Πορτογαλία Ταξίδι στη Μαδέρα

Titi07

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδέρα
Χαίρεται, εγώ και μια πολύ καλή μου φίλη θα ταξιδέψουμε μέσω Αγγλίας στα τέλη του Απρίλη για το νησί της Μαδερας.
Είναι ένα ταξίδι που μας ακούγεται πάρα πολύ ενδιαφέρον, αλλά δεν έχουμε ακούσει πολλές εμπειριες γι αυτό.
Θα βρισκόμαστε εκεί περίπου πέντε μέρες και έχουμε σκεφτεί μήπως νοικιάσουμε και κάποιο όχημα.
Κάθε πληροφορία, εμπειρία ή συμβουλή, καλοδεχούμενη.
Είτε αφορά την ενοικίαση αυτοκινήτου, είτε τις δραστηριότητες, αλλά και τις επιλογές φαγητού.
Να σημειώσω επίσης, πως δεν έχουμε επισκεφθεί την Πορτογαλία στο παρελθόν.
:xalara::hug:

Tracer

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νορβηγία
Ταξίδι-Όνειρο
Βολιβία Χιλή Αργεντινή
Χαίρεται, εγώ και μια πολύ καλή μου φίλη θα ταξιδέψουμε μέσω Αγγλίας στα τέλη του Απρίλη για το νησί της Μαδερας.
Είναι ένα ταξίδι που μας ακούγεται πάρα πολύ ενδιαφέρον, αλλά δεν έχουμε ακούσει πολλές εμπειριες γι αυτό.
Θα βρισκόμαστε εκεί περίπου πέντε μέρες και έχουμε σκεφτεί μήπως νοικιάσουμε και κάποιο όχημα.
Κάθε πληροφορία, εμπειρία ή συμβουλή, καλοδεχούμενη.
Είτε αφορά την ενοικίαση αυτοκινήτου, είτε τις δραστηριότητες, αλλά και τις επιλογές φαγητού.
Να σημειώσω επίσης, πως δεν έχουμε επισκεφθεί την Πορτογαλία στο παρελθόν.
:xalara::hug:
Γεια σου Titi07, καλά θα είναι να νοικιάσεις αυτοκίνητο στη Μαδέρα για να κάνεις εκδρομές εκτός της πρωτεύουσας, είχα νοικιάσει από το rent a drive και είμαι πολύ ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση, την επικοινωνία και την τιμή.
Έχε υπόψη σου ότι η Μαδέρα είναι ένα βουνό μες τη θάλασσα, με πολλές ανηφόρες και στενούς δρόμους, αλλά καλά συντηρημένο οδικό δίκτυο.
Υπάρχουν πολλά και πανέμορφα μονοπάτια για πεζοπορία, μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες στο WalkMe.
Με το φαγητό δεν ξετρελάθηκα, μάλλον τα όστρακα θα έλεγα ότι αξίζουν μια δοκιμή, κατά τα άλλα οι Πορτογάλοι τρώνε πολύ το μπακαλιάρο και έχουν εκατοντάδες συνταγές.
Το κρασί τους αξίζει όμως παρά πολύ μια δοκιμή.
Αν χρειαστείς πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, ευχαρίστως να σε βοηθήσω.
Καλό ταξίδι!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.394
Μέλη
40.026
Νεότερο μέλος
Konstantina 1992

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα