mariath
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όλη η Νότια Αμερική
Ναι, είτε μέσα στα τείχη (Βαλέτα) είτε έξω απ' αυτά (Φλοριάνα) απλά όχι κοντά στη θάλασσα.Να ψάξω γύρω από τον σταθμό των λεοφορείων δηλαδή;
Ναι, είτε μέσα στα τείχη (Βαλέτα) είτε έξω απ' αυτά (Φλοριάνα) απλά όχι κοντά στη θάλασσα.Να ψάξω γύρω από τον σταθμό των λεοφορείων δηλαδή;
Κοντά στον παραλιακό δρόμο δεν έχει ανηφόρες. Αν μπεις πιο μέσα έχει. Η Γκζίρα είναι πολύ καλή επιλογή όπως και η Φλοριάνα γιατί είναι κοντά στη Βαλέτα. Και οι δύο περιοχές είναι "συνέχεια" της Βαλέτας. Από την τόσο πυκνή δόμηση δεν καταλαβαίνεις να αλλάζει ο δήμος.Η Γκζίρα γενικά έχει ανηφοριές ή όχι;
2 φορες εχω μεινει σ αυτο. Ειναι καλο και τιμιο. Θα ξαναμενα και τριτη. Εχει φοβερη θεα απο το εστιατοριο.Βρήκα διαθέσιμο δωμάτιο στο Hotel Castille στη Valletta, με πρωινό σε νορμάλ τιμή και το έκλεισα καταρχήν με δωρεάν ακύρωση για 4 μέρες ακόμη. Από εκεί έχει ανηφόρες και κατηφορες για να δω τη Βαλέτα ή όχι κάτι ιδιαίτερο;
Βλέπω ότι είναι σε μια πλατεία με πρόσβαση από ταξί και πέντε λεπτά από τον κεντρικό σταθμό λεωφορείων!
Eχουμε καμιά πρόταση για την 1η διανυκτέρευση στη Victoria στο Gozo;
Σώθηκα! Σε ευχαριστώ πολύ για τις διεκυκρινήσεις!!! Θυμόμουν ότι το είχατε αναφέρει ως πρόταση αλλά δεν θυμόμουν τις γενικές εντυπώσεις για αυτό.2 φορες εχω μεινει σ αυτο. Ειναι καλο και τιμιο. Θα ξαναμενα και τριτη. Εχει φοβερη θεα απο το εστιατοριο.
Καθολου ανηφορες 5 λεπτα απο τα λεωφορεια και αριστη ασφαλης περιοχη
Δεν πειραζει για το ταξι. Το λεωφορειο απο αεροδρομιο κανει λιγη ωρα, ειναι φθηνο και ετσι κι αλλιως το ξενοδοχειο ειναι κοντα στο τερμα χωρις ανηφορα.Σώθηκα! Σε ευχαριστώ πολύ για τις διεκυκρινήσεις!!! Θυμόμουν ότι το είχατε αναφέρει ως πρόταση αλλά δεν θυμόμουν τις γενικές εντυπώσεις για αυτό.
Μου έδωσε διαθεσιμότητα γιατί έβγαλα την πρώτη μέρα από την κράτηση γαι να μείνω στο Gozo.
Χάνω βέβαια το δωρεάν ταξί της booking από το αεροδρόμιο που δικαιούμαι για αυτήν την κράτηση γιατί ξεκινάει την επόμενη μέρα της άφιξης μου...
Κλείστο άμεσα. Εκεί είχα μείνει κατόπιν υπόδειξης της @paefstra. Πολύ τίμιο και κεντρικότατο.Βρήκα διαθέσιμο δωμάτιο στο Hotel Castille στη Valletta, με πρωινό σε νορμάλ τιμή και το έκλεισα καταρχήν με δωρεάν ακύρωση για 4 μέρες ακόμη. Από εκεί έχει ανηφόρες και κατηφορες για να δω τη Βαλέτα ή όχι κάτι ιδιαίτερο;
Βλέπω ότι είναι σε μια πλατεία με πρόσβαση από ταξί και πέντε λεπτά από τον κεντρικό σταθμό λεωφορείων!
Eχουμε καμιά πρόταση για την 1η διανυκτέρευση στη Victoria στο Gozo;