Λευκάδα Παξοί Λευκάδα ή Παξοί

pavlos1985

Member
Μηνύματα
412
Likes
235
Επόμενο Ταξίδι
???
Να προτεινω να δοκιμασεις διαμονή στην Βονιτσα; Ειναι στα 15-20 λεπτα απ την πολη της Λευκαδας & στο 20λεπτο απο Πρεβεζα, που επισης αξιζει την επισκεψη σας.
 

hlhjac

Member
Μηνύματα
417
Likes
556
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αιγυπτος
Οι ωραιεσ παραλίες στη Λευκάδα είναι απλά πιο πολλές. Ρίξτε μια μάτια στο Βουτουμι κ τη Βρικα στους Αντίπαξους. Είναι πι ωραιότερες παραλίες. Όμως κ οι Παξοί έχουν αξιόλογες παραλίες. Κ στα 2 νησιά έχω πάει Αύγουστο. Στη Λευκάδα δε μπορείς να παρκάρεις πουθενά στις ωραίες παραλίες. Συνοψίζοντας, η Λευκάδα έχει πιο πολλές ωραίες παραλίες κ πιο έντονη νυχτερινή ζωή. Αν όμως ψάχνετε πιο ωραια ήσυχα μπαρ, ειδιλιακα τοπία (βλ ερημίτη) κ πιο ωραίο τουρισμό, αδιαμφισβήτητα πάτε στους Παξούς, είναι η άποψη μου
Πάντως όπου κ να επιλέξετε να περασετε ωραια
 

kill_bill

Member
Μηνύματα
183
Likes
261
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη
Πριν από δύο χρόνια τα είχα συνδυάσει, είχα μείνει 5 μέρες στη Λευκάδα (με έδρα τη Βασιλική που βόλεψε λόγω εγγύτητας με Εγκρεμνούς και Πόρτο Κατσίκι) και 4 στην Πάργα με μονοήμερη στους Παξούς. Δεν ενθουσιάστηκα από τη Λευκάδα προσωπικά από άποψη υποδομών ή νυχτερινής ζωής, η παραλία που ξεχώρισα με διαφορά ήταν οι Εγκρεμνοί αλλά τα highlights της εκδρομής κατά γενική ομολογία ήταν η καταπληκτική κρουαζιέρα στους Παξούς και τους Αντίπαξους, το μοναδικό εστιατόριο Ράχη στην Εξάνθεια Λευκάδας και ο Αχέροντας ποταμός. Τα νερά στους Αντίπαξους ήταν μοναδικά, σαν ψεύτικα, ενώ και ο Γάιος είναι όμορφος σαν βάση. Κοντολογίς, εάν βρισκόμουν ξανά στην περιοχή, θα προτιμούσα να επισκεφτώ πιο επισταμένως Παξούς-Αντίπαξους.
ΥΓ: Ετοιμάσου για πολύ πολύ κόσμο στη Λευκάδα εάν πας Αύγουστο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται..
 

NIKOLETA05

Member
Μηνύματα
554
Likes
431
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Οι Αντίπαξοι αντέχονται για 10 μέρες? Είμαστε οικογένεια με παιδιά στην εφηβεία,δεν επιζητούμε νυχτερινή ζωή αλλά μην κόψουμε και φλέβες. Τι λέτε?
 
Μηνύματα
1.620
Likes
782
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Οι Αντίπαξοι αντέχονται για 10 μέρες? Είμαστε οικογένεια με παιδιά στην εφηβεία,δεν επιζητούμε νυχτερινή ζωή αλλά μην κόψουμε και φλέβες. Τι λέτε?
Έχει που να μείνεις στους Αντιπαξούς; Μια παραλία με μια ταβέρνα θυμάμαι. Μπορεί να βάλαν και δωμάτια; Τι να κάνετε πάντως Αντιπαξούς για 10 μέρες με παιδιά στην εφηβεία, ακόμα και Παξούς θα βαρεθούν τόσο καιρό.
 

Nicolas

Member
Μηνύματα
190
Likes
441
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική
Μαλλον τους μπέρδεψες με τους Παξους γιατί οι Αντιπαξοι ειναι ένα νησάκι 3,5 χλμ x 2 χλμ όλο κι όλο με 20 μόνιμους κατοίκους και απειροελάχιστα (και ακριβά) καταλύματα, βέβαια ούτε οι Παξοι εχουν να δώσουν για δέκα μέρες, ειναι πολλές και μήπως θα έπρεπε εφόσον εχετε τοσες μέρες στη διάθεση σας, να δείτε μήπως συνδυάζατε νησιά του Ιονιου αντι να μείνετε σ'ένα απο αυτα.
 

NIKOLETA05

Member
Μηνύματα
554
Likes
431
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Α μαλιστα...δεν το ηξερα ποσο μικροι ειναι απλα ειδα φωτος και μου αρεσαν...
 

hawk

Member
Μηνύματα
91
Likes
75
Παξοί - Αντιπαξοί φαγητό

1. Η Ταβέρνα στη Βρίκα στους Αντιπαξούς είναι ο Σπύρος ( όπως βλέπεις την παραλία στα δεξιά ) , φρέσκο ψάρι κλπ , πολύ όμορφο τοπίο ( σα να είσαι στον παράδεισο ένα πράγμα ) , πέρσι που πήγα ( αρχές Ιουλίου ) είχαμε ένα ζευγάρι που ήταν με τις δυο μικρές τους κόρες , άνετα κάνεις διακοπές με παιδιά γιατί έχει πολύ ησυχία ,
2. Απίστευτό φαγητό στη Λάκκα στον Νιόνιο σε τιμή , ποιότητα και ποσότητα .
3. Παγωτό απίστευτό χειροποίητο έχει μια Ιταλίδα στη Λάκκα ( Μatilda λέγεται ) .

Κρουαζιέρα με τον Γιάννη ( το σκάφος του λέγεται Άγιος Σεβαστιανός ) το σκάφος του είναι ακριβώς στη πλατεία του Γαίου ( έκει που έχουν τις πάπιες και κάνουν βόλτες ) , τρελλός τύπος πολύ γέλιο ( ένας ψηλός είναι ) φαγητά στο σκάφος ( ψωμάκια με ντομάτα , ζαμπόν και τυράκι , φρούτα και μουσική στο τέρμα ) είναι όλα τα λεφτά ο τύπος αυτός ( πήγαμε δυο φορές το γύρο των Παξών , μας πήγε παντού , μας πέρασε από το εκκλησάκι του Αγιου Νικολάου , στις μπλε σπηλιές , στο Γαλαζιο , στο Βουτούμι κλπ )
Πολλοί λένε πως το Βουτούμι είναι η καλύτερη παραλία , αλλά η Βρίκα είναι πιο όμορφη .

Επειδή έχω πάει στα δυο μικρά του Ιονίου ( Ιθάκη - Παξούς ) , είναι ερημικά , όμορφα και τα δυο ΑΛΛΑ οι Παξοί ( Αντιπαξοί ) είναι 10 σκαλιά πιο πάνω , βέβαια είναι σε κατηγορία Μυκόνου οι τιμές αλλά αξίζει με τα 1000 , επίσης ο κόσμος είναι Α ' Εθνική , πάρα πολύ κυριλέ ( με την καλή έννοιά ) όχι κυριλέ τύπου Μυκόνου ( νεοπλουτισμού ) ωραίος κόσμος ήρεμος και χαλαρός τίγκα στους καλούς Γάλλους και τους καλούς Ιταλούς ( όχι τους άπλυτους που έχουν άλλα νησιά ) ;)
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.779
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom