Πορτογαλία Λισσαβώνα

Extra muros

Member
Για μενα λαθος να μη μπεις στο Μοναστηρι των Ιερονυμιτων γιατι η αρχιτεκτονικη ειναι μοναδικη (εγω το ψηνω και για Τομαρ καποια στιγμη που το πετυχα σε ταινια και μου επεσε το σαγονι), αλλα ειναι θεμα γουστου.
Ψήσε Τομαρ διημερακι γιατί κι η πόλη είναι χαριτωμένη και με καλό φαγητό, ενω το καστρο φωτισμενο το βραδυ ειναι μαγικό. Ούτε δύο ωριτσες με προαστιακο από τη Λισαβόνα. Το μοναστήρι ίσως και το ωραιότερο στη χώρα, διαφορα στήθους με αυτό της Μπαταλια, ίσως κερδίζει στα σημεία λογω περιβάλλοντα χώρου, ο οποίος μάλιστα είναι δωρεάν. Αλλά κ το εσωτερικό θεωρώ ότι αξίζει, έχει διακόσμηση μοναδική σε όλη την Πορτογαλία.

paefstra

Member
Ψήσε Τομαρ διημερακι γιατί κι η πόλη είναι χαριτωμένη και με καλό φαγητό, ενω το καστρο φωτισμενο το βραδυ ειναι μαγικό. Ούτε δύο ωριτσες με προαστιακο από τη Λισαβόνα. Το μοναστήρι ίσως και το ωραιότερο στη χώρα, διαφορα στήθους με αυτό της Μπαταλια, ίσως κερδίζει στα σημεία λογω περιβάλλοντα χώρου, ο οποίος μάλιστα είναι δωρεάν. Αλλά κ το εσωτερικό θεωρώ ότι αξίζει, έχει διακόσμηση μοναδική σε όλη την Πορτογαλία.
Εχω κλεισει για Πασχα Πορτο με στοχο Γαλικια. Αν δεν κατσει η Γαλικια λογω υποχρεωσεων του ατομου που θα με φιλοξενει, θα μεινουμε Κοιμπρα και θα ψησω το Τομαρ. Βαζω και Μπαταλια, λοιπον. Θα εχουμε αυτοκινητο.

alma

Member
Η άποψή μου είναι πως είτε Πόρτο είτε Λισσαβόνα, είτε οποιοδήποτε μέρος στην Πορτογαλία ,πλην λίγων εξαιρέσεων, όσο πιο πολύ μείνεις τόσο καλύτερα...

Οκ,είμαι λίγο προκατειλειμμένη πορτογαλόπληκτη, αλλά το λέω....

maria91

Member
Κάποιες φορές το θέμα είναι πως της βλέπεις. Τώρα βέβαια αν είναι πραγματικά τόσο αδιάφορες οι πόλεις που προανέφερες (δεν έχω επισκεφτεί κάποια από αυτές) πάω πάσο.
Η Τιφλιδα ηταν αδιαφορη ναι,οι υπολοιπες ουτε καν απλα εχουν παρα πολυ μικρο ιστορικο κεντρο που αμα το πας περπατητο ολη μερα οπως εγω,την βλεπεις υπερανετα σε 2 μερες...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.158
Μέλη
39.902
Νεότερο μέλος
panoscupra

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom