silversurfer
Moderator
- Μηνύματα
- 2.531
- Likes
- 4.799
- Επόμενο Ταξίδι
- Τοσκάνη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος Του Κόσμου
Και στην Σικελία άλλα κ στη Καλαβρία αργότερα, μας το επιβεβαίωσαν οι κάτοικοι, οτι μπορουμε να παρκάρουμε μονον στις λευκές freeEαν δεν κάνω λάθος, ισχύει το αντίθετο από την Ελλάδα, η λευκή διαγραμμιση ειναι για τους κατοικους και η μπλε για τους λοιπούς. Τουλάχιστον αυτό θυμαμαι απο το τελευταιο ταξίδι Β. Ιταλια, όμως
Κοίταξε εαν κινείσαι σε μεγάλες πόλεις, μπορείς απλα να μην πλησιάσεις το κέντρο. Στις μικρές τουριστικές, συνήθως υπάρχουν dedicated parking εκτος της ZTL για τους επισκέπτεςΑυτός είναι κι ο λόγος που ως τώρα δεν έχουμε νοικιάσει αμάξι στην Ιταλία.Θυμάμαι κι άλλες ιστορίες από το φόρουμ που λένε πως μπερδεύονται και πληρώνουν πρόστιμα άνευ λόγου.
Εγώ περίμενα οτι θα περνάει καμία Autostrada άλλα τελικά μπλέξαμε σε στενούς δρόμους. Σε κάποια κωμόπολη κανα 45λεπτο πριν φτάσουμε κάναμε στάση σε mcdonalds για καφέ, brunch κ παιδική χαρά. Καθ’όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, ο ουρανός ήταν μουντός κ γκρίζος, φαινόταν οτι θα τη ρίξει τη βροχή αλλά εμείς ελπίζαμε οτι «θα την κρατήσει μωρέ»
), κόπηκε (!!) στην προσπάθεια να ανοίξει τις μπύρες στο μπαλκόνι (αφου στο δωμάτιο δεν υπήρχε ίχνος απο μαχαιροπήρουνα) κ εν τέλει ρημαδοκοιμήθηκε
