Ισπανία Μαδρίτη ή Βαρκελώνη;

ougk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελπιζω Σκανδιναβια
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδια, Αγ Πετρουπολη
Γεια σας σκοπευω να παω ενα ταξιδι στην Ισπανια τον ερχομενο Χειμωνα και θα ηθελα να σας ρωτησω που ειναι καλυτερα να παω στην Μαδριτη η στην Βαρκελωνη (το ξερω οτι καλυτερα ειναι να παω και στις δυο αλλα δεν εχω ουτε τοσες μερες ουτε τοσα χρηματα)

Θα ηθελα πολυ οσοι προτεινετε το ενα η το αλλο μερος να το αιτιολογησετε ευχαριστω εκ τον προτερων για την βοηθεια

ΥΓ Μην προτεινει καποιος να παω η στο ενα μερος η στο αλλο για να δω καποια ομαδα γιτι εχω σκοπο να παω στο Μπιλμπαο να δω την μεγαλυτερη ομαδα της Ισπανιας την Athletic:D

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Για πόσες μέρες θα πας καταρχήν;

Τόσο εγώ, όσο και οι περισσότεροι φαντάζομαι, θα σου προτείνουν την Βαρκελώνη. Είναι πιο τουριστική πόλη με ατέλειωτα αξιοθέατα που δεν θα τα προλάβεις να τα δεις όλα όπως και να έχει...σίγουρα θα γεμίσει το πρόγραμμά σου και θα μπορείς να μοιραστείς μελλοντικά ίσως ένα ταξιδάκι και στις δύο πόλεις για να συμπληρώσεις ότι δεν πρόλαβες να δεις στην πρώτη σου επίσκεψη στην Βαρκελώνη.

Traveller

Member
Τόσο εγώ, όσο και οι περισσότεροι φαντάζομαι, θα σου προτείνουν την Βαρκελώνη. Είναι πιο τουριστική πόλη με ατέλειωτα αξιοθέατα που δεν θα τα προλάβεις να τα δεις όλα όπως και να έχει...
Τουριστικότατη είναι αλλά τα ατελείωτα αξιοθέατα που τα βρήκε??? Δεν θα προλάβει να τα δει και όλα...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ανάμεσα στις δύο μάλλον Βαρκελώνη, αλλά η Ισπανία έχει και καλύτερες πόλεις. Εγώ στη θέση σου -αφού θα πας στη Χώρα των Βάσκων- θα πήγαινα μια ωραία διαδρομή στις βόρειες πόλεις, ειδικά σε Euskadi, Καντάμπρια, Αστούριας και Γαλικία.Έχουν καλύτερη φύση, πιο τοπικό χρώμα, σαφώς καλύτερη κουζίνα, πανέμορφη αρχιτεκτονική και ο κόσμος είναι πολύ πιο αυθεντικός.

ougk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελπιζω Σκανδιναβια
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδια, Αγ Πετρουπολη
Θα παω να μεινω 7 μερες σε μια απο τις δυο πολεις και θα παω για μια διανυκτερευση στο μπιλμπαο προς το παρων αυτο εχω στο μυαλο μου

getxowoman

Member
Ακου τον Yorgo,ποσες φορες θα βρισκεσαι στα βορεια της Ισπανιας; Μαδριτη και Βαρκελωνη μπορεις να πας οποτε θες,τοσες προσφορες υπαρχουν! Ολος ο βορρας ειναι μοναδικος!

nefelim

Member
:)Αγαπητοί φίλοι,σας χαιρετώ όλους.Χαίρομαι πραγματικα που υπάρχει αυτή η ωραία ομάδα που ταξιδεύει και που όταν δεν ταξιδεύει,ονειρεύεται το επόμενο ταξίδι.Κάπου εκεί ανήκω κι εγώ.Καθισμένη ώρες ολόκληρες σε καρέκλα γραφείου κάποιες στιγμές παίρνω δύναμη είτε αναπολώντας παλιά ταξίδια, είτε σχεδιάζοντας καινούρια. Διαβάζω τις αφηγήσεις και τις συμβουλές σας. Θα ήθελα τη γνώμη σας .Σκέπτομαι το Πάσχα πέντε μέρες μόνο, να ταξιδέψω στην Ισπανία .Είναι η πρώτη φορά που θα επισκεφθώ την Ιβηρική Χερσόνησο .Απ όσα διάβασα,διχάζομαι λίγο.Να επισκεφθώ την Βαρκελώνη ή τη Μαδρίτη; Γνωρίζω ότι οι απαντήσεις είναι σχετικές και προφανώς είναι ασύγκριτες οι πόλεις, αλλά σας παρακαλώ ,άν μπορείτε,βοηθείστε με γράφοντας τη γνώμη σας και τις εμπειρίες σας.Ευχαριστώ πολύ.Καλά ταξίδια σε όλους .

Borealis

Member
Μαδριτη φυσικα, πως σου περασε απο το μυαλο οτι πρωτη φορα στην Ισπανια θα πηγαινες στη Βαρκελωνη?

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Η Μαδρίτη χρησιμεύει ως βάση για να δεις τις γύρω πόλεις που είναι και ενδιαφέρουσες. Αν πας για να δεις τη Μαδρίτη μόνη της, θα σε πάρει ο ύπνος, εκτός αν είσαι κριτικός εικαστικής τέχνης. Μιλάμε για την πιο παπουδίστικη πόλη της Ευρώπης, εκπληκτικό το πώς πρωτεύουσα χώρας με τέτοια ιστορία δεν έχει τίποτε να δείξει. Τολέδο, Σαλαμάνκα, Άβιλα και Σεγκόβια αξίζουν το χρόνο σου.

Καλή ιδέα είναι να πας Σεβίλλη (πόλη με ιστορία, προσωπικότητα, αξιοθέατα, ζωή, ανθρώπινες τιμές) και να κάνεις κι εκδρομούλες από κει. Ως πόλη τη βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρουσα από Μαδρίτη και Βαρκελώνη.

Αυστηρά ανάμεσα στην πρωτεύουσα του ύπνου και τη Βαρκελώνη, σαφώς και προτιμώ τη δεύτερη. Αλλά καμία από τις δυο δεν αποτελεί highlight της χώρας. Αν μου έλεγαν να φτιάξω ένα πρόγραμμα 15 ημερών για κάποιο φίλο μου για την Ισπανία, δε θα χαλούσα καμία μέρα για κάποια από τις δύο.

Borealis

Member
Προφανως και σενα οσο καιρο ησουν εκει σε ειχε παρει ο υπνος (η επεσες σε χειμερια ναρκη) για αυτο δεν μπορεσες να παρεις χαμπαρι τα vibes που εκπεμπει η πολη ΚΑΙ μεσα στις καταπληκτικες πινακοθηκες!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.003
Μέλη
40.052
Νεότερο μέλος
ThomasAn

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα