Μήλος Μήλος πληροφορίες

Elenaal

Member
Επανήλθα αρχικά να σας ευχαριστήσω για τις πληροφορίες που μου δώσατε . Λόγω καιρού θα γίνουν κρουαζιέρες μόνο στο νότιο τμήμα του νησιού , έτσι μου είπαν καποιεσ Εταιρείες όπου επικοινώνησα, δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει αυτό . Το σκέφτομαι σοβαρά όμως .

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Επανήλθα αρχικά να σας ευχαριστήσω για τις πληροφορίες που μου δώσατε . Λόγω καιρού θα γίνουν κρουαζιέρες μόνο στο νότιο τμήμα του νησιού , έτσι μου είπαν καποιεσ Εταιρείες όπου επικοινώνησα, δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει αυτό . Το σκέφτομαι σοβαρά όμως .
Καλύτερα να φτάσεις πρώτα Μήλο, να καταλάβεις τι καιρό κάνει, και μετά να αποφασίσεις. Προσωπικά δεν θα ήθελα να τα σκάσω και να εγκλωβιστώ σε ένα πλεούμενο, να κοπανιέμαι μέσα στα κύματα και προφανώς να μην το ευχαριστηθώ.

Extra muros

Member
Παραλιες φοβερές στα νότια έχει σίγουρα, κ το Κλεφτικο εκεί είναι, τα θειορυχεια και άλλες. Αλλά καλά το λέει η @katkats, δες τον αέρα επιτοπου και βέβαια λάβε υπόψη σου τις δικές σου αντοχές στη θάλασσα. Εμένα, που στη στεριά δε ζαλίζομαι ούτε στις χειρότερες στροφές, η θάλασσα με πιάνει πανεύκολα. Παρότι τη μέρα π έκανα την κρουαζιέρα δε φυσούσε ιδιαίτερα, σε κάποιο σημείο κούνησε λίγο και παρα τη δραμαμινη δεν ήμουν και τέλεια μεχρι να περασουμε αυτο το κομμάτι. Αν αυτό ήταν να κρατήσει όλη μέρα, σίγουρα θα μου χαλούσε τη μέρα.

Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
??
Το έχω κάνει το νότιο τμήμα του νησιού ακριβώς λόγω αέρηδων και ήταν καταπληκτικά!! Το συστήνω ανεπιφύλακτα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.116
Μέλη
39.874
Νεότερο μέλος
Spyr0s91

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom