Βοσνία-Ερζεγοβίνη Ιταλία Κόσοβο Κροατία Μαυροβούνιο Σλοβενία Λίμνες κ Βουνά - Παραλίες κ Νησιά - Roadtrip 2025

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Ενώ τις τελευταίες μέρες μας ρωτούσε πότε θα γυρίσμουμε σπίτι, τώρα μας ρωτάει πότε θα ξαναπάμε εκδρομή !!
Έτσι είμαστε εμείς οι γυναίκες, παιδί μου, απρόβλεπτες!!!

Sugar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ταξίδι-Όνειρο
Απ' άκρη σ' άκρη
Υπέροχο, μοναδικό ταξίδι. Το απόλαυσα μαζί σας και έδωσες πολλές ιδές για ένα πλούσιο road trip! Αν θέλεις δώσε μας κάποιες λεπτομέρειες (σε πόσες ημέρες έγινε, διανυκτερεύσεις ανά μέρος). Απολαμβάνω πάντα τα οικογενειακά road trips κι σας εύχομαι να κάνετε πολλά! Μου λείπει η εποχή που τα παιδιά μου είχαν την ηλικία της κόρης σου😊Τώρα στα 17-18 είναι όλα διαφορετικά!!

martine

Member
Τι όμορφη ιστορία!
Και εμείς έτσι πάμε με την μικρή μας, που είναι στην ίδια περίπου ηλικία, αλλά ακόμα δεν έχουμε επιχειρήσει τόσο μεγάλο roadtrip.
Γενικά, έχουν κούραση τα ταξίδια με παιδιά αλλά μένει μια γλυκιά ανάμνηση πάντα που δεν συγκρίνεται.
Θα ήθελα να ρωτήσω για το καράβι για Ιταλία υπάρχει κάποια συμβουλή για να κλείσω πιο φθηνά;

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Υπέροχο, μοναδικό ταξίδι. Το απόλαυσα μαζί σας και έδωσες πολλές ιδές για ένα πλούσιο road trip! Αν θέλεις δώσε μας κάποιες λεπτομέρειες (σε πόσες ημέρες έγινε, διανυκτερεύσεις ανά μέρος). Απολαμβάνω πάντα τα οικογενειακά road trips κι σας εύχομαι να κάνετε πολλά! Μου λείπει η εποχή που τα παιδιά μου είχαν την ηλικία της κόρης σου😊Τώρα στα 17-18 είναι όλα διαφορετικά!!
Το πρώτο βράδυ κοιμηθήκαμε στο καράβι (το οποίο είχε full πληρότητα στις καμπίνες), μετά μείναμε :
  • 3 βράδυα στη λίμνη Γκάρντα
  • 3 βράδυα (άλλα 4 γεμάτες μέρες) στους Δολομίτες
  • 2 βράδυα (άλλα μια μέρα μονον) στη Λιουμπλιάνα (την οποία είχα επισκεφθεί ξανα στο παρελθόν, οπότε την αδίκησα εκούσια)
  • 2 μέρες στο όμορφο Τρογκίρ
  • 4 βράδυα στο νησί Χβάρ για να χαλαρώσουμε λίγο
  • 1 βράδυ stopover στο Τρέμπινιε της Βοσνίας (για να σπάσουμε τη διαδρομή)
  • 3 βράδυα σε φάρμα έξω απτο Ζάμπλιακ (με direct κράτηση κ πληρωμή cash μας το έδωσαν 25% φθηνότερα απο τις πλατφόρμες) κ τέλος
  • 1 βράδυ στο Πριζρεν του Κοσόβου (άνετα έμενα άλλη μια)
  • --> σύνολο 20 διανυκτερεύσεις, είμαστε περήφανοι που την πάλεψε η μικρή !!!
Εστιάσαμε περισσότερο σε φύση (λίμνες, διαδρομές στα βουνά, παραλίες) παρά σε sightseeing.
Μιας κ έγινε στην καρδιά του Αυγούστου, οι κρατήσεις για τις διαμονές στην Ιταλία, Σλοβενία κ Κροατία έγιναν 7-8 μήνες πριν, αν περιμέναμε πχ Μάιο δεν θα βρίσκαμε ΤΙΠΟΤΑ που να μπορούμε να πληρώσουμε.

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Τι όμορφη ιστορία!
Και εμείς έτσι πάμε με την μικρή μας, που είναι στην ίδια περίπου ηλικία, αλλά ακόμα δεν έχουμε επιχειρήσει τόσο μεγάλο roadtrip.
Γενικά, έχουν κούραση τα ταξίδια με παιδιά αλλά μένει μια γλυκιά ανάμνηση πάντα που δεν συγκρίνεται.
Θα ήθελα να ρωτήσω για το καράβι για Ιταλία υπάρχει κάποια συμβουλή για να κλείσω πιο φθηνά;
Το καράβι επίσης αλμυρό διότι έχουν διαφορετικές τιμές για Αύγουστο κ Απρίλιο πχ ( κ το πήραμε υποτίθεται με 20% προσφορά).Εγώ γενικά κυνηγάω Black Friday (η Grimaldi πχ κάθε χρόνο βγάζει προσφορά) , κ έχω κανει follow στα accounts των ακτοπλοικών στο instagram, Δεκέμβριο - Ιανουάριο βγαίνουν συνήθως για Ιταλία.

Επίσης το one-way τσιμπάει λίγο κ φυσικά η καμπίνα. Για Ανκόνα δεν παίζει να πας με παιδί χωρίς καμπίνα άλλα για Μπάρι ή Μπρίντεζι πχ άνετα το κάνεις (κ γλιτώνεις το μεγαλύτερο κόστος)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.274
Μέλη
39.957
Νεότερο μέλος
dhk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom