στο Σίνα (Saint Catherine)
Θα τους πείτε ότι εμείς στην Ελλάδα το όνομα το λέμε και Αικατερίνα και Κατερίνα.
EGYPTAIR – The Official Website / Book Your Next Flight Online And Fly EGYPTAIR εγώ θα τους έγραφα για να έχω μια γραπτή απάντηση. Γραφεία έχουν στο Τερμιναλ 3 και στο Τερμιναλ 1(απλώς το γράφω γιατί μπορεί να μην σας χρειαστούν)
EGYPTAIR – The Official Website / Book Your Next Flight Online And Fly EGYPTAIR κοιτάξτε αυτό που είναι στο Τερμιναλ 3.(δεν γνωρίζω μήπως σας πούνε να σας βάλουν κάποια σφραγίδα.)

Περιμένετε λίγο να δούμε τι ακόμα θα μας πουν τα άλλα παιδιά του φόρουμ που τα γνωρίζουν καλύτερα.
Ευχαριστώ πολύ

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Αν δεν κάνω λάθος, όταν σου σκαναρουν το εισιτήριο πριν από την επιβίβαση, το επίθετο δεν τους εμφανίζεται και τα 3-4 πρώτα γράμματα του ονόματος; Παίζει να μην το καταλάβουν καν, ωστόσο *προσωπική άποψη* θα έκανα την αλλαγή γιατί εκεί εξαρτάται από την/τον υπάλληλο και τα κέφια του. Για Ελλάδα δε νομίζω όντως να εχεις θεμα

Katerina p

Member
Αν δεν κάνω λάθος, όταν σου σκαναρουν το εισιτήριο πριν από την επιβίβαση, το επίθετο δεν τους εμφανίζεται και τα 3-4 πρώτα γράμματα του ονόματος; Παίζει να μην το καταλάβουν καν, ωστόσο *προσωπική άποψη* θα έκανα την αλλαγή γιατί εκεί εξαρτάται από την/τον υπάλληλο και τα κέφια του. Για Ελλάδα δε νομίζω όντως να εχεις θεμα
Αν είναι όντως έτσι αυτό θ είναι πολύ θετικό,σίγουρα εξαρτάται από τα κέφια τους.ευχαριστω

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.329
Μέλη
39.987
Νεότερο μέλος
Mrsmoke

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα