Λουτρό Χανίων για 7 μέρες.

annoula

Member
Μηνύματα
257
Likes
530
Καλημέρα σε όλες και όλους.
Σκεφτόμαστε να μείνουμε στο Λουτρό την πρώτη βδομάδα του Ιουλίου. Πριν χρόνια το είχα επισκεφτεί σε ημερήσια εκδρομή και ήταν όμορφα. Αναζητώντας όμως πρόσφατα πληροφορίες, η συνολική εικόνα είναι αντιφατική, ιδίως με τη χαμηλή βαθμολογία των περισσοτέρων καταλυμάτων και την απίστευτη φασαρία στον (μοναδικό) παραλιακό δρόμο. Εάν έχετε πρόσφατες εμπειρίες σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν και συστάσεις για διαμονή, οι προτάσεις σας είναι ευπρόσδεκτες!
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
Το Λουτρο ήταν και παραμένει όνειρο.
Αρχές Ιούλη θα είναι πολύ οκ και δρν θα εχει την πολυκοσμία του Αυγούστου.
Το φαγητό είναι υπέροχο, τα καταλύματα όντως basic αλλά καθαρά και από την στιγμή που αναχωρεί το τελευταίο καραβάκι το απόγευμα έχει πολλη παραπάνω ησυχία.
Αρχιτεκτονικά θυμίζει και Κυκλάδες ενώ το μπαράκι στημ άκρη δεξιά είναι ό.τι πρεπει για χαλαρα βράδια μπροστά στο κύμα με ποτάκι και spanish guitar.
Στην πραγματικότητα βεβαια ειναι 7 μέρες στην ίδια παραλία οπότε ίσως να ειναι αρκετες. Εγώ θα έβαζα 4 βράδια εκει και 2 στο Φραγκοκάστελο.
 

PanosT

Member
Μηνύματα
7
Likes
7
Σας ευχαριστώ για τις αναλυτικές πληροφορίες.
Ρώτησα ειδικά για το Λουτρό, επειδή τον υπόλοιπο Νομό Χανίων, το έχω περιηγηθεί πολλές φορές (γενικά την Κρήτη σε όλα τα σημεία της).
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.197
Μηνύματα
883.597
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom