Πορτογαλία Λισαβόνα γραφική Σίντρα μαγική!!!!

alma

Member
Μηνύματα
3.718
Likes
15.052
Θα την ξανακοιτάξω και αυτή μήπως βολέψει.. Απλά θα πάμε για 4 βράδια και αν θυμάμαι καλά Lisbon card έχει μέχρι 3ήμερο.. ( διαβάζω την ιστορία σου τώρα, γέλασα με το ανηψάκι! :D )

Όταν λήξει θα πρέπει να βγάλεις εισιτήριο στα ΜΜΜ αλλά οι εκπτώσεις στα αξιοθέατα μάλλον ισχύουν.Εμείς μπήκαμε στο Γκιουλμπεκιάν και ενώ η κάρτα είχε λήξει την προηγούμενη μέρα,την έκπτωση μας την έκαναν(εκτός αν βαριόντουσαν να δουν την ημερομηνία, γιατί δεν την κοίταξαν καν:)).

(Χιχι κι εγώ γέλασα με το ανιψάκι μετά, εκείνη την ώρα κοκκίνησα, Λατίνος από κούνια ο μικρός. Ελπίζω η ιστορία να σε βοηθήσει αν θελήσετε κάποια στιγμή να πάτε Αργεντινή.:))
 
Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Στο Santini δοκιμαστε το παγωτο με γευση αυγο ! Καταπληκτικη , ιδιαιτερη γευση . Την Σιντρα βαλτε την μονη της σαν ημερησια εχει 2 παλατια , take your time
Estoril και Cascais πηγα με το αυτοκινητο ερχομενη απο Πορτο , κανοντας μια σταση στο Cabo da Roca και στα παραθαλάσσια χωρια της περιοχης
 

marquis

Member
Μηνύματα
1.284
Likes
898
Σίντρα μαζί με Εστορίλ και Κασκάις σε μία μέρα είναι αδύνατο να γίνει αν θέλετε να δείτε καλά παραπάνω από ένα από τα πολλά παλάτια της Σίντρα μαζί με τους κήπους που αυτό έχει και δεν έχετε αυτοκίνητο.
Για τη θερμοκρασία θα έλεγα πως γενικά η Λισαβόνα είναι λιγότερο ζεστή από τη Μαδρίτη, ωστόσο αν κάνει εκεί αντίστοιχη ζέστη θα είστε πιο δύσκολα λόγω των πολλών ανηφοριών. Για τη καθαριότητα στη Λισαβόνα εξαρτάται από την περιοχή της, όπως και στη Μαδρίτη. Γενικά η τελευταία είναι αρκετά καθαρότερη από την πρώτη.
Για το 28 προσοχή στους πορτοφολάδες, και αποφύγετε τις ώρες αιχμής. Προτιμήστε το καθημερινές και πρωινές ώρες (8-9πμ).
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.784
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom