Λιμένι - Μάνη και πέριξ, 4 βράδια

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αμμος, σχετικα μεγαλη, ευκολα προσβασιμη με αυτοκινητο, καθαρα νερα και να εχει να πιω και κανενα καφεδακι και νερακι. Και, σχετικα παντα, κοντα στο Λιμενι. Γιατι νομιζω οτι ετσι εβαλα στη συζητηση τη Στουπα
η @ΚΙΚΙ να μας πει πώς λέγεται εκείνη η παραλία που έχει και μια κολώνα από ένα βυθισμένο ναό του Απόλλωνα, ξέρει αυτή. Πληροί όλα τα κριτήρια, δε θυμάμαι την απόσταση μόνο.

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μόνο Σάμο παιδιά
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Φωτό από Σάμο(Αύγουστο παρακαλώ το 2023).Αν έχει αλλάξει κάτι ας πει ο @James...
Πού είσαι εδώ? Ψιλή Άμμο λογικά, Μαραθοκάμπου.

Ισχύει ότι ακόμα βρίσκεις δωρεάν ξαπλώστρες στη Σάμο, και μάλιστα κάποιες φορές δεν υπάρχει και υποχρεωτική κατανάλωση. Π.χ. στην φώτο του αβατάρ μου (Ποτάμι) και πέρσι δεν υπήρχε χρέωση. Σαν να λέμε, κλέβεις εκκλησία ένα πράμα...

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
η @ΚΙΚΙ να μας πει πώς λέγεται εκείνη η παραλία που έχει και μια κολώνα από ένα βυθισμένο ναό του Απόλλωνα, ξέρει αυτή. Πληροί όλα τα κριτήρια, δε θυμάμαι την απόσταση μόνο.
Το Σκουτάρι.

Camelia

Member
Καλημέρα! Θα πάμε 5 βράδια στο Σκουτάρι με τον άντρα μου και το σκυλάκι μας . Έχω δει τα γνωστά που διαφημίζουν όλοι από παραλίες και μαγαζιά αλλά επειδή έχω χαθεί στην τόση πληροφορία θέλω να μου πείτε κάποια μαγαζιά ειδικά αν έχουν και θέα ή κάτι ιδιαίτερο που αξίζει να πάω . Επίσης για πρωινό κανένας φούρνος και κυρίως κανένας καλός καφές από μαγαζί take away παίζει εκεί ή ζητάω πολλά ;

Γενικά λιμάνι , αρεοπολη έχουμε πάει σαν βόλτα . Μεσσηνιακή μανη επίσης οπότε δεν θα πάμε προς τα εκεί . Και σπήλαιο Διρού δεν με τραβάει τόσο .

Plus, επειδή βλέπω ότι οι παραλίες είναι μικρές , έχουμε σαν επιλογή καμιά μεγάλη για να μην έχουμε κανένα παρατράγουδο με το σκυλάκι μας ; 🤔

barkour

Member
Καλημέρα! Θα πάμε 5 βράδια στο Σκουτάρι με τον άντρα μου και το σκυλάκι μας . Έχω δει τα γνωστά που διαφημίζουν όλοι από παραλίες και μαγαζιά αλλά επειδή έχω χαθεί στην τόση πληροφορία θέλω να μου πείτε κάποια μαγαζιά ειδικά αν έχουν και θέα ή κάτι ιδιαίτερο που αξίζει να πάω . Επίσης για πρωινό κανένας φούρνος και κυρίως κανένας καλός καφές από μαγαζί take away παίζει εκεί ή ζητάω πολλά ;

Γενικά λιμάνι , αρεοπολη έχουμε πάει σαν βόλτα . Μεσσηνιακή μανη επίσης οπότε δεν θα πάμε προς τα εκεί . Και σπήλαιο Διρού δεν με τραβάει τόσο .

Plus, επειδή βλέπω ότι οι παραλίες είναι μικρές , έχουμε σαν επιλογή καμιά μεγάλη για να μην έχουμε κανένα παρατράγουδο με το σκυλάκι μας ; 🤔
Βαθυ και Μαυροβουνι , στα 15 λεπτα

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.140
Μέλη
39.896
Νεότερο μέλος
elsaky

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom