Λύσεις όταν δεν χωράνε τα ψώνια στη χειραποσκευή

paefstra

Member
Αυτό θέλω να μας το δείξεις.
Πώς προσθέτεις παραδοτέα αποσκευή 10κιλη στην Aegean...
Το βάρος της παραδοτέας μπορεί να είναι είτε μέχρι 23 kg, είτε μέχρι 32 kg. Δεν την νοιάζει την αεροπορική πόσα κιλά
Ρε σεις δεν θα συνεννοηθουμε ποτε, μου φαινεται. Πληρωνω 27 ευρω οπως εδειξε η @NIKOLETA05 και παραδιδω οσα κιλα θελω μεχρι τα 23 κιλα. Δεν παραγγελνω ποσα κιλα αποσκευη θα παραδωσω, δεν ειναι low cost η Aegean,. Βαζει την τιμη στανταρ και δινεις οσα κιλα θες στο αμπαρι ΜΕΧΡΙ τα 23 κιλα.
Δηλαδη τι να σας δειξω. Απορω κιολας που καθομαστε και το συζηταμε "που εχει τιμοκαταλογο για 10 κιλα". Δεν εχει, ειναι φθηνη υπηρεσια για 23 κιλα.

maria91

Member
Αυτό θέλω να μας το δείξεις.
Πώς προσθέτεις παραδοτέα αποσκευή 10κιλη στην Aegean...
Το βάρος της παραδοτέας μπορεί να είναι είτε μέχρι 23 kg, είτε μέχρι 32 kg. Δεν την νοιάζει την αεροπορική πόσα κιλά θα βάλεις μέσα.
Εσύ μπορεί να αγόρασες παραδοτέα 23κιλη αλλά να έβαλες μέσα 10 κιλά. Την πλήρωσες όμως σαν παραδοτέα ΕΩΣ 23 κιλά. Δεν πληρώνεις με το κιλό την παραδοτέα... Εκτός εάν είναι υπέρβαρη η παραδοτέα που ήδη αγόρασες.
Μόνο στις low cost μπορείς να προσθέσεις παραδοτέα 10κιλη ή και σε άλλη αεροπορική που δεν γνωρίζω.
Μπήκα να δω τι μπορώ να προσθέσω στο επόμενο ταξίδι μου και μου δίνει μόνο 2 επιλογές παραδοτέας αποσκευής 23 ή 32 κιλά.
View attachment 519255
Αυτο εννοει οτι αγοραζεις 23κιλη κ ας την παραδωσεις 10κιλη...επισης τελευταια στιγμη που προτεινετε να προσθεσει βαλιτσ κ αφου εχει γινει το πρωτο σκελος της πτησης ενδεχετε η τιμη της βαλιτσας να ειναι ανεβασμενη,σε σχεση με το αν την προσθεσει τωρα...την εχω πατησει παρα πολλες φορες!

paefstra

Member
ενδεχετε η τιμη της βαλιτσας να ειναι ανεβασμενη,σε σχεση με το αν την προσθεσει τωρα...την εχω πατησει παρα πολλες φορες!
Οχι, αυτο το κανουν οι low cost.
Υπαρχει εργαλειο στην ιστοσελιδα που σου λεει τη φιξαρισμενη τιμη για ορισμενη πτηση.
Εδω https://el.aegeanair.com/travel-inf...ean/plirofories-aposkevon/baggage-calculator/

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Στην Aegean και σε καθε εταιρεια προσθετεις ΜΕΧΡΙ 23 κιλα, οχι ακριβως 23 γιατι θα ηταν αστεια τετοια απαιτηση. Εχω τσεκαρει 10κιλες αρκετες φορες
Μας είπες ότι τσεκαρεις 10 κιλες πολλές φορές λες και θα γλυτώσει λεφτά η Νικολέτα εάν βάλει μέσα λιγότερα κιλά.
Έτσι πως το έγραψες είναι σαν να μπορούσε να προσθέσει παραδοτέα 10κιλη βαλίτσα και αναρωτήθηκα που την βρήκες αυτήν την επιλογή στην Aegean. Για αυτό και η ερώτηση μου ήταν ρητορική...
Λες και δεν ξέρουμε ότι μπορούμε να βάλουμε λιγότερα κιλά στην παραδοτέα των 23 κιλών ή οτι είναι αυτονόητο!

Δεν ειναι υποχρεωτικο να τσεκαρει καποιος 23 κιλα, μπορει και 5 η 10.
[
Ναι φυσικά! Μπορεί να βάλει στη βαλίτσα του όσα κιλά θέλει. Θα πληρώσει όμως για παραδοτέα 23 κιλών. Άρα 27€/ διαδρομή.

Τα ίδια πράγματα λέμε...

Last edited:

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Αυτο εννοει οτι αγοραζεις 23κιλη κ ας την παραδωσεις 10κιλη...επισης τελευταια στιγμη που προτεινετε να προσθεσει βαλιτσ κ αφου εχει γινει το πρωτο σκελος της πτησης ενδεχετε η τιμη της βαλιτσας να ειναι ανεβασμενη,σε σχεση με το αν την προσθεσει τωρα...την εχω πατησει παρα πολλες φορες!
Σε αυτό έχεις δίκιο ότι μπορεί να ανέβει η τιμή λίγο στην παραδοτέα αν και συνήθως η Aegean έχει σταθερή τιμή στις παραδοτέες και φαίνονται στον κατάλογο της εάν πας στην διαχείριση κράτησης.
Εγώ τώρα τσέκαρα το κόστος σε μια κράτηση μου.
Το πρότεινα αυτό γιατί αν τελικά δεν πάνε καλά τα ψώνια και πάρουν 2-3 μικρά ρούχα κάπως θα τα βολέψουν σε καμία τσάντα από τα duty free χωρίς να πληρώσουν και παραδοτέα αποσκευή στην επιστροφή .
Στην Ryanair υπάρχει διακύμανση τιμής σε παραδοτέα αλλά κυρίως στην προσθήκη χειραποσκευής τελευταία στιγμή.

nick07

Member
Μας είπες ότι τσεκαρεις 10 κιλες πολλές φορές λες και θα γλυτώσει λεφτά η Νικολέτα εάν βάλει μέσα λιγότερα κιλά.
Έτσι πως το έγραψες είναι σαν να μπορούσε να προσθέσει παραδοτέα 10κιλη βαλίτσα και αναρωτήθηκα που την βρήκες αυτήν την επιλογή στην Aegean. Για αυτό και η ερώτηση μου ήταν ρητορική...
Λες και δεν ξέρουμε ότι μπορούμε να βάλουμε λιγότερα κιλά στην παραδοτέα των 23 κιλών ή οτι είναι αυτονόητο!

Ναι φυσικά! Μπορεί να βάλει στη βαλίτσα του όσα κιλά θέλει. Θα πληρώσει όμως για παραδοτέα 23 κιλών. Άρα 27€/ διαδρομή.

Τα ίδια πράγματα λέμε...
Ευτυχως που δεν εχει τετοιο διαχωρισμο και η Aegean γιατι αν ειχε ξεχωριστη επιλογη για 5κιλες και 10κιλες, θα πληρωναμε τις 23κιλες στην τριπλασια τιμη απ οσο τις πληρωνουμε τωρα και οχι τις 5κιλες και 10κιλες φτηνοτερα απο 25-30 ευρω.

alma

Member
Για 2 ή 3 άτομα θα προσθεταμε 23κιλη κ θα τη μοιραζόμασταν.

Σε μέρη όπως Valença do Minho που θέλαμε να πάρουμε λευκά είδη καλής ποιότητας,ευρωπαικων προδιαγραφών μεγάλα όπως πετσέτες, αφήναμε πίσω κανα παλιό ρούχο που δε χώραγε στην 23κιλη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.302
Μέλη
39.977
Νεότερο μέλος
davidbarker

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom