Λευκάδα Λευκάδα χωρίς αυτοκίνητο.

nopap

Member
Μηνύματα
11
Likes
0
Καλες διακοπες να εχεις,αν και πιστευω οτι θα ταλαιπωρηθεις λιγο χωρις αμαξι.
Αυτο που θα ηθελα να σου προτεινω παντως,ειναι να προσθεσεις οπωσδηποτε στο προγραμμα σου ενα μεσημερι να πατε να φατε σε ένα από τα ταβερνάκια στην περίφημη πλατεία της Καρυάς με τα αιωνόβια πλατάνια.
Ειναι περιπου 15-20 λεπτα απο την πολη και αν τρωτε κοκορα κρασατο(κοκκινιστο),νομιζω θα ειναι οτι πρεπει μετα απο το πρωινο μπανιο.
 

Anastasia92

Member
Μηνύματα
7
Likes
0
γεια σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση ψαχνω για Λευκαδα και τυχαια χθες διαβασα την συζητηση σας γιατι κι εγω θα παω χωρις αυτοκινητο οποτε η κοπελα με καθοδηγησε πλήρως! Να σε ρωτήσω κατι αλλο σχετικα με την διαμονη επειδη ψαχνω κι εγω για την χωρα και συγκεκριμενα κατι οικονομικο δλδ ενοικιαζομενα δωματια οχι ξενοδοχεια. Εσυ εκει που εμεινες πως ηταν?απο τιμες? μπορω καπου να βρω εκτος απο τηλεφωνα και καποιες φωτος των δωματιων? γτ περυσι που εψαχνα για Σκιαθο ειχε πολυ οργανωμενα σαιτ ακομα κ για τις πολυ μικρες πανσιον!

Καλησπέρα, Επειδή και εγώ ψάχνω για λευκαδα 20 Αυγουστου για 3 'η 4 διανυκτερευσεις κατι πολυυυυ οικονομικο .. Δλδη 50 το βράδυ περίπου .. Β΄ρηκες αυτό που ήθελες?? Όπου και αν ψάξω οι τιμές είναι τσιμπημένες ..
Και εμείς λογικά χωρίς αμάξι θα παμε 3-4 παραλιες θελουμε να δουμε οπότε το κεντρο της λευκαδας νομιζω ειναι το ιδανικοτερο .. Καποια βοηθει καποιος? :$
Ευχαριστω πολυυ!!
 

Anastasia92

Member
Μηνύματα
7
Likes
0
Και μια ακομη ερωτηση!! Η Νικιάνα ειναι καλο μερος απο θεμα συγκοινωνιας για να μεινει καποιος ???
 

kaithstarla

Member
Μηνύματα
53
Likes
2
καλησπερα..εγω θα παω λευκαδα δευτερα με το καλοοο..θα μεινω μια εβδομαδα και βρηκα ενοικιαζομενο δωματιο..φιλιον λεγεται κ ειναι στη χωρα..δεν ξερω να σ πω αν ειναι κοντα στ κτελ η πανω στον πεζοδρομο κτλ κτλ...παντωσ το βρηκαμε με 50ε τη βραδια κ επειδη θα καθησουμε 6 βραδια μας εκανε και 10% εκπτωση..εδω μπορεις να το δεις.. - , ....οσο για εντυπωσεις θα σ πω μολις γυρισω...
 
Μηνύματα
5
Likes
0
καλησπερα!!μολις ειδα το μνμ σου γιατι επεστρεψα χθες απο Λευκαδα..Λοιπον, εγω εμεινα στο Πυροφανι τελικα ειναι πολυ καθαρο και οσο πιο κεντρο γινεται ειναι πανω στον κεντρικο πεζοδρομο της χωρας, 50 ευρω τη βραδια ομως απο 1 αυγουστου να ξερεις οτι ανεβαινουν οι τιμες σε ολα!! οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσεις να βρεις κατι αντιστοιχο γιατι ειναι η φουλ τουριστικη περιοδος!!
το Φιλιον το ειδα ειναι μεσα σε ενα στενο δρομακι κοντα στα μπαρακια αρκετα κεντρικα βεβαια το πυροφανι ηταν ακομη πιο κεντρο. Τα κτελ ειναι μακριουτσικα κανενα 15λεπτο με το ποδι αλλα εχει 2 στασεις στο κεντρο που βολευεουν ολοι απο εκει το παιρνουν το λεωφορειο! Θελω να σου πω να μην σκεφτεσαι να μεινεις ανατολικα του νησιου δλδ Νικιανα Νυδρι κλπ ειδικα αφου δεν εχεις αμαξι. Δεν αξιζει εκεινη η μερια του νησιου ουτε εχει καλες παραλιες καλυτερα να μεινεις στην χωρα που θα τα εχεισ ολα στα ποδια σου και δεν θα χρειαζεται να αλλαζεις και 2 λεωφορεια για να πας στισ καλες παραλιες δλδ Αγ.ΝΙκητα, Καθισμα κλπ. Γενικα να ξερεις οτι δεν εχει και την καλυτερη συγκοινωνια η Λευκαδα εχει 5 δρομολογια την ημερα περιπου ολα κι ολα αλλα ενταξει βολευεσαι εμεις τα βγαλαμε περα!! Γενικα αυτα εχω να σου πω..αν θελεις οτιδηποτε αλλο ευχαριστως να σε βοηθησω. Περασα πολυ ωραια και να ξερεις οτι ειναι πολυ φθηνο νησι!!
 
Μηνύματα
5
Likes
0
α! με το που φτασεις στα κτελ μπες μεσα στα εκδοτηρια και παρε και τον χαρτη και τα δρομολογια θα τα δεις τα δινουν δωρεαν και τα εχουν πανω στον παγκο δεξια και αριστερα! μπορεις να ρωτησεις και τον ιδιοκτητη του δωματιου που θα μεινεις τλκ να σου προτείνει καποια πραγματα αν και πανω κατω σου ειπα. Κρουαζιερα να πατε οπωσδηποτε ειναι κουραστικο αλλα αξιζει! Πας Νυδρι με το κτελ και απο εκει παιρνεις καραβι που ξεκιναει 10παρα τεταρτο το πρωι και ειναι 15 ευρω το ατομο!!
 

kaithstarla

Member
Μηνύματα
53
Likes
2
ουαου...ευχαριστω κ εγω παρα πολυ..με βοηθησες αρκετα..οποτε μολις φτασω κτελ για να παω στο φιλιον θα παρω ταξι μιας κ θα χω βαλιτσα..απο κει κ επειτα θα τ παιρνω απ τ κεντρο.θα ρωτησω εκει π ακριβως βρισκεται η σταση..οσο για την κρουαζιερα εχω ακουσει για πολλεσ..δν ξερω ποια εκανες εσυ ακριβως..αν θελεις διευκολυνε με..κ επισης,για πορτο κατσικι κ εγκρεμνους υπαρχει καποιο καικι απο λευκαδα (χωρα) που να σ πηγαινει η εστω καποιο δρομολογιο κτελ??
 
Μηνύματα
5
Likes
0
εγω που ρωτησα μου ειπαν οτι απο Λευκαδα δεν ξεκιναει κατι μονο απο Νυδρι οποτε αναγκαστικά πηγαμε εκει και πηραμε την μεγαλη την κρουαζιερα δεν γνωριζω για αλλες μια διαφημιζαν στο Καθισμα που παει και πορτο κατσικι και Ιθάκη, Κεφαλλονιά, Σκορπιο κλπ..βεβαια εμεις ημασταν ατυχοι γιατι ειχε μποφορ κ δεν μας πηγε δυτικα πορτο κατσικι και εγκρεμνους :( μας πηγε σε μια αλλη παραλια και τα υπολοιπα ιδια.. οι στασεις απο φιλιον θα σου ειναι λιγακι μακρια αλλα ενταξει κανα 10λεπτο περπατημα και ισως λιγο λιγοτερο..
 

kaithstarla

Member
Μηνύματα
53
Likes
2
ουφ δεν φτανει που δεν θα χουμε την παραλια για μπανιο μπροστα στα ποδια μας,δεν θα εχουμε ουτε και την σταση του κτελ????? :O ... ελπιζω τουλαχιστον να ανταμειφθω με απολαυστικες διακοπες..ευχαριστω παρα παρα πολυ..!
 

carmenkonstantina

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
καλησπέρα σας. Αποφασίσαμε με το αγόρι μου να πάμε Λευκάδα και φεύγουμε στης 8/7. δυστυχώς λόγο πολλών υποχρεώσεων τώρα αρχίζουμε και σχεδιάζουμε τις διακοπές μας και τα μέρη που μπορούμε να πάμε λόγο ότι δεν έχουμε αμάξι.
ερχόμαστε από Πάτρα με το κτέλ, έχουμε κλείσει στο πυροφάνι και χαίρομαι που ήδη έχω διαβάσει πάρα πολύ καλά σχόλια. μπορεί να μας αφήσει το λεωφορείο κάπου ποιο κεντρικά ώστε να μην χρειάζεται να πηγαίνουμε από το ΚΤΕΛ στο ξενοδοχείο?
Επίσεις γίνεται να μου προτείνετε μέρη που μπορούμε από αξιοθέατα, παραλίες μαγαζάκια και ότι άλλο σας πιστεύετε ότι αξίζει να επισκεφτούμε?

Ευχαριστώ πολύ
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.168
Μηνύματα
882.713
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom