• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Μάλτα Μάλτα - Διαμονή και άλλες info

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Να ψάξω γύρω από τον σταθμό των λεοφορείων δηλαδή;
Ναι, είτε μέσα στα τείχη (Βαλέτα) είτε έξω απ' αυτά (Φλοριάνα) απλά όχι κοντά στη θάλασσα.

steisy

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Η Γκζίρα γενικά έχει ανηφοριές ή όχι;
Κοντά στον παραλιακό δρόμο δεν έχει ανηφόρες. Αν μπεις πιο μέσα έχει. Η Γκζίρα είναι πολύ καλή επιλογή όπως και η Φλοριάνα γιατί είναι κοντά στη Βαλέτα. Και οι δύο περιοχές είναι "συνέχεια" της Βαλέτας. Από την τόσο πυκνή δόμηση δεν καταλαβαίνεις να αλλάζει ο δήμος.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Βρήκα διαθέσιμο δωμάτιο στο Hotel Castille στη Valletta, με πρωινό σε νορμάλ τιμή και το έκλεισα καταρχήν με δωρεάν ακύρωση για 4 μέρες ακόμη. Από εκεί έχει ανηφόρες και κατηφορες για να δω τη Βαλέτα ή όχι κάτι ιδιαίτερο;
Βλέπω ότι είναι σε μια πλατεία με πρόσβαση από ταξί και πέντε λεπτά από τον κεντρικό σταθμό λεωφορείων!
Eχουμε καμιά πρόταση για την 1η διανυκτέρευση στη Victoria στο Gozo;

paefstra

Member
Βρήκα διαθέσιμο δωμάτιο στο Hotel Castille στη Valletta, με πρωινό σε νορμάλ τιμή και το έκλεισα καταρχήν με δωρεάν ακύρωση για 4 μέρες ακόμη. Από εκεί έχει ανηφόρες και κατηφορες για να δω τη Βαλέτα ή όχι κάτι ιδιαίτερο;
Βλέπω ότι είναι σε μια πλατεία με πρόσβαση από ταξί και πέντε λεπτά από τον κεντρικό σταθμό λεωφορείων!
2 φορες εχω μεινει σ αυτο. Ειναι καλο και τιμιο. Θα ξαναμενα και τριτη. Εχει φοβερη θεα απο το εστιατοριο.
Καθολου ανηφορες 5 λεπτα απο τα λεωφορεια και αριστη ασφαλης περιοχη

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
2 φορες εχω μεινει σ αυτο. Ειναι καλο και τιμιο. Θα ξαναμενα και τριτη. Εχει φοβερη θεα απο το εστιατοριο.
Καθολου ανηφορες 5 λεπτα απο τα λεωφορεια και αριστη ασφαλης περιοχη
Σώθηκα! Σε ευχαριστώ πολύ για τις διεκυκρινήσεις!!! Θυμόμουν ότι το είχατε αναφέρει ως πρόταση αλλά δεν θυμόμουν τις γενικές εντυπώσεις για αυτό.
Μου έδωσε διαθεσιμότητα γιατί έβγαλα την πρώτη μέρα από την κράτηση γαι να μείνω στο Gozo.
Χάνω βέβαια το δωρεάν ταξί της booking από το αεροδρόμιο που δικαιούμαι για αυτήν την κράτηση γιατί ξεκινάει την επόμενη μέρα της άφιξης μου...

paefstra

Member
Σώθηκα! Σε ευχαριστώ πολύ για τις διεκυκρινήσεις!!! Θυμόμουν ότι το είχατε αναφέρει ως πρόταση αλλά δεν θυμόμουν τις γενικές εντυπώσεις για αυτό.
Μου έδωσε διαθεσιμότητα γιατί έβγαλα την πρώτη μέρα από την κράτηση γαι να μείνω στο Gozo.
Χάνω βέβαια το δωρεάν ταξί της booking από το αεροδρόμιο που δικαιούμαι για αυτήν την κράτηση γιατί ξεκινάει την επόμενη μέρα της άφιξης μου...
Δεν πειραζει για το ταξι. Το λεωφορειο απο αεροδρομιο κανει λιγη ωρα, ειναι φθηνο και ετσι κι αλλιως το ξενοδοχειο ειναι κοντα στο τερμα χωρις ανηφορα.
Το χοτελ ειναι λιγο νοσταλγικο old school, αλλα η εγγυτητα στους upper baracca gardens που το βραδυ δεν κλεινουν και μπορεις να αραξεις μεσα στη νυχτα με θεα τις φωτισμενες 3 πολεις δεν πληρωνεται με τιποτε. Ουτε οτι μπορεις να ερθεις με το τελευταιο καραβακι απο 3 πολεις να δεις φωτισμενη τη Βαλεττα, να ανεβεις με το ασανσερ πανω και να βρεθεις στο ξενοδοχειο σου.

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τυνησία
Ταξίδι-Όνειρο
Καμπότζη-Λάος-Βιετνάμ
Κλείστο άμεσα. Εκεί είχα μείνει κατόπιν υπόδειξης της @paefstra. Πολύ τίμιο και κεντρικότατο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.009
Μέλη
39.726
Νεότερο μέλος
Christos Rev

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom