Λίμνη πλαστήρα πληροφορίες

summerfunk

Member
Μηνύματα
112
Likes
65
Επόμενο Ταξίδι
Σητεια - Ανάφη
Ονειρεμένο Ταξίδι
οτιδήποτε έχει θάλασσα
καλησπέρα!! εκμεταλλεύομαι την αναφορά για λίμνη πλαστήρα και θέλω να ρωτήσω και εγώ δύο ίσως και τρία πραγματάκια.. έκλεισα ένα 3μεράκι από site με προσφορές αλλά δεν έχω ξαναπάει Λίμνη Πλαστήρα, ούτε καν Καρδίτσα ποτέ μου, οπότε όποιος μπορεί να μου πει ταβερνούλες με καλό φαγητό ή χωριά που οπωσδήποτε πρέπει να δω και γενικά όποιος έχει πληροφορίες και μπορεί να μου δώσει θα ήμουν ευγνώμων!! Θα μένω Κρυονέρι και θα πάω μέσα Μαρτίου (λέτε να έχω πρόβλημα με χιόνια εκείνη την εποχή στην διαδρομή??)..
 

stelios83

Member
Μηνύματα
13
Likes
0
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Έχω προγραματήσει διήμερο λίμνη Πλαστήρα. Θα ήθελα προτάσεις για φαγητό καθώς επίσης και ποιά χωριά πρέπει να επισκευτώ(εκτός απο το Νεοχώρι οπου θα μένω).
Ευχαριστώ.
 

villi

Member
Μηνύματα
1.088
Likes
2.789
Για φαγητό προτείνω τα εξής,''το μανιτάρι'',''το τσαρδάκι'' και για πιο κυριλλέ το εστιατόριο του υπέροχου ξενοδοχείου Κazarma στην Πεζούλα.Από χωριά αν εχεις αυτοκίνητο επιβάλλεται να κάνεις το γύρο της λίμνης και όπου σου αρέσει σταμάτα!
 

mariaj

Member
Μηνύματα
319
Likes
414
Ονειρεμένο Ταξίδι
Bali
Εγώ θα σου προτίνω και "Το Αγνάντι",είναι στο Νεοχώρι που θα μένεις,έχει τέλεια θέα και ωραίο φαγητό!
 

stelios83

Member
Μηνύματα
13
Likes
0
Ευχαριστώ για τις προτάσεις.Για φαγητό σίγουρα θα προτημίσω ένα απο τα παραπάνω..Όσον αφορά τα χωριά αν δεν κάνω το γύρο της λίμνης ποιά θα προτείνατε να επισκευτώ;
 

papariskonst

Member
Μηνύματα
208
Likes
73
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΚΙΝΑ
Να πας στο Ξενοδοχείο Kazarma για καφέ.
Εκτός απο όλα τα παραπάνω υπαρχει η ταβέρνα στην πλαζ Πεζούλας που έχει ωραία θέα δίπλα ακριβώς στη λίμνη: Λίμνη Πλαστήρα - Lake Plastira - ΠΛΑΖ ΠΕΖΟΥΛΑΣ // ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ - ΤΑΒΕΡΝΑ

.....
αλλά εγώ θα σου πρότεινα πέστροφα στο εστιατόριο-ιχθυοτροφείο ΕΥΡΥΤΟΣ:
Ιχθυοτροφείο | εστιατόριο Ο Εύρυτος στην Λίμνη Πλαστήρα
 

mariaj

Member
Μηνύματα
319
Likes
414
Ονειρεμένο Ταξίδι
Bali
Ναι εκεί στον ''Ευρυτο'' είναι ωραία να πας και για βόλτα ακόμα και αν δεν κάτσεις για φαγητό.. Επίσης ωραία για βόλτα εκτός από την λίμνη Πλαστήρα,στην ευρύτερη περιοχή, είναι το Ανθοχώρι απέχει περίπου 20 λεπτά με το αμάξι από το Νεοχώρι και έχει έναν παλιό νερόμυλο που έχει ανακαινιστεί κάθως και ενα ωραίο μονοπάτι για πεζοπορεία από το οποίο βλέπεις από κάτω σου τους καταρράκτες Ανθοχωρίου,είναι ωραία διαδρομή και αξίζει! Αν ενδιαφέρεσαι να πας να ξέρεις ότι δεν βρίσκονται αυτά μέσα στο χωριό αλλά αφού το περάσεις θα δεις τον νερόμυλο και σχετικές πινακίδες πάνω στον κεντρικό δρόμο.
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.920
Έτσι για να κάνω ένα μικρό γκάλοπ εσάς σας, αρέσει η Λίμνη Πλαστήρα? Μιλάω για το τοπίο της λίμνης και τα χωριά της και όχι για τις εκδρομές που μπορείς να κάνεις από αυτή...
 

mariaj

Member
Μηνύματα
319
Likes
414
Ονειρεμένο Ταξίδι
Bali
Εμένα προσωπικά ναι, μου άρεσε και η λίμνη και τα χωριά της. Την είχα επισκευτεί όμως χειμώνα και πιστεύω ότι θα αξίζει πολύ περισσότερο να πάει κανείς άνοιξη που όλα θα είναι πράσινα και θα είναι ομορφότερο το τοπίο. Εσένα μιας και ρωτάς θα μας πεις αν σου αρέσει;
 

dimitra_tg

Member
Μηνύματα
128
Likes
12
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μαλδίβες
Περα απο τα συνηθισμενα που σου προτεινουν παραπανω εμενα μου αρεσε πολυ και το 'Φλωρέσι' για φαγητο στο Ανθοχώρι..παραδοσιακο με μια κυρια να μαγειρευει απιστευτα..επισης αξιζει να κανεις ολο το γυρο της λιμνης κ να χαρεις το τοπιο!
 

StellAnna

Member
Μηνύματα
921
Likes
362
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Εγώ θα διαφωνήσω. Η λίμνη Πλαστήρα είναι πιο πολύ θύμα της φήμης της, παρά η αξία αυτής καθ΄ αυτής της περιοχής.
Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, τα χωριά δεν έχουν ιδιαίτερο στυλ, ενώ οι ξενώνες είναι ακριβοί και φτιαγμένοι εμφανώς για αρπαχτές.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.765
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom