Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο για αρχάριους!!!!!!

xalara

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αndromeda
Ταξίδι-Όνειρο
Bora-bora
Καλησπέρα σας,τις τελευταίες μέρες βρήκα πτήσεις με Easyjet από Θεσσαλονίκη για Λονδίνο απευθείας με πολύ καλές τιμές 70-85€ πήγαινε-ελα,για ένα τετραήμερο.Ωστοσο,αυτό που με προβληματίζει είναι ότι είναι Νοέμβριο,πιστεύετε αξίζει;
Αμα ειναι απο μεσα Νοεμβρίου αξίζει 100%. Για πολλούς ειναι η καλύτερη περιοδος γιατι η πολη βαζει τα καλα της για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα. Φωτα υπερπαραγωγές σε ολους τους δρομους και ολοι οι εσωτερικοί χώροι στολισμένοι πανέμορφα. Οσο για τον καιρο παρε μια ομπρελα και θα εισαι μια χαρα.

Peruvianos17

Member
Σε θέμα καιρού εννοείς;

Είχα πάει πέρυσι μέσα Δεκέμβρη, είχε το κρύο του και με έπιασε και λίγο βροχή, αλλά νομίζω είναι συνηθισμένο σε αυτή την πόλη.

Στα αξιοθέατα δεν είχε τρελό κόσμο, αλλά το βράδυ γινόταν χαμός στον κόσμο και τα μαγαζιά ήταν γεμάτα. Πάρε μπουφάν και ομπρέλα και θα είσαι κομπλέ. ;)
Ναι κυριως για καιρό είναι οι αμφιβολίες μου αλλά αφού παλεύεται με ομπρέλα και μπουφάν μάλλον θα το επιχειρήσω.
Από θέμα κόσμου δε με πειράζει εννοείται

Peruvianos17

Member
Αμα ειναι απο μεσα Νοεμβρίου αξίζει 100%. Για πολλούς ειναι η καλύτερη περιοδος γιατι η πολη βαζει τα καλα της για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα. Φωτα υπερπαραγωγές σε ολους τους δρομους και ολοι οι εσωτερικοί χώροι στολισμένοι πανέμορφα. Οσο για τον καιρο παρε μια ομπρελα και θα εισαι μια χαρα.
Α ωραία τότε,μάλλον θα πάω χαχα.

varioAthens

Member
Εχω παει σχεδον ολες τις εποχες και αν ειναι να συγκρινω μεταξυ (αρχης) Νοεμβριου και Φεβρουαριου, απο αποψη κρυου απειρως καλυτερα ειναι αρχες Νοεμβριου καθως Φεβρουαριο εχει πολυ περισσοτερη παγωνια. Στο θεμα της βροχης ειναι μια πολη που και να βρεξει δεν δημιουργουνται προβληματα, δεν σταματα η ζωη, συνεχιζεις κανονικα με την ομπρελα σου.

alma

Member
Όλες τις εποχές αξίζει το Λονδίνο. Όσο για τη βροχή αν σε ενοχλεί δεν πας.

Έχω πάει άπειρες φορές, υπάρχουν και καλοκαίρια που μπορεί να βρέχει κάθε μέρα για πάνω από μία βδομάδα...

Άλλωστε έχει τόσα δωρεάν αξιόλογα μουσεία που όταν βρέχει περνάς άνετα το χρόνο εκεί...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.111
Μέλη
39.868
Νεότερο μέλος
angel1995

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom