Leftris B
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- NY
- Ταξίδι-Όνειρο
- japan
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2ο (Το ταξίδι)
- Κεφάλαιο 3ο (San Francisco)
- Κεφάλαιο 4ο (Los Angeles)
- Κεφάλαιο 5ο (Η διαδρομή για Monterrey)
- Κεφάλαιο 6ο (Monterrey, Carmel & 17 mile drive)]Το σπίτι του Κ. ήταν υπέροχο, μονοκατοικία με κήπο μπρος και πίσω. Τα ελαφια και οι πάπιες ήταν σύνηθες φαινόμενο για τους γείτονες, για μένα ήταν αξιοθέατο. Το σπίτι 4 μέρες που λείπαμε ήταν ξεκλείδωτο κάτι το απίστευτο για μένα, εξήγηση υπήρχε, κανεις δεν θα τολμούσε να κλέψει σπίτι από την συνοικία αυτή όπου κατοικούσαν μόνο συνάδελφοι οι μισοί απ΄αυτούς υπηρετούσαν στις ειδικές δυνάμεις (σκέψου να έμπαινες σε σπίτι να κλέψεις, μάλλον δε θα σε βρίσκαν μετά ) το ψυγείο μας ήταν γεμάτο και το ίδιο και το πρωινό μας, επιτέλους φραπέ! Το γραφικότατο monterrey μας περίμενε και τιμήσαμε δεόντως την σοκολατερί του ghirardelli παίρνοντας μερικά δωράκια, η carmel που είχε για δήμαρχο τον clint eastwood είχε το δικό της χρώμα και η διαδρομή 17 mile drive ήταν κάτι που έπρεπε οπωσδήποτε να κάνεις, αφού ταίσαμε ελάφια και σκίουρους[IMG]http://www.travelstories.gr/members/leftris-b-1566-albums-my-photos-91-picture1369-a.jpg[/IMG
- Κεφάλαιο 7ο (Η επιστροφή)
- Κεφάλαιο 8ο (Το συμπέρασμα)
Ξύπνησα κάθε άλλο παρά στεναχωρημένος που θα έφευγα, βέβαια λόγω των περιορισμένων ημερών έιχα χάσει αρκετά, τα universal studios και κυρίως το las vegas με το grand canyon. Kι αυτά όμως που είχα δει ήταν πολλά και είχα φορτώσει το μυαλό μου με πολλές εικόνες, κατά την αναχώρηση δε θα ξεχάσω τον συνάδελφο πορτογάλλο που ήταν φίλος και κοντινός γείτονας του Κ. που ήρθε να με χαιρετήσει μα κυρίως να μου πει ότι θα μας περιμένουν στον τελικό αν τα καταφέρουμε κι ότι δεύτερη φορά στην έδρα τους δε γίνεται να ξαναχάσουν από εμάς ''σε μια βδομάδα που θα είσαι σπίτι σου η χώρα μου θα είναι πρωταθλήτρια ευρώπης'' ήταν τα τελευταία λόγια του πορτογάλλου. Τα υπόλοιπα γνωστά φόρτωσα την ασφυκτικά πλέον γεμάτη αγορές βαλίτσα και την χειραποσκευή για τα κρασιά, ευτυχώς είχα έρθει με άδεια βαλίτσα όπως ακριβώς με είχε συμβουλέυσει ο φίλος μου και πέταξα για ελλάδα αφού πρώτα πήρα μία γεύση από το Παρίσι όπου και ξαναθυμήθηκα τον πίνακα και την liudmilla την ζωγράφο.
Attachments
-
27,2 KB Προβολές: 142